Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Za nadvlády Impéria sa Obi-Wan Kenobi vydáva na kľúčovú misiu. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (462)

maddy 

všechny recenze uživatele

Typický bezpohlavný produkt od Disneyho. Očakávania boli rozhodne oveľa vyššie, predsa len je to Obi-Wan, ktorého vidíme v Star Wars univerzu po XY rokoch. Finálny seriál je však skrz naskrz priemerným, nijakým produktom podobne ako Boba Fett. Nie vyslovene zlý, ale len úplne obyčajný, kde v epizódach sa po väčšinu času nič zásadné nedeje a keď som si predtým hovoril, že seriál o Obi-Wanovi nemôžem rozhodne vynechať, tak po zhliadnutí si rozhodne hovorím, že ak by som vynechal, nič zásadné by sa nestalo. Čo pre seriál s Obi-Wanom rozhodnie nie je dobrá vizitka. Celé to pôsobí ako také seriálové Béčko, ktoré natočili bez toho, aby sa ktokoľvek snažil, pretože vedeli, že to sa to volá Obi-Wan a tak na to fanúšikovia budú čumieť tak či onak, bez ohľadu na kvalitu. Škoda. CELKOVO: 5/10 ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

První a poslední epizody jsou jako zarážky pro silně průměrnej a chvílema až podprůměrnej fan-service, kdy se scénáristi ztratili v domněnce, že fanouškům nestačí nic jinýho než "wow efekt". Třetí a čtvrtá epizoda jsou absolutní katastrofy jak z hlediska scénáře (díry a facepalmy jsem přestal počítat tak po deseti minutách), tak režie. Všechno špatný nicméně nevymaže skvělou úvodní scénu z prvního dílu a díl závěrečnej, kde fungovaly dokonce i emoce, což jsem po třetí epizodě snad ani nečekal. Samotnej final fight bych si pak troufl strčit do top 10tky SW soubojů. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kdyby z těch šesti dílů byl jeden pořádný film, kde se Obi Wan sejde s Darth Vaderem (což od toho nikdo vlastně ani nic jiného nečekal), tak to bude stačit. Disney to ale nestačilo a tak ten příběh tvůrci natáhli na zbytečných šest hodin, kde Obi Wan dělá kromě onoho setkání i řadu naprosto jiných zbytečností. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Za mě spíše průměrné rozšíření zasazené do mezery mezi třetí a čtvrtou epizodu Star Wars. Povedl se začátek, vydařil se i konec, ale vše mezi tím je postaveno na podobné ověřené šabloně, která ničím neohromí, jelikož nápadně připomíná tu z mandaloriana. Postavy za mě docela v pohodě, jen bych měl pár výhrad, ale nechci spoilerovat, prim samozřejmě hraje Ewan. V celku jde tedy o mini seriál, který sice vyloženě nezklame, ale taky Vás neposadí na zadek a to říkám jakožto velký fanda Star Wars univerza. Další řadu bych za mě spíše nedělal...6/10. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak..*zvuk křupnutí kloubů*..jdu to sepsat. 4h a 23 minut dlouhá reklama na Baby Leiu a nový spinoff Reva the Almighty Sith/Jedi/God. Může někdo Disney říct, ať se vykašle na nostalgii a regulérně si tam začne dávat svoje věci. Tohle je totiž rouhání, když si dáte Kenobiho a celé je to více či méně o dvou jiných postavách, které jsem napsal v tučném. Jen nostalgie a pár hlášek to nezachrání. Je to celé špatně napsané, zrežírované, sestříhané, natrikované (nejvíc ten IMG wallpaper Corusantu :D) a i špatně zahrané. Pokud se zaměříte, tak jen tři herci snesou měřítko a jsou to ti, kteří se nám vrátili - Kenobi, Owen a Anakin. Zbytek přehrává anebo jede totální WTF bomby, kterým kraluje herečka Moses Ingram. Jestli někomu vadilo u poslední série GoT teleporty postav, jejich změny nálad a cílů, tak tady to dostane v komprimované verzi naráz. Od asi třetího dílu jsem to přijmul jako parodii a bavil jsem se královsky. Jen škoda, že to tak nebylo myšleno. Chcete hodnocení OST? Tak tady ani žádná hudba není. Dva anebo tři staré pomrknutí po klasické hudbě - Imperial March a to je vše. Ano Williams udělal titulní hudbu a to je vše. Jako by ty dva tady napsaní se na to vykašlali a prostě jen okopírovali ambientní hudbu z průměrného dílu kriminálky Miami. 0...0/10!!! ()

Galerie (123)

Zajímavosti (55)

  • Merson pirates, tzv mersonští piráti, se poprvé představili v komiksu od Marvelu z roku 1977. Jsou propojeni se strážci ze sektoru Aquilian, protože zejména jejich nájezdy na civilní a vojenské cíle jim „přidávali“ nejvíce práce. (Veskoslav)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

19.11.2022

Rod draka? Obi-Wan Kenobi? Nebo snad Pán prstenů? Kdepak. O největší americkou televizní premiéru letošního roku se nakonec postaral Kevin Costner a seriál Yellowstone scenáristy a showrunnera… (více)

Reklama

Reklama