foto

Chris Pine

  • nar. 26.8.1980 (37 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (45)

<< předchozí 1 2 3

Herecká filmografie

Filmy

2019 Star Trek 4
2018 Outlaw King
V pasti času
2017 Wonder Woman
2016 Do posledního dechu
Star Trek: Do neznáma
Za každou cenu
2015 Z for Zachariah
2014 Čarovný les
Jack Ryan: V utajení
Šéfové na zabití 2
Šofér
2013 Star Trek: Do temnoty
2012 Celeste a Jesse navždy
Legendární parta
Lidé jako my
Tohle je válka!
2010 Nezastavitelný
Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey
Small Town Saturday Night
2009 Beyond All Boundaries
Přenašeči
Star Trek
2008 Víno roku
2006 Dorothy (TV film)
Jen trošku štěstí
Rande naslepo
Sejmi eso
2005 Zpovědní tajemství
2004 Deník princezny 2: Královské povinnosti

TV seriály

2017 Angie Tribeca (TV seriál)
Hey, I'm Solvin' Here! (S03E06)
Welcome Back, Blotter (S03E01)
2015 Supermansion (TV seriál)
Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Tančíš pro mě (S05E02)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dawn of the Justice League (TV film)
For the Love of Spock
2014 Lennon or McCartney - a.z.
2013 Star Trek Into Darkness Special (TV film)
The Captains Close Up (TV seriál)
2011 The Captains
2009 Special zu 'Star Trek XI' (TV film)
Star Trek: Aliens
Star Trek: A New Vision
Star Trek: Ben Burtt & the Sounds of Star Trek
Star Trek: Casting
Star Trek: Gag Reel
Star Trek: Gene Rodenberry's Vision
Star Trek: Planets
Star Trek: Props & Costumes
Star Trek: Score
Star Trek: Starships
Star Trek: To Boldly Go
2004 On the Set: The Princess Diaries 2 - Royal Engagement (TV film)

TV pořady

2017 The 74th Golden Globe Awards (TV pořad)
2015 Oscar's Red Carpet 2015 (TV pořad)
The Late Late Show with James Corden (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
24 Hours of Reality and Live Earth: The World Is Watching (TV pořad)
87. Annual Academy Awards (TV pořad)
2014 Off Camera with Sam Jones (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
2013 Nickelodeon Kids' Choice Awards 2013 (TV pořad)
2013 MTV Movie Awards (TV pořad)
2012 Evening Urgant (TV pořad)
2012 Film Independent Spirit Awards, The (TV pořad)
2010 82. Annual Academy Awards (TV pořad)
2009 Zlatý Glóbus 2009 (TV pořad)
2009 MTV Movie Awards (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
The Graham Norton Show (TV pořad)
Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
Xposé (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Paul McCartney: Queenie Eye (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Mantivities

Producentská filmografie

Filmy

2017 Mantivities

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(326)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace