Reklama

Reklama

Mission: Impossible - Fallout

  • USA Mission: Impossible - Fallout (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ethan Hunt si vždycky vybíral nesplnitelné mise. Pokaždé v nich uspěl, okolnostem navzdory. Na začátku tohoto příběhu však čelí úplně nové situaci. Něco se pokazilo, past nesklapla a vinou jeho selhání se ocitnou ve smrtelném ohrožení vybraná světová velkoměsta. Ethan je přesvědčen, že pouze on se svým týmem dokáže tragickou chybu napravit. Je však sám, kdo si to myslí. Do hry vstupují další hráči, kteří mu možná pomáhají, ale možná také sledují své vlastní zájmy, které jsou v rozporu s těmi Ethanovými. Rozdělení na kladné a záporné hrdiny nebude tentokrát vůbec jednoduché. V pozadí navíc čím dál rychleji utíká čas vstříc momentu, který dramaticky změní mapu světa. (CinemArt)

(více)

Recenze (905)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Tak tedy nevím. Ani neumím pojmenovat co bylo špatně, protože třeba nebylo nic. Ale na druhou stranu až na slušný finále, parádní honičku v autech a super scény z WC jsem se vlastně skoro celou stopáž nudil. Zvraty byly tentokrát odhalitelné hned z kraje, akce mi přišla chvílemi toporná a kecavé pasáže spíš uspávali. Tom je furt frajer, ale kde jsou ty kukuče který vyvolávaly emoce? Přijde mi, že zde měl snad jeden výraz celý film. No nic co naplat, mě to prostě nesedlo tak jak jsem čekal, ale špatný film to není určitě a šanci mu dejte vždy. 69 procent. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně, dle mého skromného názoru, dosud nejlepší Nezvládnutelná mise. Cavill je skvělou volbou, potěšil i návrat Michelle Monaghan. Akční sekvence jsou parádní, nad některými kaskadérskými kousky se mi zvedalo obočí a napětí je dávkováno naprosto přesně. Není moc co vytknout, Ethan Hunt v celé své kráse - to je trochu teplý - v celé své slávě zní o něco lépe. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Dost podobne predchozimu Rogue Nation, ale silene nevyrazne, bez nejakych vetsich akci, legendarnich mission impossibles, nebo zapamatovatelnych momentu. Jedine co mi zustava v hlave je Kasmirska priroda a intenzivni souboj na zachode. Musel bych si sjet znova celou serii abych si to potvrdil, ale mam takovy pocit, ze tohle je zatim nejslabsi dil. Vubec nechapu ty nadsene ohlasy, co se na tom lidem tak strasne libilo? 5/10 ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Čisto subjektívne je pre mňa najlepším dielom MI3. Fantastická akcia, úzka partia klaďasov, odpudivý a nevyspitateľný záporák a prešpekulovanosť tak prekombinovaná, až sa z toho hlava točí. Fallout má presne všetky tieto atribúty. A keď už človek predpokladal, že to nemôže byť lepšie, objaví sa Ethanova osudová a akékoľvek výhrady idú okamžite bokom, pretože emócie nepustia. Tom Cruise je aj vo svojich 56. rokoch v top forme a divák mu musí fandiť, keď ešte aj ten superman mu stojí v ceste. Po trojke jednoznačne najlepšia časť a ja len dúfam, že sa stihne natočiť ešte minimálne jeden diel, kým to Tomovi tak šlape. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přesně ta vyhypovaná akční jízda, kterou chcete. Tom Cruise nestárne a jeho kaskadérské kousky jsou skoro neuvěřitelné. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Úplně mě zaráží jaké akční scény si troufne (dovolí) Tom Cruise natáčet bez kaskadéra. Ten chlap je prostě blázen. S ním ten film stojí a padá. Ta fyzická aktivita ho prostí musí držet při energii a síle a taky mu jí musí dodávat. Jinak si to nedokážu vysvětlit. Chvilkami jsem ani nedýchala. Já nemám co vytknout. Jsem spokojenost sama. ()

slord 

všechny recenze uživatele

Výborné nadviazanie na môj obľúbený diel, kde McQuarrie zase dokazuje, že remeslo ovláda prvotriedne. Tempo je svižné, akcia zase nadupaná (naháňačka vo vrtulníkoch je božia), Cruise frajer a Rebecca dokonalá, k tomu za hrsť zvratov a ozveny minulosti. Poctivá práca padla na úrodnú pôdu a ja nemám zase čo vytknúť, proste skvelosť, ktorá nemá v tomto obore konkurenciu. Ďalší diel si prosím. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Další kus poctivého řemesla v akčním žánru a klobouk dolů před Cruisovou fyzičkou, která tu opět dostává slušně zabrat. Líbilo se mi to krapet víc než předchozí Národ grázlů, ale stále to není ani na dohled pomyslnému vrcholu série od Abramse. Největší slabinu vidím v obsazení Henryho Cavilla. On je to takový hezoun, co se spíše hodí na tu odlehčenější akční polohu (viz Krycí jméno U.N.C.L.E.), ale ten záporák mu zoufale nejde. Body k dobru nepřidá ani lehce překombinovaná zápletka, kterou však naštěstí zastiňuje řada dynamikou překypujících frajeřin (bitka na toaletách, auto-moto honička v Paříži, helikoptéry nad Kašmírem). Našlapanější akčňák už letos v kinech asi neuvidíme, takže berte, co je. Tahle mise je pořád setsakra povedená. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Absolutně jsem si to užila a před Tomem smekám až hluboce k zemi. Nenašla jsem hluché místo, a místy vtipné hlášky byly třešinkou na dortu. Perfektní. ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Cruise po letech potká manželku, ale sotva si řeknou pár slov, už musí zase někam běžet. Je na něj totiž políčeno tolik deadlinů, že mu nic jinýho nezbývá. Předvídatelný děj brání tomu, aby se divák bál o postavy, ale deadliny žádný dodatečný napětí nevytvářej. Cavill je fakticky kladivo, bitka na záchodech skvělá, ale jinak takovej spíš trochu lepší průměr. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem u filmu nezažil takhle fungující napětí. Parádně natočený. Zahraný. Ozvučený a ohudebněný. Pařížská část je brutal od začátku do konce. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

1) Vyplatí se vidět v kině! 2) Výtečně natočené akční scény, bravurní kamera! 3) Překrásné dámy, které by i Bond mohl závidět! 4) Ethan Hunt v podání Toma Cruise nám každým dalším pokračováním stárne. Co se mi v tomhle filmu líbilo je, že se tomu tvůrci přizpůsobili - nedělají z Hunta nestárnoucího, stále stejně rychlého a mrštného borce, ale již mu to občas uklouzne, občas nedoskočí a proti mladším soupeřům docela nestíhá a dostává větší nakládačku než dřív. 5) Sympatičtí parťáci (a parťačka) kolem Hunta. 6) Celkem dost vtipných momentů a hlášek. 7) Celkem dost wow momentů 8) Jeden z nejlepších vyvrcholení filmů ,které jsem kdy viděl - ta závěrečná přímo zběsile ďábelská, odpočítávaná čtvrthodinka je božsky geniální - prostě jsem si rochnil blahem! 9) Charizma Toma Cruise 10. důvod, proč tenhle film vidět, si přidejte sami. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

najepickejsia a najlepsie vyzerajuca cast z celej serie i ked pre mna je GHOST PROTOCOL o chlp stale lepsi (hlavne pre svoju hravost). FALLOUT ma vynikajuce akcne sceny a funguje i po emocionalnej stranke! nech si kazdy mysli o cruisovy co chce, jeho dedikacia dat divakom a filmu co najviac je obdivuhodna... ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Vypilovaný klenot akčního thrilleru kde je (snad) vše jak má být. Výborná akce podpořená syrovým zvukem reálu a fantastický Tom Cruise jako Ethan Hunt. Nemám co dodat! ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že prozatím nejlepší Mission Impossible i nejlepší film tohoto roku. Akční paráda a boží Cruise. Dvě a půl hodiny utekly jak nic, musím se jen radovat, takhle nadšený jsem z kina odcházel naposledy z Blade Runnera. Jen tak dále! ()

salalala 

všechny recenze uživatele

M:I - Fallout a M:I - Rogue Nation dohromady tvoří de facto jeden dvoufilm, takže jejich hodnocení je dost podobné. McQuarrie získal obrovskou sebejistotu a akce je v šestce dál než v pětce, je skvěle fyzická a CGI na ní až na výjimky není příliš vidět a jejím vrcholem je fantastická, živelná a syrová bitka na záchodcích. Ani ostatní sekvence ale o moc nezaostávají, a i když někdy opět působí tím dojmem, že Cruise si chce dokázat, jaký je borec, nějak zvlášť to nevadí, ačkoli je toho někdy zbytečně moc. Akce je tu ale dost a dost a právě ona je tím stěžejním, na co film spoléhá, protože příběh je zbytečně překombinovaný, což je trochu paradoxní, protože většinou si diváci u podobných filmů stěžují, že je jednoduchý, v podstatě v každé scéně je nějaké šokující odhalení, že tahle postava není tahle postava, ale někdo úplně jiný, takže po chvíli už to působí trochu rušivě a hůř se v tom orientuje. Trochu překvapí i to, že McQuarrie vyloží karty na stůl brzy a záporáky odhalí skoro v polovině filmu, což trochu dojem kazí, na druhou stranu se ale divák může soustředit jen a pouze na onu precizní akci. Daní za podobné série je pak to, že opadá značná část napětí, protože vzhledem ke všem pravidlům zkrátka nelze mít o hlavní postavy strach. Cruise je v hlavní roli víceméně stejný a spoléhá na svůj um a to, že všechny scény dělá sám, výborným protihráčem mu tentokrát je Henry Cavill, jemuž tahle civilnější poloha sedí líp než ta supermanovská, ostatní už předvádí svůj standard, protože nemají tolik prostoru, v rámci možností ale samozřejmě výborná práce. Je pravda, že autor si mohl odpustit typická žánrová klišé, humor mu někdy úplně nefunguje a stopáž asi mohla být o něco kratší. Ve výsledku je ale nejlepším akčním blockbusterem roku a řadí se také k nejlepším dílům celé série. 80 % ()

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

20.06.2023

Tom Cruise loni vlastnoručně zachránil kina a jeho Top Gun: Maverick se po fenomenální jízdě napříč světem zastavil až těsně pod 1,5 miliardami dolarů. Letos se něco podobného, ačkoliv tam to člověk… (více)

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

13.05.2022

Na internet čerstvě dorazily kompletní recenze k dlouho očekávanému a také dlouho odkládanému pokračování Top Gunu, a podobně jako reakce ze sociálních sítí v uplynulých týdnech jsou kritické ohlasy… (více)

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

09.02.2022

Několikrát odložená Mission: Impossible 7, naposledy z letošního roku na příští léto, bohužel doplatila na pandemická opatření a nejrůznější dopady dost možná nejhůř ze všech velkých produkcí. Kvůli… (více)

Reklama

Reklama