Reklama

Reklama

John Wick 3

  • Slovensko John Wick 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (997)

Laxik 

všechny recenze uživatele

Ale jo, beru Johna na milost. Sice mě tam hromada věci docela štvala a některé akční scény už se docela odchýlily od původní koncepce "realistické akce s nerealistickým hrdinou", ale pořád jsem se setsakramentsky bavil. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Nakopnutý sérií John Wick, jsem se na trojku fakt děsně těšil. Ale ouha strouha! Netušil jsem, že jde natočit film bez jakéhokoliv a opakuji jakéhokoliv příběhu. Skáčete z jedné akční scény do druhé bez jakékoliv přidané hodnoty. Nejlepší dvě scény: scéna s noži a scéna s bojovými psy a Halle Berry. Jinak bohužel, motiv Johna Wicka přežít je dost slabý a potkání hašašinů v poušti mi moc nesedl. Myslím, že se Chad Stahelski v sobě trochu ztratil a vypnul sebereflexi. Po dost dobrém prvním dílu a zběsile dobře akční dvojce (která se mě teda hodně líbí), přichází velké zklamání. Těžko říct pane Wicku, jestli tahle série má pokračovat či nikoli... ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Sofia a jejích 34 vystřelených nábojů s "devítky", nebo John a 13 nábojů s brokovnice :-) Obrat o 180° oproti prvnímu dílu. Ale nebylo to rozhodně špatné. Autoři ve 3. díle řádí a jde to poznat. Vyloženě si dělají srandu ze scén, Johna vypouští do nemyslitelných střetů a prostě se nad tím baví. Už to není tak "vážné" jako první díl. Už to není tak "nahnuté" jako druhý díl. Toto je čirá, non-stop akce, která popírá zákony fyzického těla, kapacity zásobníků a mušky či LOGIKY nepřátel :-) Pokud bych to měl hodnotit z tohoto hlediska, 2 hvězdy. Avšak autoři to tu mínili, viditelně, abstraktně. Dělají z bojů frašku, neřeší náboje, neřeší mušku, vše je jen o akci a o tom, jak to vypadá. A vypadá to dobře. Pokud by se mě někdo zeptal (jsme zatím u 3. dílu, čekám 4.), jaký díl byl nejlepší, nepopiratelně první. Avšak u 3. dílu, odproštěn od limitů logiky, jsem si prostě užíval akci a tu absurdnost situací. Jsme teď v době, kdy si režiséři začli asi říkat "nebudem tak vážní" :-) A já tomu dávám palec nahoru. 34x bam bam 75 % ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Udělala jsem zásadní chybu, jelikož jsem se na všechny díly dívala po sobě a tudíž mi jednička připadala ve svý brutalitě celkem zábavná, dvojka už absolutně nezáživná a u trojky jsem usnula! A nejhorší je, že jsem o nic nepřišla! Kdybych se aspoň bavila, byla bych ochotna odpustit archetyp hrdiny, kterej mi připadá pro společnost nebezpečnej (to nemůže kinematografie dát teeňátkům taky nějakej charakterní morální idol?) a možná i nelogický motivace postav i universum, kde každej bezďák je hitman a pohádku o Babě Jaze znají nejspíš všichni lidi světa (včetně "zakázek"), jenže vona je to nuda k uzoufání. S Johnem Fíkem kámoši nebudeme...sorry. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Když už nevíš jak dostat akci over the top, protože všechno za hranou už tu bylo a tak musíš napřed vystřílet c-e-l-o-u Cassablancu a pak do New Yorku svážet padouchy na porážku autobusama. Když jeden zbytečně zdlouhavej souboj střídá jinej, ještě zbytečněji delší. A když máš pocit, že se tam všichni tak dlouho a monotónně mlátěj, že to ani toho Keanu vlastně moc nebaví. ... ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Dva roky ubehli ako voda, príbehovo však nabiehame bezprostredne na udalosti po druhej časti. Štýlovejší, prepálenejší a nadupanejší číry akčňák som asi ešte nevidel. Treba sa pripraviť na to, že každá tunajšia akčná scéna trvá asi 3 násobne dlhšie, než je bežné. Je však na škodu, že atmosféra prvej pol hodiny vyprchala a všetka tá akcia (hoci baví kráľovsky) pôsobí až repetitívne. Keanu je každopádne obrovský frajer a to jeho "yeaah!" je až komicky úžasné. Parabellum je zážitok! Pevne verím, že Jonathan Wick ešte nepovedal posledné slovo. ()

KiritoSenpai 

všechny recenze uživatele

Za mě film pecka jak se patří, protože narozdíl od ostatních komerčních filmů, John Wick si prostě jede to svoje už od prvního dílu a to je dobře. Je pravda, že napříč díly se film více zaměřuje na ty "řežby", ale vůbec to tomu neškodí, ba naopak, řekl bych, že víc prospívá. Těším se na čtverku, která určitě bude! ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Parádní jízda po mírném zklamání ze dvojky. Keanu má kondici jako hrom, souboje skvělé, včetně Halle Berry, i když tam bych malinko vytkla jen delší stopáž. Neotřelé nápady, skvělá atmosféra a promakaný vizuál. Tak se mi mihla vzpomínka na minulý měsíc, kdy jsem, krom spousty jiných zbraní, pálila vesele z brokovnice. Bylo to hodně dobrý, tak jako tenhle akční nášup, sem že čtyřkou! ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Základ je brát film jako akci. Ta je tady samozřejmě od téměř první minuty a tou poslední de facto končí. Hledat děj, by byla utopie, natož ve filmu hledat něco hlubšího, poučného. Tady jde o bezduché lámání všech možných kostí, včetně likvidace čímkoliv a vlastně kohokoliv, kdo se hlavnímu hrdinovi postaví do cesty. Logika neexistuje, nemluvě o faktu, že by hlavní hrdina nepřežil v reálu ani první pětiminutovku. Přesto, pokud potřebujete vypustit a večer bez přemýšlení relaxovat, je tenhle snímek asi celkem vhodný. Pravděpodobně se dočkáme ještě dalšího dílu, jelikož Johnova nesmrtelnost nadále pokračuje. ()

topi 

všechny recenze uživatele

John to opět solí hlava nehlava, nábojnice létají mírou vrchovatou a s nožem vyvádí jak za mlada. Tahle akční série si brzy získá kultovní status. Opět nádherný vizuál, barvy, opět nádherný zvuk. Jen mě chvílemi připadalo, jako bych se ocitnul uprostřed děje nějaké počítačové hry. Hlavně ty sřílečky a zásahy byly vytvořeny komplem a proto to tak i působí. Nicméně jsem si na to zvykl a občas se objeví nějaká ta pěkná krvavá maskérská práce. Celkově kvalitní podívaná a Keanu Reeves se v roli Wicka našel a sedí mu perfektně. Já už se jenom těším na další pokračování, ke kterému závěr trojky vyloženě signalizuje. ()

scroochy 

všechny recenze uživatele

Dobrého pomálu. Akce je samozřejmě dobře udělaná a mnohdy originální (koně!), ale je jí tak moc, že prostě ke konci už jsem byl tak přesycenej, že jsem si to už moc neužíval. Dvě hodiny skoro non-stop akce je overkill a uvítal bych víc klidnějších pasáží a dialogů, aby si člověk trochu odpočinul. Případně šlo některé bitky či přestřelky zkrátit (např. přestřelka s Halle Berry mohla být klidně poloviční). Čtyři hvězdičky s odřenýma ušima. ()

decouble 

všechny recenze uživatele

"Hej Hassane, vidíš tam dole ty dva?" "Jasně, Ahmede." "Musíme je zastřelit." "OK, mám je na mušce." "Ne, Hassane, musíme k nim přiběhnout blíž, ať máme jistotu." "Ale, Ahmede, já jsem výbornej střelec, nikdy neminu." "Ne, ne, jen tam seběhni a střel ji zblízka." .... ups. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

"Yeah..." Třetí John Wick je vlastně nepřiznanou adaptací Assassins Creed. To mi nikdo nerozmluví. A musím říct, že i kdyby celej film stál naprosto za prd, tak za neskutečnou sekvenci s bojovýma psiskama (belgičáci FTW!) bych tomu těch pět hvězd stejně napálil. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

John Wick 3 je řezba, ale musím se přiklonit více ke 2ce, která byla o stupeň lepší. Nebavili mě choreografie Halle Berry, přišlo mi právě, že na Cassablance to bylo spíše o ní, než o Johnovi a to mě opravdu zklamalo... Přitom je to nádherná lokace k využití, z části mi to přišlo, že už to není ten John Wick, kterýho jsem sledoval v předchozích dílech, díky Halle Berry a jejím psíkům. Scéna na motorce legedarní, hudba ze 2ky v muzeu opět překvapila a celkově celý soundtrack. Samozřejmě jsem opravdu rád za posledních 45 minut filmu, kde film nabírá nádech předchozích dvou a je v akci opět starej dobrej John, kterýho tak moc zbožnuju. Nejvíce mě mrzí často tmavé lokace, kde gore a krev není jako ve 2ce v muzeu, kde bylo všechno krásně nasvícené a vidět do detailu. Ale odpustím jím to za scénu s brokovnicí, která je špičková, a dobře upgradnutá od 2ky v katakombách. Byl bych opravdu rád, kdyby vznikl 4 díl, takže všichni jděte do kina ať se tak stane. Winstone, ale opravdu jsem od tebe tohle nečekal. :) ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Všechny tři díly si drží vysokou úroveň. Třetí díl určitě lepší než dvojka. Mám ráda humor v akčních filmech, což jsem nejspíš psala v komentářích asi milionkrát 😁, takže to že ve třetím díle byl celkem ve velkých dávkách, mě hodně potěšilo. Možná je trochu zvláštní, že největší salva smíchu v kině byla při bojových scénách, kdy Wick do lidí řezal hlava nehlava, což je malinko zvláštní, ale já se smála asi nejvíc, takže jsem nejspíš zvláštní taky. Malinko bohužel bude ještě pokračování, trochu jsem doufala ve velkolepý závěr. Ale celkem chápu, že nemůžou odstřelit dojnou krávu. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Třetí John Wick je pořád nadprůměrná akční podívaná, oproti dvěma předchůdcům už ale působí zbytečně ambiciózně a trochu na ně ztrácí. Chad Stahelski je mistr řemesla, protože akční scény umí jako málokdo a některé z nich mají hodně blízko legendárním krvavým baletům Johna Woo, jen škoda, že ty dvě nejlepší si "vystřílí" hned na začátku a pak už je nepřekoná. Moc dobře ví, že diváka udrží kromě brilantní akce, která střídá prostředí i použité zbraně, také množstvím lokací, které se tu pravidelně střídají, snímek tudíž není monotónní. Fanoušky pak rozhodně potěší i zapojení zvířat, která snímku dodávají i lehce humorný a originální nádech. Keanu Reeves je naprosto boží, vedle něj pak vyniká zejména Mark Dacascos, ostatní už mají prostoru výrazně méně, využijí ho ale na maximum. Vadou na kráse budiž už naprostá absence realističnosti, na níž si předchozí díly docela zakládaly, protože hlavní hrdina přežije úplně všechno a většina děje je až moc přehnaná. Zamrzí i pár nelogičností a paradoxně také i množství akce, které je ke konci až extrémní a potřebovalo by výrazně zpomalit. Třetí John Wick tak nejvíc připomíná výbornou videohru, u jejíhož hraní se všichni pobaví, chybí mu ale nějaká ta "duše". 80 % PS: Škoda, že tvůrci si nechali prostor pro čtvrtý díl, protože zakončení trilogie mohlo být nečekané a efektivní. ()

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama