Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (180)

Chen 

všechny recenze uživatele

Ahsoka je po Mandalorianovi a Andorovi dalším důkazem, že Star Wars aktuálně fungují lépe na "malé obrazovce". Samozřejmě udělá radost to, že některé původně animované postavy uvidíme v hrané podobě, ale největším kladem pro ně je to, že Ahsoce nechybí ona nepopsatelná atmosféra, kterou měly původní filmy. Ne, seriál není dokonalý, občas je tempo pozvolnější (což mi ale osobně nevadí) a některá příběhová rozhodnutí jsou sporná, ale přesto jsem spokojen, protože mi seriál připomněl, proč mám onu dalekou předalekou galaxii tak rád. ()

Ten_Geek 

všechny recenze uživatele

Po MASIVNÍM zklamání jako byl Kenobi a 3 série Manda jsem očekával trošku něco lepšího. Ahsoka byla jedna z mojich nejoblíbenějších postav, přirostla mi k srdci jak v Clone Wars ,tak v Rebels. Takže těšil jsem se na tento seriál? Docela ano. Dostal jsem to co jsem chtěl? Ne. Dostal jsem to co jsem čekal? Dá se to říct. Ahsoka má několik dobrých kvalit, jako jsoiu nové postavy, kvalitní hudba, nebo třeba herecké výkony. Ale to je asi vše co dokážu pochválit. Děj se celkově docela nudný, Ahsoka nemá téměř žádný charakter, seriál tahají spíš vedlejší postavy jako je Sabine, Hera, nebo Huyang. To co postavy dělají občas nedávájí smysl, převážně jeden modrý vojevůdce. Co si budem, tento seriál je nemastný, neslaný, prostě MID. 5.5./10 ()

Reklama

Karlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ahsoka Tano je určitě úžasná postava Star Wars, ale jak hodnotit SW seriál, kdy v posledních dvou dílech začnete nějak podvědomě fandit zlu? Negativní postavy jsou mnohem charizmatičtější a mají dokonalý náboj, zatímco parta intergalaktických hipíků v čele s perským princem budí spíše pubertální dojem… Že by jen generační kolize? Zamýšlím se nad tím, proč obdivuji Mandaloriana a Boba Fetta, zatímco Obi-Wan Kenobi s Ahsokou mne zanechávají s pozdviženým obočím… Závěrem musím říci, že pojetí Star Wars očima Dave Filoniho je báječné a držím mu palce v další tvorbě. Jo, Mary Elizabeth Winstead má hezký zadeček ;-)! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vlastně mě mrzí, že Filloni nezačal přepracováním Clone wars a Rebels do hrané podoby, protože mnoho lidí přijde k Ahsoce s čistým štítem a třeba já na ty animáče nikdy koukat nebudu, leč ocenil bych celý hraný příběh. Nicméně se v podstatě jedná o pátou řadu Rebels, samostatně to víceméně funguje a pokud se přenesete přes domnělou woke agitku, dostanete výborně vypadající seriál (Dave Filloni s novou technologií umí lépe pracovat), s fajn hrdinkou, Rosarii Dawson jsem si nakonec docela oblíbil. Není to žádná must see šleha, co by měl každý vidět jako byla tehdy první řada Manda, ale pokud se seriál SW budou ubírat tímto způsobem a sledovanost bude dostatečná, já si na to vždycky čas najdu. Jen bych ocenil už konečně nové příběhy mimo časové období hlavních 9 epizod. ()

DaUr 

všechny recenze uživatele

Sympatičtější postavy na kladné straně a zajímavější na té záporné než v Mandalorianovi a celkově příjemné rozšíření Star Wars univerza i pro diváky netknuté Povstalci. Smutnou pravdou nicméně je, že toho obsahu je v poslední době prostě moc, a podobně jako v případě Marvelu se i zde vytratilo téměř veškeré kouzlo, které v minulosti z těchto sérií dělalo něco výjimečného. 1. série - 80 %. ()

Galerie (182)

Zajímavosti (58)

  • Zbroje domorodých válečníků (banditů) a oblečení Matek Nočních sester vychází z konceptů nikdy nepoužitých sithských návrhů pro I. epizodu Skrytá hrozba (1999) od Iaina McCaiga. (Veskoslav)
  • Poprvé můžeme „naživo“ vidět planetu Peridea. První zmínka byla skrze hologram v epizodě Část 1: Mistři a učedníci (2023). Tato planeta byla a je domovem předků a příbuzných čarodějnic z Dathomiru a její prstence jsou tvořeny „hřbitovem“ Purrgilů, kteří zde plují zemřít. (Veskoslav)
  • Droidi, kteří napadnou Ahsoku (Rosario Dawson) v dathomirském chrámě, patří k tzv. HK-series assassin droid. Jejich prapůvod je ve Staré republice a poprvé jsme je mohli vidět ve hře „Star Wars: Knights of the Old Republic“. (Veskoslav)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama