Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První celovečerní animované dobrodružství Scooby-Dooa míří do našich kin a slibuje skvělou podívanou! Zjistěte, jak to se Scoobym všechno začalo a podpořte Záhady s.r.o. při řešení jejich nejděsivějšího případu! Film vás zavede na samotný začátek přátelství Scoobyho a Shaggyho a konečně na velkém plátně uvidíte, jak s mladými detektivy Fredem, Velmou a Daphne, založili dnes již legendární srandabandu Záhady s.r.o. Po stovkách vyřešených případů musí teď ale Scooby a jeho parta přijít na kloub nejprekérnější záhadě všech dob. Zločin totiž nikdy nespí a svět má brzy zakusit zlobu přízračného bájného psa Kerbera. Začíná napínavý závod s časem! Psapokalypsa je na spadnutí a prima parta brzy zjisťuje, že pravým klíčem k záhadě může být právě Scooby. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Jo a ten Vysavačovej mozek... Pamatuje si tu někdo na Barta Simpsona když se ve stylu Mouchy ve speciálním čarodějnickém díle transformoval v tu věc? Podobnost čistě náhodná že? 8)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

No konečně se někdo rozhodl osvětlit nám tu největší záhadu co jistě každého zajímá a to jak to vypadá v zázemí kuželkářského zběrače. XD Né vážně, myslel jsem samozdřejmě Scoobydoovo původ, proč vlastně umí mluvit. 8) No aspoň nějak přibližně, jsme na to dostali odpověď. Jinak ten zbytek? Noooo... Nebylo to špatný, místy i překvapilo. Ale, mohlo to bejt lepší... Ve finále to spíš vypadalo jako Já padouch. Transformers se projeví jen zezačatku, ale, pak se to zvrtne v něco co prostě moc ze ZSRO nemá moc společného... Což je na jednu stranu povedený, že to vzali i trochu z toho mythologického hlediska. Ale, nadruhou stranu to věru nedokázali ukočírovat ve výsledku je to vcelku bordel a nuda na place... Kdy hraví pejsek honí pískací a vřeštící hračky po aréně... Aby se jako proběhnul a mazal zase do boudy. -_- Zatím co hlavní záporak který se v podstatě snaží a nesnaží všechny zabít... Roztrhat, rozřezat... Se ve finále chová jako uplnej pičus a jeho power klesne prakticky na nulu. Protože prostě, musí tam cpát umělé přátelsvý. Ta scena kdy otevře tu branu... Vsadim se že bude jako by to z oka vypadlo té nové WW84. 8)

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama