Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Lucas Bellu adoptoval, byla ještě malé štěně. Od té doby se stali nejlepšími přáteli. Jednoho dne však Bella zmizí a ocitne se více než 600 km od svého pána. Láska k páníčkovi je však silnější než nepřízeň osudu a Bella se rozhodne vrátit se domů. Cestou ji čeká mnoho dobrodružství, noví přátelé, ale i nebezpečí a nástrahy velkého neznámého světa… (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (123)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Dva roky po čarokrasném Psím poslání tu máme další ždímačku emocí pro všechny pejskaře, kterou jsem si užil i já, ačkoli jsem psa nikdy nechoval. Film je z větší části dělaný převážně pro dětské oči, na své si ale zajisté přijdou i další věkové kategorie. Mým dámským vrstevníkům se zalíbí hlavní mužský představitel, milovníci přírody jako já se pokochají scenériemi divočiny Colorada. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Film pro děti U10, které mají rády pejsky, kočičky, šťastné příběhy a výlety do divočiny s hrnkem horkého kakaa před spaním. Upřímně - z těchto filmů se mi chce blít. Ale nakonec díky tomu, že film zcela překvapivě dopadl maximálně pozitivně, nemohu dát odpad!, a to i kdybych si to z celého srdce přál. Příště prosím raději variaci, kdy psa nahradí kůrolez (za porci stínek je možné u něj získat z jeho stromu dřevo na hůlku)! 30 % Celosvětový příjem k 9. 8. 2019: $76,087,556, což je 4,23 násobek rozpočtu ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Takový hodně nijaký film, kdy pes putuje z místa A do místa B a potkává mnoho dalších zvířat a lidí. Neskutečně mě štvaly neustálé promluvy psa k divákovi. Kdyby byl film bez toho, mohli bychom si alespoň užít pohledy na přírodu a zvířata, které byly pěkně natočeny. Ke konci trochu dojemný návrat, za což je třetí hvězda, jinak ale nic nového pod sluncem z čeho bychom se měli posadit na prdel s otevřenou pusou. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Tenhle film davali bez zvuku a bez titulku na ferry ve Filipinach a uz od pohledu se mi to zdalo debilni. Zvedavost mi nedala, protoze bez zvuku to nedavalo vubec smysl, a tak jsem si to doma pustil znova a uz jsem tomu porozumel - je to kravina! Unikl mi uvod, kde kocka necha psa, aby sal jeji mliko - uz po tomhle momentu se mela paska s filmem vzit, ritualne spalit a zamezit jejimu vystaveni svetlu sveta. Nestalo se tak, proto si divak uzije debilne namluvenyho psa, viditelne zmrveny CGI a nesmysle podobne tomu v uvodu. Presto to v zaveru nebylo zas az tak hrozny, rekl bych, ze ty 3 hvezdy jsou tak nejak z milosti. I prestoze je naprosta picovina, ze by se spolu kamosili cokl a stokilova puma, tak to bylo dojemny. Dobrodej Lucas s fetisem na zvirata by si podle myho asi po dvou a pul letech od zmizeni psa nejspis poridil novyho, ale nestalo se tak, vsichni cekali, az se Bella vrati. A zlej ras dostal na konci filmu padaka, takze to dobre dopadlo, prestoze ten pes je nejak zakazanej nebo co a nesmi se hnout z uzemi nejakyho ustavu pro veterany. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Psí poslání jsem viděl teprve nedávno a opravdu se mi líbilo. Psí domov natočený podle předlohy od stejného spisovatele má rovněž kouzlo, ale postrádá na rozdíl od prvního snímku komplexnější příběh. Hlavní hrdinka Bella nazírá svět skrze svůj naivní, ale o to více upřímný pohled na realitu - skoro jako by byl film vyprávěn dítětem. Trochu mě rušil přehršel CGI efektů, které nebyly podle mě až zase tolik nutné, a nebyl jsem si úplně jistý pravděpodobností vzniku přátelství mezi psem a pumou, ale budiž - nejsem žádný zvířecí etolog. Herecké obsazení bylo vesměs dobře zvolené, i když je fakt, že v tomto filmu lidské postavy spíš jen tak přicmrndávaly. Během Belliny poutě zpět domů mi trochu chyběl pohled ze strany Lucase a jeho okolí. Psí domov není sice tak silný a komplexní jako jeho předchůdce, ale i tak nenudí a jeho děj odsýpá. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Kojoti, kteří se objeví ve filmu, jsou skuteční – obývají severovýchodní americké státy a východní Kanadu. (ČSFD)
  • Puma, která se ve filmu objeví, je vytvořena digitálně. (mar48)
  • Bellu hraje pes jménem Shelby. Jde o křížence rotvajlera a její věk se odhaduje na tři roky. Přesně to ale nikdo nemůže říct, protože Shelby žila na jednom ze smetišť v americkém státě Tennessee. Odtud byla odchycena do útulku, kde si ji našli filmaři. Po dokončení filmu Shelby pomáhá postiženým a opuštěným lidem. (mar48)

Reklama

Reklama