Reklama

Reklama

Složka 64

  • Dánsko Journal 64 (více)
Trailer 3

VOD (1)

Podivné lékařské experimenty, zneužívání a převýchova „necudných" dívek. Do rukou detektiva Carla Mørcka a jeho asistenta Assada z kriminálního Oddělení Q se dostává další nevyřešený případ. Jak souvisí děsivé, půl století staré tajemství opuštěného ostrova Sprogø se třemi mumifikovanými těly nalezenými za falešnou stěnou jednoho kodaňského bytu? A komu patřila čtvrtá, prázdná židle u prostřeného stolu? Mrazivý detektivní příběh založený na skutečné kapitole dánských dějin je čtvrtým severským thrillerem natočeným podle bestsellerů Jussiho Adler-Olsena. (Aerofilms)

(více)

Recenze (378)

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Ďalší kvalitný diel severskej krimi s detektívmi z oddelenia Q. Záporák prvotriedny hajzel, vyšetrovanie zaujímavé. Vzťah vyšetrovateľov tomu dodal šťavu. Navyše sa otrvorila boľavá Dánska téma migrácie a prípadne aj problém dievčenských polepšovien z nedávnej minulosti. Malo to šťavu, malo to grády, bolo to zaujímavé a emocionálne. Po Odkazu vo fľaši opäť výborný diel. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Oddelenie Q patrí určite k tomu najlepšiemu, čo severské, poťažmo dánske detektívky ponúkajú. Trojicu hlavných hrdinov nejde nemilovať a chcem veriť, že štvrtým dielom nepovedali svoje posledné filmové slovo. Na strane druhej, pre mňa sa jednalo o doposiaľ najslabší diel série a rezonuje mi to o to viac, že práve predchádzajúci Odkaz vo fľaši bol úplne famózny. Zložka je málo málo temná a hra na odchádzajúceho Assada je jemne šľahnutá hollyúdom. Ale stále sa jedná o poctivú kriminálku. Som tak nejak priemerne spokojný. ()

dkas 

všechny recenze uživatele

No nevím. Podle hodnocení jsem čekal bombu, ale dostalo se mi poměrně předvídatelné drama. Ostatní filmy série neznám, ale po shlédnutí tohohle už ani nepoznám... ()

kojak89 

všechny recenze uživatele

Četl jsem knížku a ta byla výborná. Trochu jsem měl obavy, že film bude stát za prd. I když ve filmu si to malinko předělali a vynechali nějaké zajímavé pasáže z knihy, tak se jim film stejně povedl. ()

Najt 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší díl ze série.. Tenhle díl se dá považovat za silnou neustávající podívanou. Oddělení Q chytlo drive a celkově film působil jako by ho natáčel hollywood. Zkrátka pořádná jízda , kde nechyběly ani emoce a to už je co říct. ()

Rachi 

všechny recenze uživatele

Další z řady skandinávských thrillerů s mysterioznímy prvky. Dějově se mi nikterak neodlišil od zástupu jiných. Ústřední duo detektivů Carl a Assad byli příjemně kontrastní dvojicí. Vyzdvihla bych skvělou práci kamery, ovšem scénář velmi pokulhává díky skokům v dějové linii. Příběh je že začátku velmi vleklý a i trochu zmatený. V druhé polovině se vše ustálí a příběh nabírá na obrátkách. Co u mě celé lehce kazilobyli místy velmi přehrávané momenty. Dala bych 6/10 ()

MyrnaAlec 

všechny recenze uživatele

Poslední dobrá kniha od autora, a ve srovnání s předchozími filmy slabší. To, co funguje, je fenomenální pojetí Cara M. v podání Kaase, to je fakt pokerface, místy hodně vtipná. Dánové se rádi bičují za minulost, tentokrát přišla na řadu sterilizace podle původu, i když 11000 případů už za knihu fakt stojí. ()

SAINTS 

všechny recenze uživatele

Film je natočeny s typickym severskym mrazivym spôsobom.Jedna sa o najlepši diel z doterajšej serie pripadov z oddelenia Q.Film sa aj viac venuje Assadovej postave,ktory ma nastupit na nove oddelenie hospodarskej kriminality a jeho kolega Carl sa s tym vyrovnava svojsky.Film sa nevyhne ani aktualnej teme pristahovalestva.Zložka 64 predstavuje aj tu temnejšiu tvar Danska.Flasbacky do minulosti patria k tomu najlepšiemu v tomto vybornom filme.8/10 ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Dva nesympatičtí policajti, z toho jeden vypadá, jako by právě dostal mozkovou mrtvici nebo se právě chystal zvracet, vyšetřují připad skupiny doktorů, kteří sterilizují nedánské ženy. Námět ani realizace mě nezaujala vůbec ničím, herecké obsazení mě znechutilo. Vysoká hodnocení téhle blbosti nechápu. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Tak to je hnus, už i v detektivkách se pbjevují pojebaný sluníčkářský témata. Jedna hvězda dolu. Havloidi, ziskovkáři a sluníčka si můžou přídat jednu hvězdu nebo dvě, tři, jak je libo. Knížka mnohem lepší, ale i v kině to celkem jde... ale nic ultra mega hustý, spíš slušnej mletej standart. ()

Kortexo 

všechny recenze uživatele

Nemám rád audio knihy a na čtení, nemám tolik časů kolik bych chtěl.S radosti jsem šel na film a nemohl být zklamán... ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Nejvyšší hodnocení za gradaci napětí i uspokojení ze závěrečného rozuzlení. A jaho bonus skvělé dramatiché použití hudby! Pro mě zřejmě nejlepší z celé (čtyřdílné) filmové série, asi proto, že s "hrdiny" se už setkáváme jako se starými známými. Navíc závažné téma, o to působivější, že vychází ze skutečných faktů, jimiž se asi žádný stát rád nechlubí. Prozatím můj druhý nejlepší film roku (po Bohemian Rhapsody) ()

Micoldee 

všechny recenze uživatele

Další ze série ,,Jak bohatým hajzlům všechno prochází”. Cením příběh i herecké výkony. Jedna hvězda dolů za občasnou nudnost. ()

Romeroo 

všechny recenze uživatele

Opět poctivá severská práce naservírovaná hezky na divacky talíř. Kéž by podobnou kvalitu měly všechny krimi pokrmy. ()

Pete 

všechny recenze uživatele

SQoro bych řekl, že je tenhle "seriál" film od filmu lepší, propracovanější. Těším se na příště. ()

LeChouan odpad!

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale v pořadí čtvrtý snímek z cyklu Oddělení Q se mi líbil nejméně (prioritu si u mne v případě této detektivní série drží Vzkaz v láhvi). Důvod je prostý, z filmu na mne až příliš čiší současná politická korektnost nebo lépe řečeno (napsáno) její všudypřítomná propagace. Film má poučit, primárně poučit - způsoby výchovy mládeže v Evropě, před počátkem našeho neo-marxistického osvícení v 60. let 20. století, byly zvrácené a nehumánní; jen špatný člověk neuvítá ve svém domově hosty, odmítne pochopit, že hosté hodlají zůstat nastálo a zdráhá se přizpůsobit jejich pravidlům. ()

iz67 

všechny recenze uživatele

Hodne rozevlata zalezitost. Prvni dve tretiny je to, i kdyz vsechno vite, uzasna detektivka. Navic s mymi oblibenymi danskymi herci (asi jich tam moc nemaji). Pak se ale vse zmeni v nechtenou frasku. Chvili si rikate, to je nromalni, ze je konec horsi nez zacatek, ale pak je te nechtene rachandy uz moc! Takze 3* . A to jsem na zacatku premyslel, jak me to vtahovalo, o 5. ()

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

ČSFD výprava na nej horor fest světa

ČSFD výprava na nej horor fest světa

07.10.2018

ČSFD skvadra hororových geeků Filmmaniak, Goldbeater, POMO a RUSSELL (na horní fotce zleva doprava se zombie girls, odchycenými na slavném “Zombie Walk”) nás zdraví ze světového Nr. 1 festivalu… (více)

Reklama

Reklama