Reklama

Reklama

Kovboj Bebop: Lovec odměn

(seriál)
  • Japonsko Cowboy Bebop (více)
Trailer 2
Japonsko, (1998–1999), 10 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Kamera:

Jóiči Ógami

Hudba:

Jóko Kanno

Hrají:

Kóiči Jamadera, Unšó Išizuka, Megumi Hajašibara, Norio Wakamoto, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Iššin Čiba, Maaja Sakamoto, Mika Doi, Šigeru Čiba, Šin'ičiró Miki (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(26)

Bývalý nájemný vrah, bývalý polda, podvodnice, hacker a datový pes tvoří nesourodou partu lovců odměn, která pročesává vesmír a má věčně hluboko do kapsy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (158)

Nutrička 

všechny recenze uživatele

Nejspíš neexistuje žádný zápor, který bych mohla zmínit. Osobně se mi líbí jak kresby a hudba, tak i poměrně inteligentní humor a občasné jakoby mimochodem prohozené filosofické věty, které vůbez nezní kýčovitě. Zpočátku se Cowboy Bebop možná tváří nevinně, ale komu se zalíbí, zjistí, že se nemůže jen tak odtrhnout, natožpak aby nezačal charakterově skutečně reálným postávám fandit a prožívat jejich pohnuté osudy. Konec zasáhnul i mě, ačkoli u televize brečím zřídka. Lepší anime neznám a v mých očích budou konkurenti "lovce odměn" překonávat velmi obtížně. ()

DailyDreamer 

všechny recenze uživatele

Směsíce těch nejrůznějších filmových žánrů a hudebních stylů namíchaná tím nejlepším možným poměrem ingrediencí. Posádka lodi Bebop je sorta unikáních jedinců se zajímavými životními příběhy, jejichž společné soužití je nesmírně zábavné sledovat, no a Spikeovo frajerismus sahá až za hranice vesmíru :-) ()

Reklama

adamulefa 

všechny recenze uživatele

" I think it's time to blow this scene. Get everybody and the stuff together. Ok, three, two, one let's jam! " Nejaké tie veci čo by som akože mal vytknúť by sa rozhodne našli avšak keď sa na Bebopa pozrem ako na celok nedokážem dať menej ako päťhviezdu (už len za ten OMGsoundtrack). Jednoducho ideálne anime so skvelou atmesférou, postavami, hudbou, animáciou, ktoré sa nevlečie cez 400 dielov ako niektoré iné. Ehm-ehm. Jednoducho vie kde má skončiť a pritom poskytuje tak pestrú škálu rôznych scenérii. A takto to mám rád. ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Jako ve vsech serialech i v Bebopovi najdete mozna par dilu ktere vam nesednou - ostatne, Bebob tech zanru obsahuje hodne od komedie az po film noir. Celkove je to ale spicka mezi dospelackym anime, kterou navic tvurci nedegradovali natahovanim a fillery. Charaktery jsou propracovane a nikoli jednorozmerne. Grafika a smysl pro detail je na dobre urovni a i kdyz se misty muze zdat jednoducha sou tam i nektere fantasticke zabery. Kapitola z jineho sveta je hudebni stranka. To co Yoko Kano a Seatbelts pro serial odvedli casto zahambuje A-ckovou holywoodskou produkci - tim je mysleno hlavne to jak hudebni podkres ladi s obrazem/dejem - fantasticka je treba [trochu SPOILER! ]Call me, call me z epizody Hard Luck Woman. Co se pristupnosti tyce: CB na rozdil od mnoha anime titulu neujizdi na zaberech skolacek z nizkych uhlu, nicmene je tu obcas pomerne graficke nasili (ale ne bezduvodne). Jedno z nej anime. ()

AngelLucy 

všechny recenze uživatele

"Rozumnět si beze slov" je část jednoho mého oblíbeného přísloví, které na tohle anime dost sedí. Díky němu je také tak neobyčejné. Nesmím však zapomenout ani na jeho originalitu hudební kulisy, kde často zaslechnete prvky různých žánrů jazzu, ale také sem tam zazní i tóny harmoniky na připomenutí, že je to opravdu westernové sci-fi. Epizodický děj se ve většině anime brzy omrzí, ale K.B. se neunavil ani po deseti dílech, kde sršil neustále novými a novějšími nápady. Střídá vážné, až úvahové díly, někdy plné nostalgie, s nevyřízenými účty, ale i s amnesií ovlivňující jednu z postav... se střeštěnými epizodami, které jsou plné vtipných dvojsmyslů, narážek, gest a nezapomenutelných hlášek. - Přibližují vám tak postavy netypickým způsobem, kdy rozlišují jednotlivé charaktery výraznou osobitostí. Když jsou však spolu, nehádají se tak často, jak byste si mohli myslet. Dokáží být totiž empatičtí i tolerantní vůči sobě navzájem. Díky jeho jedinečnosti mu dávám 5, bohužel slabších kvůli konkrétní chvíli, která mě velice zklamala, víc vám ale už nechci spoilerovat.. :) ()

Galerie (525)

Zajímavosti (20)

  • Město, které si Fayne pamatuje ze vzpomínek, byl zřetelně Singapur. (Natami)
  • Trojice starochů (Antonio, Carlos a Jobim), je ve skutečnosti odkazem a poctou populárnímu brazilskému skladateli a muzikantovi Antonio Carlos Jobim. (P. J. D.)
  • Pes Ein je pojmenován podle německého čísla 1 a patří ke psímu plemenu Welsh Corgie Pembroke. (Natami)

Související novinky

Kovboj Bebop míří na Netflix

Kovboj Bebop míří na Netflix

29.11.2018

Streamovací gigant Netflix oznámil novou desetidílnou hranou sérii slavné japonské anime ságy Kovboj Bebop. Kultovní vesmírný western bude Netflix produkovat společně s Tomorrow Studios a kreativně… (více)

Reklama

Reklama