Reklama

Reklama

American Horror Story - Apocalypse

(série)
Trailer
USA, 2018, 7 h 10 min (Minutáž: 38–55 min)

Kamera:

Gavin Kelly

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Sarah Paulson, Kathy Bates, Evan Peters, Joan Collins, Adina Porter, Billy Eichner, Leslie Grossman, Emma Roberts, Cheyenne Jackson, Billie Lourd (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Los Angeles sa ocitne v panike, keď sa začnú objavovať správy o tom, že mesto čoskoro zasiahne atómová bomba. Coco (Leslie Grossman) má to šťastie, že sa jej vďaka bohatému otcovi podarí dostať medzi vyvolených, ktorí majú rezervované miesto v záchrannom úkryte. Tu narazí na ďalšie osoby, ktoré prežili vypuknutie apokalypsy, ale ich boj o život sa ešte ani zďaleka nekončí. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postapokalyptické AHS? To by nemusel být tak úplně špatný nápad. Navíc se dočkáme propojení s Murder Housem, Covenem i Hotelem, připomeneme si několik let neviděné postavy a herce (ano, Jessica Lange je zpátky, báječná je Emma Roberts i Taissa Farmiga, Lily Rabe, Frances Conroy)... novým hostem je nesmrtelná Joan Collins, která dokáže překvapit všechny ty, kdož by si mysleli, že po 80. narozeninách patří herečky už do domova důchodců. Ano, pokračování starých zápletek jsem sledovala se zájmem, ale celek byl velmi unavující. Nerada míchám sci-fi s hororem. Poslední tři série se hodně vymkly kontrole a více experimentů už opravdu neocením. Snad návrat do Freak Show? Ale ten příběh už žádné mezery nemá. Nebo Asylum? Bože, chraň. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sezóna „American Horror Story: Apocalypse“ je za mě jen další ukázkou toho, že se tvůrci chtějí hodně patlat v originalitě, chtějí být jiní, zajímaví, ale nakonec z toho vylézají jen přeplácané paskvily, které mě osobně nebaví a sleduji je jen ze setrvačnosti. Osmá sezóna je toho příkladem, trochu doufá, že devátá bude opravdu jen slasherová... Sázet na to ale nebudu. ()

Reklama

applause 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série mě překvapila. Líbilo se mi, jak byla zpracována retrospektivně, že konec byl na začátku a následující děj vysvětlil vše, jak bylo. Konec dává otevřená dvířka další sérii. Líbil se mi návrat ke Covenu, tématu třetí série. A hlavně propojení s příběhem "Murder house" bylo geniální. Fanoušci AHS se konečně dozvěděli, jak to bylo s Tateem a Violet. Je to moje druhá oblíbená série. Doporučuji a těším se na další. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8.séria je zaujímavá v mnohých veciach. V prvom rade už nápad je zaujímavý a na nič sa dlho nečaká a po dvoch-troch minútach sa nám pred očami začne diať apokalypsa celého sveta. V druhom rade je zaujímavé, že sa nám 8.séria príbehovo spojila s 1. a 3.sériou, takže je tu jeden veľký mega príbeh. Vyzdvihnem tiež skvelý výkon Codyho Ferna alias Satana. Čo už je horšie je pár prehnaných situácií, ktorým proste nemôžete veriť aj keď viete, že sa dívate na sci-fi horor. Je to robotická žena, či nesmrteľnosť mnohých postáv, alebo kúzlo zabudnutia. Taktiež nechápem, prečo sme sa na začiatku venovali chlapcovi, čo prišiel o rodinu a jeho čokoládovej priateľke, keď ich asi v 4.časti rovno odpálili a seriál sa venovali iným postavám. Každopádne po politickej 7.sérií sa nám AHS vrátil do sveta hororu a čarodejníc a tak hodnotím pozitívnejšie. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět se seriál vrátil do svých starých zaběhnutých kolejí, určitě za to může i návrat oblíbeného Covenu nebo Jessicy Lange, bože jak ta mi v tom seriálu chybí! Třeba jí díky této sezóně Ryan přemluví, aby se zase vrátila, protože nejen skvělé příběhy a stále se držící obsazení, ale i ona byla velkým tahounem AHS. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (13)

  • V čase 20:36, kdy začne utrhnutá hlava Mead zpívat, se jedná o první píseň zazpívanou počítačem Daisy Bell. Je to narážka na to, že se nejedná o člověka i přesto, že tak vypadá, ale stále se jedná o naprogramovaného robota. (Agressor69)
  • Písnička, která hraje při rvačce v kuchyni, je „Rose Colored Glasses“ od Johna Conleeho. Ve 27. minutě hraje z rádia „Baby I'm A Want You“ od Bread. Ke konci dílu pak hraje „She's A Rainbow“ od The Rolling Stones. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje v laboratoři, je „The Morning After“ od Maureen McGovern. (Duoscop)

Reklama

Reklama