Reklama

Reklama

Castle Rock

(seriál)
  • USA Castle Rock
Trailer 1
Fantasy / Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2018–2019), 16 h 36 min (Minutáž: 43–60 min)

Hrají:

Melanie Lynskey, Scott Glenn, André Holland, Jane Levy, Terry O'Quinn, Bill Skarsgård, Sissy Spacek, Alex Ziwak, Phyllis Somerville, Ryan Eatherton (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Psychologicky laděný hororový seriál Castle Rock, situovaný ve fikčním světě Stephena Kinga, je originálním příběhem kombinujícím mýtické prvky a velice intimní způsob vyprávění, jaký známe z Kingových nejoblíbenějších děl. Na několika málo čtverečních kilometrech mainských lesů se postupně odehrává epická sága utkaná ze světla a temnoty. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele gumolit k tomuto seriálu (3)

Filter (2018) (S01E06) 

Polovica je tu mudra ako rádio a absolútne nemá šajnu o Kingovi potom to tak aj vyzerá práveže je to dosť tajomne a mysteriozné a čoraz lepšie a atmosferu Kingových poviedok to má no možno trochu aj Lyncha a ja som spokojný. ()

The Queen (2018) (S01E07) 

Zase samí mudrlanti s tými odpadmi ak sa vám to nepáči nesledujte a nehodnote mudri ste ako riť!! Každopádne seriál naberá obrátky správnym smerom čoraz záhadnejšie a tajomnejšie tak ako to u Kinga má byť! ()

Henry Deaver (2018) (S01E09) 

MINDFUCK!!! Asi ako za čias Lyncha sakra riadne mi preskakovali mozgové závity pri tomto dieli milujem takéto príbehy kde je všetko na hlavu a človek musí rozmýšlať Castle Rock paráda! ()

Související novinky

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

13.04.2020

Minulý rok jsme se dozvěděli, že Kingův horor Prokletí Salemu se po letech dočká nové verze. Produkovat ji měl James Wan a do scénáře se pustil Gary Dauberman, jenž napsal například nové To nebo… (více)

Reklama

Reklama