Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 2
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (171)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rapídne sviznejšie. Jedna vražda v kombinácii s jebačkou strieda druhú, pričom “Lejdy Gaga” je napriek tomu jej podivnému ksichtu fakt mašina. Celá séria je poňatá sexisticky, i vražedne zároveň, no a zrejme z týchto dôvodov je samotný divák viac než “spokojný”. Konečne som teda dobehol resty, teraz môžem v klude očakávať desiatu sériu, ktorá bude dúfam aspoň tak solídna, ako táto, respektíve “Asylum”. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná jsem toho od Hotelu čekala hodně, ale hned úvodní díl mě zklamal. Měla jsem s tím stejný problém jako s Asylum, příliš přeplácané - místo toho, aby se tvůrci zaměřili na hotel a na jeho "hrůzy" tak do toho zbytečně cpali upíry a kdoví co všechno. Myslím, že tam nebylo třeba dávat tolik "nechutností", ale zase na jejich poměry to bylo celkem v normě. Lady Gaga tomu navíc dodala šmrnc a naprosto perfektně se tam hodila. Co se mi ale vyloženě nelíbilo bylo, jak se snažili dokázat, že celý seriál je místo antalogie jeden naprosto promyšlený příběh. Snažili se to propojit za každou cenu, i když to nedávalo smysl. Přišlo mi zvláštní, že když se tam objevila Sarah Paulson jako postava, kterou hrála v první řadě, nikdo se nepodivil, že vypadá jako Sally. A to s Queenie si mohli totálně odpustit. 2* ()

Reklama

Angelic-77 

všechny recenze uživatele

Pátá série je vážně TOP přátelé! Už první díl mě nadchl explicitními krvavými scénami, podobné pocity jsem zažíval naposledy při prvním shlédnutí úplně první série AHS, která pro mě byla do teď nepřekonatelná. Bizarní, perverzní, hororový drive, kterému nic neshází. V době, kdy už se točí především jenom trapné fantasy s digitálními strašidýlky, vydávající se za horory, typu Purpurový vrch či Paranormal Activity, je tohle vážně skvělé zpestření. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série byla opravdu drsná. Už jen první díl ukázal, co nás bude čekat. Spousta sexu, násilí a různých zvráceností. Přesně to se mi dost líbilo. Téma hotelu nabízí tolik možností, že se zde tvůrci opravdu vyřádili. Téma napovídá, že se tu nepotkáme s uzavřeným kruhem postav. Jenže chvílemi už jich tam bylo opravdu dost. I tak jsem si našla několik nejoblíbenějších. Evan Peters s jeho skvělým přízvukem, Liz Taylor, jejíž herce nehorázně obdivuju a ze všech sérií, kde hrál, zde zazářil nejvíc. A nakonec nesmíme zapomenout na Lady Gaga. Zezačátku jsem celkem měla dost obavy, co předvede. Ale páni! Ta ženská to tak neuvěřitelně okořenila, že to není možný! Role komplikované psycho hraběnky jí naprosto sedla a jsem ráda, že tam byla. Dokonce mi ani, jako jiným, nechyběla Jessica Lange. Vážně, ani jednou jsem po ní za všechny díly nevzdychla. Tolik propletených osudů, tolik příběhů.. Například linka s Johnem Lowem se mi dost líbila. Jeho herec byl skvělý. Vlastně taková spousta herců byla ohromná! Opravdu byla radost se na tuto sérii dívat a je to jedna z těch nejlepších. Byla bych jí dala pět hvězd, ale bohužel mi hrozně zklamal poslední díl. Úplně poslední scénu zcela nechápu, jedno z tajemství co mi zajímalo nejvíc (mučící příšerka) se vůbec nevyřešilo. Co naplat. Odkazy a propojení s předešlými sériemi udělalo radost nejednomu fanouškovi. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Seriál American Horror Story se mi rychle dostal pod kůži, a vlastně mě to dost bolí dávat této sérii tak nízké hodnocení, ale nemohu si pomoci. Naprosto mě sledování AHS touto sérií přestalo bavit. Moc jsem od této série neočekával abych nebyl právě zklamaný, ale ve finále je to pro mě stejně utrpení, které jsem při předchozích sérií nezažil. Jakoby se rozhodlo u kulatého stolu, že Hotel bude o nechutnostech, krvi, sexu, krev, sex, nechutnost, krev, sex... a tak stále dokola. Kde je ta atmosféra předchozích sérií? Ještě se mi nestalo abych zapomněl, že vlastně před pár dny se vysílal nový díl, nebo abych se do nějakého seriálu musel tak moc nutit jako do Hotelu. Takže se nutit přestávám. Počkám si, třeba se mi na Hotel nálada vrátí ale pro teď je pro mě Hotel u ledu a vlastně mě nezajímá (nebo je mi to fuk), co bude dál. ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • V pilotnej epizóde zaznie skladba „Bela Lugosi's Dead“ od kapely Bauhaus. Prvýkrát sa objavila vo filme Hlad (1983), ktorý sa taktiež venoval upírskej tematike. (BlackTom)
  • Tvůrce Ryan Murphy o sérii Hotel řekl, že chtěl vytvořit něco skutečně temného a krvavého. (LilyDeLarge)
  • Díky množství krvavých scén Lady Gagy (Hraběnky) si při natáčení jedné scény kompletně zašpinila šaty umělou krví. Díky tomu se muselo s Lady Gagou na celý den přerušit natáční a mohlo se pokračovat až druhý den, kdy byly šaty vyčištěny. (Quentin10)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama