Reklama

Reklama

Castle Rock

(seriál)
  • USA Castle Rock
Trailer 1
Fantasy / Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2018–2019), 16 h 36 min (Minutáž: 43–60 min)

Hrají:

Melanie Lynskey, Scott Glenn, André Holland, Jane Levy, Terry O'Quinn, Bill Skarsgård, Sissy Spacek, Alex Ziwak, Phyllis Somerville, Ryan Eatherton (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Psychologicky laděný hororový seriál Castle Rock, situovaný ve fikčním světě Stephena Kinga, je originálním příběhem kombinujícím mýtické prvky a velice intimní způsob vyprávění, jaký známe z Kingových nejoblíbenějších děl. Na několika málo čtverečních kilometrech mainských lesů se postupně odehrává epická sága utkaná ze světla a temnoty. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele czjezisek k tomuto seriálu (5)

Filter (2018) (S01E06) 

Zatím nejlepší díl, hodně napínavý od začátku do konce. ()

The Queen (2018) (S01E07) 

Lidi, prosím Vás, nehodnoťte něco, co jste nepochopili nebo Vám na to mozková kapacita nestačí. Nechápu, jak tomuhle dílu můžete dávat odpad, když všude na netu (imdb, rotten tomatoes, tv.com atd.) sbírá jen to nejlepší hodnocení. Takže buď jste ten seriál VŮBEC nepochopili, nebo se každý díváme na něco jinýho. Každopádně za mě zatím nejlepší epizoda ze seriálu, je to čím dál tím lepší a atmosféra tohoto dílu byla ÚŽASNÁ. ()

Past Perfect (2018) (S01E08) 

Tento díl mě tolik neoslovil jako ten předchozí, ovšem pořád si to drží svůj vysoký standart. Zejména konec opět dává další WTF a nemůžu se dočkat dalšího dílu! ()

Henry Deaver (2018) (S01E09) 

Tak autoři si pro nás zase nachystali překvápko, a já musím opět dát pět hvězdiček, protože tenhle seriál je super! A všechna čest Billovi Skarsgardovi, jak to všechno dokáže zahrát.. hold herecká rodina se nezapře :) ()

Romans (2018) (S01E10) 

Opravdu zamotané až do poslední chvíle, více otázek než odpovědí, nakonec možná největší padouch z těch všech byl „Black Henry“, protože jediné co „white Henry“ chtěl, bylo dostat se zpátky.. ještě na to mrknu celý znova třeba za pár dní, ale teď v tom mám celkem guláš :) ()

Související novinky

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

13.04.2020

Minulý rok jsme se dozvěděli, že Kingův horor Prokletí Salemu se po letech dočká nové verze. Produkovat ji měl James Wan a do scénáře se pustil Gary Dauberman, jenž napsal například nové To nebo… (více)

Reklama

Reklama