Reklama

Reklama

Lajna

(seriál)
  • Slovensko Lajna (více)
Trailer
Česko, (2017–2021), 9 h 32 min (Minutáž: 21–26 min)

Scénář:

Petr Kolečko

Kamera:

Jan Šťastný

Hudba:

Jiří Burian

Hrají:

Jiří Langmajer, Zdeněk Piškula, Norbert Lichý, Hana Vagnerová, Petra Špindlerová, Pavla Dostálová, Josef Kaluža, Marek Taclík, Václav Neužil ml. (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Elitní hokejový kouč Luboš Hrouzek, olympijský vítěz z Nagana a bývalý hráč NHL, má před rozvodem s manželkou Helenou a hlavně se rozchází také se svým klubem HC Slavia Praha. Rozhodne se odejít z Prahy a začít znovu na místě, kde by ho asi nikdo nečekal... v Havířově! A nejede tam rozhodně sám. Chce v Havířově stvořit novou hokejovou legendu, Hrouzka juniora. Jméno Hrouzek totiž nikdo nikdy na dres azbukou nenapíše, dokud je Luboš naživu. Jméno Hrouzek patří na dres NHL! (Obbod TV)

(více)

Recenze uživatele Cheeter k tomuto seriálu (28)

Lajna (2017) 

První série se mi líbila mnohem více, měla lepší spád, navíc byla založena na skutečných událostech a to se to lépe tvoří. Ta druhá už byla horší. Neměla tak dobrou úroveň. Navíc některé momenty byly prostě zvláštní, prostě tam nepatřili. ()

Série 1 (2017) (S01) 

Po dlouhé době seriál z hokejového prostředí. První díly jsem dost přemýšlel nad tím, jestli se seriálem neseknu, trochu jsem se nechytal. Pak se ale rozjel (nebo jsem přivykl zpracování). Cekově za mě spokojenost a určitě se někdy podívám znova. ()

Únos (2017) (S01E01) 

Sem tam pár dobrých vtipů, uvidíme, co bude dál. Hokejových seriálů moc není, tak si ho doufám užiju. ()

Denisa (2017) (S01E02) 

Bavilo mě to asi tak, jako první díl. Pár věcí tam bylo, ale zatím žádná sláva. ()

Láska (2017) (S01E03) 

"Za to půjdeš na farmu." Jo tahle hláška je dobrá. ()

Pravda (2017) (S01E04) 

První dři díly byly takové mdlé, ale tenhle se dobře rozjel, navíc nechává otevřený prostor pro další části. Super! ()

Talkshow (2017) (S01E05) 

Některý vtipy se pohybovaly na hranici trapnosti, ale docela to vystihly mi přijde. ()

Krize (2017) (S01E06) 

Dobře si to starej Hrouzek dává. A vlastně mladej taky. První díly měly pro mě pomalejší rozjezd, nebo možná jsem ještě nepřivykl humoru, takže je možný, že je na podruhé přehodnotím. To ale hudba budoucnosti, zatím se těším na další díly. ()

Kladno (2017) (S01E07) 

Plnohodnotně navazuje na předchozí díl, tentokrát na téma výjezd. Zůstává nedořešená řada otázek, tak uvidíme, jak to v příštím díle dopadne, rozhodně se na závěr těším. ()

Bůh (2017) (S01E08) 

Pomalejší rozjezd, ale skvělý konec. Zvrat, jak má být. A hlášky taky dobrý, aneb co se nechá v Bibli najít. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Jeden z případů, kdy jsem nevěděl, jestli je druhá řada dobrý nápad. Ta první byla dobrá, tak jak byla. Nebylo potřeba přídavku. Nicméně přišel. Měl pár dobrých momentů, ale spíš mi přišlo, že víc těch horších. Celkově shrnuto, druhá řada být nemusela, táhne tak ten seriál dolů, byť pár světlých momentů tam je. ()

Pacient (2019) (S02E01) 

Když si vzpomenu, jak jsem se u první série řehtal, tak tady mi přišlo spíš jako funus. Ale zatím nebudeme lámat hůl, pořád je před námi sedm dalších dílů. ()

Asistent (2019) (S02E02) 

Nejsem slepej a zlepšení vidím, ale pořád mi přijde, že to teď táhne Hrouzek st., který je extrémním Hrouzkem. I ten mladší to právě dokázal přehánět a pokud to je startovní linie toho staršího, tak přemýšlím jestli chci vidět, kam až to zajde. ()

Estrogen (2019) (S02E03) 

Je to zatím v mnohem slabší kondici, než první série. Ta první mě dost bavila, nejspíš bylo lepší, že se inspirovalo skutečnými událostmi. To tu chybí... ()

Čevabčiči (2019) (S02E04) 

Konečně díl, co za něco stál. Ještě, že jsem neztratil víru. ()

Stanley cup (2019) (S02E05) 

Až na to, že tvůrci dokázali posunout děj seriálu o tři měsíce se prakticky nic nestalo a navíc žádný aspoň trochu vtipný moment. Tenhle je díl je zatím dno celého seriálu. ()

Zářez (2019) (S02E06) 

Po minulém nevímčem návrat k normálnosti. Uvidíme, zda to vydrží. Byl bych rád, kdyby se minulé experimenty neopakovaly a zůstalo alespoň u této úrovně. ()

Leningrad (2019) (S02E07) 

Konečně došlo i na lepší díl, který byl hlavně o hokeji a pověrčivosti. Je vidět, že hokejová témata, která nebyla v první sérii tu jsou, jen je použít. ()

Baráž (2019) (S02E08) 

Asi nejlepší díl druhé řady. Měl švih, ale ten konec se nějak nezvládl mi přijde. Rozhodně mohl být lépe zvládnutý. ()

Série 3 (2021) (S03) 

Třetí série byla docela fajn. I když začátek byl prostě příšerný. Naštěstí se to povedlo zvednout a nějak zachránit, ale i tak by nejspíš bylo lepší, kdyby se od ní upustilo. Takových zbytečných urážek, a proč? ()

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Na Voyo míří tým opotřebovaných házenkářů

Na Voyo míří tým opotřebovaných házenkářů

25.03.2022

Voyo svým předplatitelům od 25.3.2022 nabídne každý pátek dvě epizody nového komediálního seriálu ze sportovního prostředí, Národní házená. Děj osmidílného seriálu se točí kolem partičky značně… (více)

Reklama

Reklama