Reklama

Reklama

Prázdniny

(seriál)
  • Slovensko Prázdniny
TV spot 2
Komedie / Rodinný
Slovensko, (2017–2020)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Ľuboš Kostelný, Marko Igonda, Lucia Siposová, Zuzana Norisová, Kristína Palonder Greppelová, Samuel Kennedy, Karolína Kubánková (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Jsou prázdniny a bratranci Jano, Laco a Zdeno mají plán. Chtějí strávit s dětmi, a bez žen čtrnáct dní na chalupě. To ještě netuší, kolik legrace je čeká... (TV Prima)

Recenze uživatele Erutan_Revol k tomuto seriálu (3)

Prázdniny (2017) 

Nejsem asi úplně cílovka tohohle seriálu, takže hodnotím mírněji, než bych dělal normálně. Recyklovaní slovenští herci, kteří někteří hrát umí, jiní už hůř. Téma dětí na chatě mi k srdci nepřirostlo. 3,5/10 ()

Lišák sa žení (2020) (S04E08) 

Asi mi prostě nevyhovují dětští herci obecně, protože mi nepřijde, že by tady hráli děti výrazně hůř než v jiných pořadech a přesto, když se najednou řeší primárně dospělé věci, jako svatba a patálie s ní spojené, ve chvíli, když vám zmizí ženich, tak jsem se bavil mnohem víc, než v předchozích dílech, kde byli v hlavních rolích děti. Nebo je to možná jen tím, že Pavel Liška do takových lidových komedií patří. ()

Ondro a Lily (2020) (S04E09) 

Z toho, co jsem viděl, nejhorší díl. Děti, co vypadají, že se chovají dospěle a dospělí, co se chovají jako děti. Fakt nežeru zápletky, kde dospělí nejsou schopni nic rozhodnout a zařídit a rozhodné děti zvládnou svoje spory rozumně vyřešit a zachrání situaci i za dospělé. Jediná ženská dějová linka byla aspoň trochu vtipná. 2/10 ()

Reklama

Reklama