Reklama

Reklama

Seal Team 6

(seriál)
  • USA Six
Trailer
USA, (2017–2018), 12 h 51 min (Minutáž: 42–48 min)

Hrají:

Barry Sloane, Kyle Schmid, Juan Pablo Raba, Edwin Hodge, Brianne Davis, Nadine Velazquez, Walton Goggins, Rus Blackwell, Donny Boaz, Angela Relucio (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Toto válečné akční drama, které napsal na Oscara nominovaný scenárista a veterán z vietnamské války William Broyles (Trosečník, Apollo 13, Mariňák) spolu se svým synem Davidem Broylesem, bývalým příslušníkem vojenské jednotky pro zvláštní operace, sleduje bratrstvo novodobých amerických válečníků z jednotky Námořnictva SEAL Team 6, ty nejlepší z nejlepších, jejichž mise s cílem zlikvidovat jistého talibanského lídra se zhatí, když odhalí amerického občana, který spolupracuje s teroristy coby džihádistický bojovník. Osmidílný seriál inspirovaný skutečnými událostmi zachycuje práci těchto příslušníků SEALu, složitost jejich soukromého života a jejich rozhodování v momentech, kdy jim jde o život. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele liskam k tomuto seriálu (3)

Pilot (2017) (S01E01) 

Goggins je prostě Goggins. Pilot za mě silnější 4 hvězdy ale díky Waltrovy rád posouvám na 5. Uvidíme, kam se to posune. bude těžké si udržet takhle vysokou kvalitu. ()

Volání povinnosti (2017) (S01E03) 

Tak tohle se nepovedlo. Skoky do historie jednotky dobrá, ale zajetí-osvobození- útěk =trapné a naivní. Tomu snad nikdo nemůže věřit. ()

Reklama

Reklama