Reklama

Reklama

VOD (1)

Kráľovná zápasí so smrťou v púštnej oáze. Jej syn Prince sa vydáva na zúfalú cestu hľadať mýtický liek, ktorý by ju zachránil. Mladík sa čoskoro ocitne v smrteľnom nebezpečenstve, keď ho prenasleduje Warlord (James Franco) so svojou zločineckou bandou na motocykloch. Prince sa zoznámi s atraktívnou androidkou Ash (Suki Waterhouseová), ktorá má vyššie ambície, než len poskytovať sex a iné služby miestnym bojovníkom. Bude sa môcť Prince spoľahnúť na svoju novú priateľku Ash, keď sa dostane do rúk démonickej ženy, známej ako Drug Lord (Milla Jovovichová)? (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (73)

majec4 

všechny recenze uživatele

Zmiesane pocity mam veru. Francove filmy celkom mozem, aj ked v poslednom obdobi s nim velmi nestiham. Toci toho nejako vela mam pocit. Tento kusok je ale celkom divocina, ktora balansuje medzi kultom a traposinou. Zo zaciatku mi par krat aj mraz presiel po chrbte. Tie vrazdy su cisty hnus. Brrr. Zaciatok vsak z filmu aj dost odkryje, hlavne z osobnosti Warlorda (Franco), takze dalsie "umrtia" az tak neprekvapia. Pacila sa mi kamera, ktora vtiahne do deja. Jovovich, Liu a Snoop Dogg su celkom osviezenim, aj ked hlavne Jovovich mi zo zaciatku liezla fest na nervy. Vela veci je tu velmi slabo poriesenych, ci uz motivacia postav, pripadne logika niektorych scen. Chceli to velmi zahrat na vystrednost, no pri tom sa kus stratili. Suki je ale celkom fajn a ocka jej sekli, neklamme si. Co este? Hlavna postava, mlady fagan, bol celkom v pohode, no viac menej dej neovplyvnoval. Takze si to asi budem musiet pozriet druhy krat, aby som sa rozhodol ci to pre mna bude kult, alebo len jeden z mnoha. ()

Tft 

všechny recenze uživatele

Očekávat originální post-apokalyptický film by bylo naivní, ale že i očekávání béčkového rip-offu Fury Road bude pošetilost, to už mě trochu překvapilo. O kvalitách filmu nejlépe hovoří fakt, že se ani v závěrečných titulkách James Franco nepasuje do role režiséra, přehodil radši veškerou vinu na chudáka Bruce Thierry Cheunga. Future World je nejlínější pokus o filmařinu letoška, prázdné dialogy, ploché postavy, scénář, který nejspíš ani neexistuje a celé to působí spíš jako, že se James Franco koukl na Mad Maxe a tak ho napadlo si užít dovolenou v poušti, zajezdit si na motorce, vzal si k tomu pár kámošů a štáb poskládaný z ožralých trempů, který je u toho natočí. Následně zjistil, že by z toho mohl vymáčknout film, zneužil tak svých kontaktů, zatáhl do téhle tragédie ležící spící Lucy Liu, přehrávající Millu Jovovich, na after party po natáčení potřeboval DJ, tak zavolal Snoop Dogga a aby se neřeklo, že se před natáčením nepřipravil, ve svém karavanu rychle zkouknul The Bad Batch, tam se mu zalíbila Suki Waterhouse a tak jí chuděru do toho zatáhl taky. Příběh vymyslel během návštěvy záchodu před první klapkou a tak nějak si představuju, že vznikl tenhle směšný, trapný a nudný pokus o film. Jestli si někdo myslel, že The Disaster Artist bude zlom ve Francově tvorbě, tak ten se šeredně mýlil, protože tohle je dost možná to nejhorší, co bylo letos natočeno. 12% ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptický svět, jaký známe už od dob snímku ´Šílený Max´ (1979), ve kterém mladý chlapec hledá lék pro svou umírající matku. Hodně jednoduchý děj příběhu, který ve filmovém zpracování nedosahuje ani devadesáti minutové stopáže, působí, jako obyčejná povídka ničím nezatěžující diváckou představivost. Všude samý gang vzájemně se napadající, androidi v ženské podobě sloužící jen pro sexuální choutky (feministky nechť se na tento film raději ani nedívají), avšak je tu jedna pro zabíjení, která, jaký div, nečekaně obrátí, a všude nic než suchá pustina, kde si nikdy nikdo není ničím jistý. Při srovnání s předchozími postapokalyptickými filmovými počiny ze stejného prostředí, je tento snímek jednoduchý více, než je nutno. Námět naprosto bez originality, neboť jde o zpustošený svět, po ničivé válce, jehož důvodem byl vědecký pokrok. Žádné divácké překvapení se tedy skutečně nekoná. Robotika byla prohlášena za budoucnost, umělá inteligence byla oslavována jako nové náboženství a výsledkem bylo vyvrcholení deštěm bomb zasahuje celý svět. A po zkáze světa na přeživší dolehla ničivá nemoc. Dá se říct, že snímek ledasco vykrádá z toho, co tu už nesčíslněkrát bylo, což vyvolá nemalou kyselou pachuť v diváckém zájmu. A to tu je navíc ještě větší kalibr a to v podobě politické ideologie ohledně LGBT. Lesbické roboty mohla vymyslet opravdu jen hlava pomazaná. Zkrátka a dobře, tento snímek je shlédnutelný snad jen okem shovívavým a nebo jen když je potřeba nějak zabít přebytečný čas. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Už vám někdy vytekly tužkový baterky? Tak o něco míň toho vyteklo ze Suki Waterhouse, coby představitelky raněné robotice. "Krvácíš jak prase", praví k ní lékařka v podání neznámé herečky a potom jí ránu secvaká sešívačkou, aby jí nebyly vidět kabely. A hurá zpět do akce. Přestože je tu spousta dobrých herců, z jejich hereckých výkonů je znát zbytkáč po prokalené noci ve spolenosti J. Franca, s kterym bych klidně taky zakalil, ale druhej den bych se radši vyspal, než natočil tohle. Ale co už, Milla Jovovich mu za to naštěstí dala v jedný scéně přes držku, protože pravděpodobně vystřízlivěla první... Nicméně nemělo to špatné exteriéry ani kameru, takže úplnej odpad nedávám. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Ja neviem. Ja úprimne fakt neviem. Čo pozitívne by som dokázal na tomto nájsť? Nech sa snažím ako chcem, tak je tu možno maximálne Snoop Dogg v role pasáka. Inak... nie, to je všetko, čo by som dokázal ohodnotiť ako dobré. Ostatné je jeden absolútne nepozerateľný, otravný a zúfalý chaos, ktorý mohol byť v pohode dobrým akčným post-apokalyptickým béčkom, no vďaka Jamesovi Francovi, ktorý tu hrá týpka v bare s pokazenými zubami, čo na všetko vrieska a ukazuje svoj otrasný chrup, a Mile Jovovich, ktorá pôsobí ako zombifikovaná pornoherečka v kombinácii s malým deckom je "Future World" absolútnou tragédiou. Obaja títo predstavitelia ukazujú asi to absolútne najhoršie čo môžu, sú neskutočne otravní, nedajú sa sledovať, ani počúvať a film absolútne potápajú. Keby mám ale určiť medzi nimi najhoršieho, tak jednoznačne to bola Mila Jovovich. Miestami som mal pocit, že bola mŕtva, potom tie dialógy boli absolútna tragédia a jej herecký výkon do toho to maximálne zabil. Osobne si myslím, že toto je skoro ako keby sme pozerali kvalitatívne film od Paula W.S. Andersona. Ako keby sme dostali Resident Evil 7: "Future World" Žiadny zombíci. Alice je magor a už si do seba pichá modifikácie T-Vírusu a chceme zlikvidovať život, lebo očividne, keď na svete žiadne pravidlá, tak silnejší a šialenejší prežijú. Vďaka Jamesovi Francovi za film, ktorý určite nikto nepotreboval, no aj tak sme ho dostali a dúfam, že ten na konci avizovaný sequel bol len žart. Hodnotenie: F ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama