Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 8

Recenze (156)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tato novodobá předělávka klasické Addamsovy rodiny mne až tak moc nechytla. Příběhová modernizace o mobily, influencery, focení jídla atd.. za mne děj sráží. Což se projevilo i na humoru, který byl mnohdy "tlačen" přes hyperaktivní makléřku, či její "emo" dceru. Naopak chválím animaci. Zvažoval jsem jen 3z5, ale nakonec dávám slabší průměr tudíž 2z5. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ďalší dôkaz, že môj vycibrený vkus sa s tým mainstreamovým už príliš často nezhodne a nechápem, tak nízke hodnotenie tejto pecky. Na druhej strane hovadiny pre malé deti typu Onward tu sú extrémne nadhodnotené. No čo už, mne to je jedno. Ja som si nových animovaných Addamsovcov do sýtosti užil. Od parádneho cool štylizovaného vizuálu, sympatických postáv (exotov z Addamsovej rodiny som vždy zbožňoval už od čias pôvodného seriálu), množstva drobných zábavných vtipov a vychytávok až po tradičný dej s morálnym ponaučením. Proste to nemá chybu a vyrovná sa to skvelej filmovej dvojke. Pochvalu si zaslúži aj famózny SK dabing, ktorý ten CZ strčí do vrecka. 8/10. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pre stále ešte osemročnú dcérku to nebolo zlé, resp. sa jej to páčilo, bolo to uletené a vtipné vraj, ale ja som zvyknutý na lepšie animáky, ktoré zaujmú celú rodinu ála Encanto, prípadne akčné jednohubky, ako naposledy DC Liga Superzvierat. Toto šlo trochu mimo mňa, čo je škoda, lebo námet tejto rodinky skrýva ohromný potenciál a poznám ich roky od klasického čiernobieleho seriálu až po dva hrané filmy. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hodně chabá zápletka, uměle roztahaná zbytečnými a nezajímavými liniemi. Do toho si připočtěme nefunkční vtipy (z nichž některé nejsou špatné, ale většina jich je unyle podaná nebo prostě není vtipná), únavné tempo a tadá! Máme tady Addamsovu rodinu 2019. Naprosto zbytečný film, který na ty dva z devadesátek nemá ani trochu. Navíc mi dost vadilo, že se museli nacpat moderní technologie. K téhle rodince to moc prostě nesedí. A je v tom i skrytý politický podtext, ale to už v tom možná vidím něco, co tam možná ani není. Každopádně existenci tohohle filmu fakt nechápu, možná tak jako pokus o zmodernění, ale v tomhle podání je to naprosto zbytečné. 2* ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha neškodných animáků, které vidíte a v podstatě už cestou z kina ani pořádně nevíte, o čem byly. Zápletka je banální, postavy jsou ploché, humor je přítomný, leč nevýrazný. Ode mne tři kousky místo dvou za určitou nostalgii, protože na AD jsem se tu a tam podíval v 90. letech. Jinak nic. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • Poznávacia značka auta rodiny Addamsovcov je "CHAS 1938". Chas bola prezývka tvorcu rodiny Addamsovcov - Charlesa Addamsa, ktorý v roku 1938 začal tento komix publikovať v novinách New Yorker. (belinko)
  • V tomto snímku je Vec (ruka) ľavá, na rodziel od predošlých filmov, kde je to pravá ruka. V originálnom seriáli The Addams Family (1964) ale tvorcovia občas ruku pre zábavu striedali. (belinko)
  • Těsně před záverečnými titulky běží klip, který paroduje úvodní titulky ze seriálu Rodina Addamsova z roku 1964. (Rico96)

Reklama

Reklama