Reklama

Reklama

Castle Rock

(seriál)
  • USA Castle Rock
Trailer 2
Fantasy / Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2018–2019), 16 h 36 min (Minutáž: 43–60 min)

Hrají:

Melanie Lynskey, Scott Glenn, André Holland, Jane Levy, Terry O'Quinn, Bill Skarsgård, Sissy Spacek, Alex Ziwak, Phyllis Somerville, Ryan Eatherton (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Psychologicky laděný hororový seriál Castle Rock, situovaný ve fikčním světě Stephena Kinga, je originálním příběhem kombinujícím mýtické prvky a velice intimní způsob vyprávění, jaký známe z Kingových nejoblíbenějších děl. Na několika málo čtverečních kilometrech mainských lesů se postupně odehrává epická sága utkaná ze světla a temnoty. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Miseet k tomuto seriálu (2)

Castle Rock (2018) 

Tento seriál jsem si pustila jen tak random, že na mě někde vykouknul, a musím uznat, že jsem byla velmi mile překvapena, a to již v pouhých 15 minutách, kdy se na scéně objevil Bill Skarsgard. Atmosféra je tak hustá, že by se dala krájet, nicméně jsem se nedokázala do děje vůbec ponořit, všechno to působilo hrozně depresivně, zmateně, okatě a nepřirozeně. Po posledním díle musím uznat, že jsem nevěděla, kde mi hlava stojí. Typická fantasy Kingovka, kterou určitě doporučuji pustit. Mysteriózních prvků a psychologie postav je zde taky požehnaně. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Ani slovy nedokážu popsat, jak jsem se nechala vtáhnout do děje. King mi vždycky dokáže zamotat hlavu. Chyběl mi tam Bill. Sice jsem ho dostala na dva malé momenty v závěru celé série, ale to bylo málo :( Hrozně mě zajímá pokračování. Kam tohle má vést? ... Na to, že zakončení má být samotné vyvrcholení celé série, zde je to naopak. Závěr byl opravdu zvláštní, a opět vyvolává ještě více otázek. ()

Související novinky

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

13.04.2020

Minulý rok jsme se dozvěděli, že Kingův horor Prokletí Salemu se po letech dočká nové verze. Produkovat ji měl James Wan a do scénáře se pustil Gary Dauberman, jenž napsal například nové To nebo… (více)

Reklama

Reklama