foto

Lenka Termerová

  • nar. 12.7.1947 (71 let)
    Hradec Králové, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kluci z hor
2015 Svatojánský věneček (TV film)
2009 David Copperfield (TV film)
2008 Děti noci
2005 O ševci Ondrovi a komtesce Jůlince (TV film)
2004 Princ a já
2003 Tajemný svícen (TV film)
2001 Červená karta (TV film)
2000 Paní Mlha (TV film)
Početí mého mladšího bratra
Vše pro firmu (divadelní záznam)
1999 Ani málo, ani moc… (TV film)
1998 O zámku v podzemí (TV film)
Vykání psovi (TV film)
1997 Brýle (TV film)
Výchova dívek v Čechách
1996 ...ani smrt nebere
O princezně, která nesměla na slunce (TV film)
1994 Jak si zasloužit princeznu
Michelup a motocykl (TV film)
O zlatém pokladu (TV film)
1993 Neklejte, princi! (TV film)
Podivné jméno pro psa (studentský film)
1992 Komu šplouchá na maják (TV film)
1991 Mozart v Praze (divadelní záznam)
Senoseč (TV film)
Vajíčko (studentský film)
1990 Plivník (TV film)
Ta naše písnička česká II
1989 Cesty ze slepých map (TV film)
Království za kytaru
Něžný barbar
1988 Lék pod kůži (TV film)
Sebevrah (divadelní záznam)
1987 Fanynka (TV film)
Figurky ze šmantů
Kam doskáče ranní ptáče
1986 Bianka Braselli - dáma s dvěma hlavami (TV film)
Bumerang (TV film)
1985 Berete se dobrovolně? (TV film)
Když hraje klarinet (TV film)
Mezek
1984 Tři princezny tanečnice (TV film)
Vyhrávat potichu
Všechno nebo nic
1983 Anulka a pan Pětiočko (TV film)
Hrátky (TV film)
Navždy do dálek Tichomoří (TV film)
1982 O brokátové růži a slavíku z perleti (TV film)
Šťastný domov (TV film)
1980 Pleš (TV film)
Taška (TV film)
1979 Jablko (TV film)
Jak rodí chlap
Jak se naučit švédsky (TV film)
Poplach v oblacích
1978 Babička je ráda (TV film)
Báječní milenci potřebují čas (TV film)
Etudy do skicáku (studentský film)
Kolombína (TV film)
Mladý muž a bílá velryba
Za oknem jiskří sníh (TV film)
1977 Jak se točí Rozmarýny
Telefon (TV film)
1976 Svědek (TV film)
1975 Anna mých snů (TV film)
Město nic neví
Pláňata (TV film)
1974 Košilka (TV film)
Pätnásť životov (TV film)
1970 Tvář pod maskou
Čekání (TV film)
1968 Těch několik dnů...
Žert

TV seriály

2018 Profesor T. (TV seriál)
Prostředník (E08)
Smrt v maskách (E07)
Tamara (E06)
další epizody (8)
Modrý kód (TV seriál)
Zranění na duši (S03E29)
Pohled do zrcadla (S02E83)
Hra s ohněm (S02E75)
další epizody (13)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Dárek (S02E33)
Bezvýznamná chyba (S02E15)
Sebeobětování? (S02E12)
další epizody (12)
Specialisté (TV seriál)
Vražda taxikáře (S01E02)
2016 Doktor Martin (TV seriál)
Staré lásky (S02E08)
2015 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Překvapení, překvapení! (S04E03)
Návraty (S04E02)
Zápasy osobní, bitvy obecní (S04E01)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Tajemství kozího chlívku (S03E30)
Smilnění vs. smilování (S03E29)
V týlu nepřítele (S03E28)
další epizody (48)
Nevinné lži (TV seriál)
Vedlejší příznaky (S02E02)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Oko za oko (S01E32)
Panenka vs. sedmá velmoc (S01E31)
Lidi umí překvapit (S01E30)
další epizody (32)
2012 Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
2007 Velmi křehké vztahy (TV seriál)
Četnické humoresky (TV seriál)
Poklad (S03E04)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
Start (E09)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Červená karta (E01)
1998 Život na zámku (TV seriál)
Veselka (S02E26)
Konečná diagnóza (S02E25)
Nejasné příznaky (S02E24)
další epizody (12)
Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Vykání psovi (E14)
1995 Když se slunci nedaří (TV seriál)
Honza (E01)
Život na zámku (TV seriál)
Konečně začátek (S01E26)
Kdo s koho (S01E25)
Host do domu (S01E24)
další epizody (18)
1994 Bylo nás pět (TV seriál)
Cesta do Indie a zpět (E06)
Pokoj lidem dobré vůle (E04)
Andělíček policajt (E02)
další epizody (4)
1990 Heřmánci (TV seriál)
Petr (E01)
1987 Voňavé haraburdí (TV seriál)
1986 Skřítek Halahoj (TV seriál)
Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Exoti (E12)
1984 Sanitka (TV seriál)
Slané pohádky (TV seriál)
1982 Doktor z vejminku (TV seriál)
Důchod (E02)
1981 Okres na severu (TV seriál)
Setkání (E13)
Řeka (E12)
Nebezpečí (E11)
další epizody (10)
1980 Arabela (TV seriál)
1978 Pan Tau (TV seriál)
Noc v safari (S04E03)
1977 Nemocnice na kraji města (TV seriál)
Setkání (S01E13)
Odchod (S01E09)
Žena za pultem (TV seriál)
Vánoce Anny Holubové (E12)
Svatba lahůdkové Olinky (E11)
Příběh šéfova syna (E10)
další epizody (12)
Pan Tau (TV seriál)
Lov na slona (S04E02)
1975 Kamenný řád (TV seriál)
Cyril (E06)
Jotidom (E05)
Tonek (E04)
další epizody (4)
1973 Haldy (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Kluk na ženění (TV seriál)

Dokumentární

2014 Rakovina je šok (TV film)
2010 Tajemství Jiřiny Švorcové (TV film)
2006 Klobouk Jiří Wimmer (TV film)
2004 Zeměpis světa (TV seriál)

TV pořady

2016 Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2014 Český lev 2013 (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
Zlatý časy! (TV pořad)
2011 Tah dámou (TV pořad)
2010 TOP STAR (TV pořad)
2009 Český lev 2008 (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Prima jízda (TV pořad)
1997 Úsměvy (TV pořad)
1994 Ruská ruleta (TV pořad)
1993 Televizní čítanka české literatury (TV pořad)
1982 Echokabaret (TV pořad)
1977 Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace