Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezvladatelný výrostek James Marsden je poslán do městečka, kde jsou všichni lidé neuvěřitelně slušní. Později však zjistí, že cesta k dokonalosti vede skrz lidský mozek a dokonalost může být někdy velice podezřelá! (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

FincherD. 

všechny recenze uživatele

Stepfordské dětičky nebo taky Akta X pro mladé. Ale vážně, bylo by to hodně originální, kdyby se tam objevil Mulder se Scullyovou:)) Nicméně, mě osobně tenhle nenáročný, ale velmi zábavný horůrek skvěle pobavil - jede svižně po vyznačené trase bez větších odboček, herecké obsazení je přesné( K.Holmes sluší i role drsňačky), atmosféra podařená. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice se tu často zmiňuje Fakulta, ale já v tom vidím spíš Stepfordské paničky. Buď jak buď i když se nejedná o nic extra a šetřilo se tu úplně na všem, koukalo se na to docela příjemně. Díky krátké stopáži šlape film od začátku do konce, herci na čele s roztomilou Katie Holmes jsou fajn a má to takový ten příjemný devadesátkový thrillerovo-teenagerský look, který se s nástupem nového milénia kamsi ztratil. 75% ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

James Marsden má určitě mladistvý vzhled, což o to, ale pokud dobře počítám, v době natáčení Podezřelého chování mu bylo 25 let a rozhodně nevypadal na náct! Ale to vlastně stejně není největší nešvar filmu. Není to vlastně až tak blbé, ale bohužel to není ani nijak zvlášť nápadité, něčím zajímavé - snad jedině hudbou, která je naopak velmi dobrá. Koukat na to šlo, ale nevidět to, taky se nic nestane, právě naopak. Zařazení Novy, nebo kde to běželo, až na pozdní noční dobu, bylo v tomto případě - výjimečně - zcela adekvátní. ()

MIMIC 

všechny recenze uživatele

Nemám rád horory, v ktorých niekto stráca identitu prostredníctvom robotiky, ufónov alebo čohokoľvek iného a potom sa správa ako idiot (ospravedlňujem sa tým, ktorí sú slušne vychovaní). To ma pochopiteľne vedie k tomu, aby som upriamil pozornosť skôr na výrazové prostriedky. Máme tu jedinú ľakačku, predátorské videnie "postihnutých", asexuálneho tvora s chuťou na sex (bože dobrý), videoodkaz od "mŕtveho", pomerne vynaliezavú likvidáciu protivníkov a (takmer) nulovú hororovú atmosféru. A Jamesa Marsdena, pre ktorého mám určitú slabosť (čo bohužiaľ pri celkovom hodnotení nejde uplatniť). Pokiaľ niekto pociťuje potrebu recyklovať recyklovateľnú Fakultu a nerecyklovateľné Stepfordské paničky (tie zo 70. rokov), prosím. Pokiaľ niekto chce recyklát vidieť, varujem. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Místy blbé jak hrnec nudlí, místy humorné na nesprávném místě, ale zároveň poměrně dobrý nápad ke sfilmování o tom, kterak jednoho hezkého dne jednomu "doktorovi" slušně řečeno mrdne a začne bojovat proti adolescentní průměrnosti prostřednictvím lobotomických výplachů, hahahaha. Je vtipné takhle s odstupem času pozorovat například Marsdena a Holmes ještě ve svých telecích letech, ovšem co do přeměny tělesné schránky suverénně vévodí pan Stahl :-) Příjemná taškařice................... moje hodnocení = 6 z 10. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Keď na začiatku filmu zastrelia policajta, možno v jednom okamihu vidieť, ako herec niekoľkokrát pohne rukou. (tXtX)
  • Keď na začiatku kamera zaberá triedu, je jasne vidieť, že pri Stevovi (James Marsden) je prázdna stolička, avšak v ďalšom zábere už na nej sedí Gavin (Nick Stahl). (tXtX)
  • Natáčelo se v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Vancouver, Port Coquitlam a na Bowen Island. (BMW12)

Reklama

Reklama