Reklama

Reklama

Mission: Impossible III

  • USA Mission: Impossible III (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ethan Hunt se právě zasnoubil s Julií, ale jejich oslavu naruší žádost tajné služby, aby se Ethan vydal zachránit agentku Lindsey, kterou učil. Po dlouhé době tak vyráží do terénu. V týmu má Luthera, Declana a Zhen. Akce nejprve vypadá úspěšně, ale Lindsey pak v hlavě vybuchne časovaná nálož. Ethanův tým je kritizován, proto se Ethan rozhodne se svým týmem podniknout neschválenou akci, aby si napravili jméno a pomstili Lindsey.  Lindsey unesl Owen Davian, po kterém jde tajná služba už celé roky. Ethan vymyslí plán na únos Daviana ve Vatikánu. Plán je složitý, ale úspěšný. Davian Ethanovi vyhrožuje, že ho zabije před zraky jeho ženy, ale Ethan si myslí, že se nic pokazit nemůže. Když letadlo i se zadrženým přistane v USA, čeká je přesun auty. V tu chvíli na most, po kterém auta jedou, zaútočí ze vzduchu a Davianovi se podaří uniknout. Ethan okamžitě vyrazí pro Julii, Davian se k ní ale dostal první. Davian chce, aby mu Ethan obstaral zařízení, o kterém jsou informace v kufříku, který mu Ethanův tým sebral ve Vatikánu. Ethan má 48 hodin, aby tzv. Zaječí packu získal... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (889)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je rozhodne nejlepsi dil Mission Impossible. Prvni dil mel skvelou krimi cast a druhej mel skvelou akcni cast, ale tady je vse skvele vyvazeny. Co se tyce akce, o kterou tu jde predevsim, tak ta je naprosto dokonala, pekelne svizna, napinava, hodne realisticka (vetsinou) a neni zadna nacancana, ale hezky spinava a je tu zhruba 100 minut z celkove stopaze filmu. Jedinej problem je kamera, ktera je nekdy az moc zbesila a moc zblizka, takze se akce stane neprehlednou. Akci mam rad, takze to je pro me plus, ale na druhou stranu, zamrzi fakt, ze oproti jinejm dilum MI, se tu moc neplanuje, ale Cruise jako silenec beha z akce do akce. Udelal bych nejakej kompromis. V prvnim dilu bylo planovani moc a tady je ho malo, chtelo by to neco mezi. Pribeh je naprosto klasickej, podobnejch pribehu jsou tisice, ale aspon se tvurci pokusily o nejake zvraty, coz je plus. Jediny, co me nastvalo, bylo, ze se nedozvime, co za zbran to vlasne Cruise ukrad, ale podle me to nevedeli ani tvurci. Herci jsou dobry, Cruise se na tohle dokonale hodi a prislo mi, ze byl i trosku namakanejsi a Seymour Hoffman byl jako zaporak dost dobrej. Prislo mi, ze se Abrahams chtel vyhnout klise tehle filmu, ze se hlavnimu hrdinovy vse hned podari, coz se mu povedlo, ale trochu to prehnal, protoze co jde, to se posere a nekdy je toho uz trochu moc. Jasnejch 5*, ale porad je to jen letni blockbuster, ale skvele povedenej, coz se taky pocita. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Moderní televizní seriály staví na propracovaných postavách, překvapujících zvratech a především na důmyslném zaháčkování diváka. Režisér J.J. Abrams podepsaný pod obrazovkovými hity Alias a Ztraceni stejné zásady uplatňuje u nového filmu o expertovi na nemožné mise v podání Toma Cruise. Abrams z nezničitelného hrdiny udělal cítícího a trpícího člověka a zavrhl klasické střídání akčních a oddechových scén. Kombinací akce, napětí a hluboce emocionálních scén si diváka podmaní už v první scéně a až do konce ho nepustí. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, že když jsem viděl film poprvé, pořád jsem přemýšlel nad spojením Králičí packa a hrozně mě to vytrhávalo z děje. Dnes už vím, že je to jen narážka na Abramsův seriál, ale co ví, i dnes mě trojka velmi baví, i když je zas natočená úplně jiným stylem a je podobně jako dvojka netypická pro sérii. Hrozně rád bych zjistil, že jak by vypadala Mise v režii Joe Carnahana, ale to už je historie. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Po letech, kdy jsem trojku považoval za nejlepší M:I díl, musím svůj postoj trochu přehodnotit. Abramsovo zlidštění Hunta je rozhodně fajn, tempo snímku je ůžasné, stejně jako emocionální náboj a spousta chytrých nápadů (neukázat loupež králiči packy nebo třeba likvidace nálože v hlavě), ale De Palmova jednička má prostě lepší akci a je víc cool. 90% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Moja najobľúbenejšia misia, paradoxne najnižšia tržba, práve vinou ktorej bolo v nasledujúcej štvorke rozhodnuté, že Cruisea vystrieda Renner, čo sa však nakoniec neudialo, hoci veľa vecí naznačovalo, že sa to udeje. Celosvetových 397 nie je samozrejme žiadna katastrofa a to ani pri pomerme masívnom 150-miliónovom rozpočte, ale jednotka zarobila 457 a dvojka dokonca 546, takže rozhodne sa jednalo o pomerne masívny prepad na zárobku. Zároveň je záhadou, prečo sme po takom enormnom úspechu dvojky museli na trojku čakať dlhých šesť rokov. De Palmova jednotka bola výborným špionážnym akčným trilerom, ale dvojka Johna Woo sériu po kvalitatívnej stránke temer zabila, hoc paradoxne sme mali dočinenia s megatrhákom. Z trojky Cruise najskôr vyrazil niekoľkých hercov (Scarlett Johansson, Kennetha Branagha, ten si napokon záporáka v špionážnej sérii zahral až o 8 rokov neskôr a to v prepadáku Jack Ryan), potom prišli na rad režiséri (David Fincher, Joe Carnahan) a nakoniec Cruise na uvoľnenú režisérsku stoličku vysokorozpočtovky dosadil režijne debutujúceho seriálového scenáristu. Je šokujúce, aký sebavedomý film to pri takejto konštelácii hviezd je. Veď už v tej extrémne krátkej predtitulkovej scéne nedostaneme výbuchy lietadiel, ani pády 10-poschodových budov, len Toma Cruisea siahajúceho si na dno svojich síl tak, ako si na ne nesiahol ani v celej jednotke a dvojke dokopy... a funguje to báječne! Je to na jednej strane poctivo filmárske, veľkolepé a tradičné a na druhej je to niečo nové a strhujúce. Od geniálneho McGuffina v podobe tajuplnej Zajačej packy, cez špičkové akčné scény (prepad autokolóny na fotogenickom moste), až po realistické, uveriteľné a ľudské postavy a zdatného ústredného zlosyna, ktorému prepožičal oscarový Philip Seymour Hoffman bravúrny, minimalistický mráz. Odvážne, drzé, návykové. S ďalšími pozretiami čoraz lepšie. Môj najobľúbenejší diel plný fantastických momentov, na ktoré sa dá dívať 100x (hodenie pištole agentke Ferrisovej, vyhrážky v lietadle, plavba v člne). Mnohí mylne tvrdia, že až v trojke sa z one man show stala tímovka, ale tímy mal Hunt ako v jednotke (tam dokonca dva!), tak v dvojke. Aby bola trojka dostatočne kvalitná, muselo sa pristúpiť k viacerým popretím dvojky, takže na Thandie Newton ako Ethanovu osudnú lásku je okamžite zabudnuté a nekoná sa ani návrat najzabudnuteľnejšieho člena jeho tímu od r. 1996: Johna Polsona ako Billyho Bairda. Fishburne skvelý. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (44)

  • Když se nátačelo ve městě Richmond ve státě Virginia, tak bylo všude po městě vylepeno, že na místě probíhá natáčení filmu "Heyday". Štáb se tak vyhnul zbytečné pozornosti obyvatel a turistů. (don corleone)
  • Ve filmu se objeví italský supersport Lamborghini Gallardo, vyráběný od roku 2003. (JARDAHONDA)
  • Celosvětová premiéra proběhla 24. dubna 2006 v Římě. (Varan)

Související novinky

Star Trek 3 v rukách debutanta?

Star Trek 3 v rukách debutanta?

10.05.2014

Hollywoodská studia zřídkakdy vkládají sto a více milionů dolarů do rukou někoho, kdo ještě nikdy nenatočil celovečerní film. V poslední době ale dostali takovou důvěru třeba Rupert Sanders (Sněhurka… (více)

Abrams nenatočí nové Star Wars digitálně

Abrams nenatočí nové Star Wars digitálně

25.08.2013

Posledním dílem ságy, která byla natočena na klasický 35 mm film, byla Skrytá hrozba. V Klony útočí a Pomstě Sithů už Lucas experimentoval s digitálními kamerami. Tvůrci Epizody VII (a dalších) však… (více)

Brutální Nikita se vrací

Brutální Nikita se vrací

23.02.2010

A tentokrát bude nejen krásná a smrtící, ale bude mít i dobré kung-fu. Maggie Q se sice narodila na Havaji (americkému otci a vietnamské matce), ale jméno si udělala v hongkongských filmech plných… (více)

James T. Kirk nebo Ethan Hunt?

James T. Kirk nebo Ethan Hunt?

12.06.2009

Zdá se, že čtvrtá mise je docela „possible“. Dokonce za účasti Cruise a Abramse. Mission: Impossible 3 se jim povedla a přestože nesplnila komerční očekávání, těch 400 milionů dolarů na celosvětových… (více)

Reklama

Reklama