Reklama

Reklama

Volavka III

  • Hongkong Wu jian dao III: Zhong ji wu jian (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Volavka 3 je paralelou všech třech částí a vede k tzv. poslednímu zúčtování. Po smrti Yana je Ming přeložen na místo obyčejného policejního úředníka. Vzápětí přichází do policejního sboru Yeung, kterého Ming zná a delší dobu ho již sleduje. I přes své převelení začne soukromě sledovat Yeunga. K tomuto tajemnému muži postupně začnou vést všechny cesty z podsvětí, špinavých obchodů a vražd (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (71)

genetique 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa vynikajúca a veľmi porovnávateľná s prvým dielom. Prvá polhodinka pôsobí dosť nevyrovnane, ale postupné psychologické reči a pekne postupná pojitosť s prvým dielom do jednej veľkej súhry dávajú tejto trilógii výnimočnosť. Veľmi prekvapujúci, dojímavý a skutočne premyslený záver. Ozaj dobré! 80%. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Brilantní zakončení celé trilogie. Třetí část je bez debat nejobtížnější na skousnutí, protože co si budeme povídat postupný rozpad osobnosti inspektora Minga (Andy Lau) a několik časových linií na snadné stravitelnosti už tak dost náročného thrilleru moc nepřidá. Tento mírný hlavolam však za trochu námahy stojí, protože se nemohu zbavit pocitu že lepší sérii thrillerů najdu jen stěží. Kvalitativně je těžké nehodnotit Infernal Affairs jako jeden několikahodinový epos, ale kdybych musel srovnávat tak 1>3>2. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Felix Chong, Siu Fai Mak .. Pěkně natočené pokračování, rozpracovávající původní film, tentokrát před a po jeho konci. Ovšem jako předešlý prequel už ne tak poutavé jako v případě originálu. Nesedělo mi ani jedno pokračování, akce a napětí bylo minimálně, zato nejrůznějších alternativ a časových skoků mnoho. Špatní lidé by měli jít do pekla a trpět a trpět! Bez možnosti úniku.. ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

Finální díl trilogie je ještě zamotanější než první dva a k avizovanému vyvrcholení celé zápletky se dostáváte náročnou cestou plnou flashbacků, prolínajících děj v současnosti. Do toho se ještě zamotávají vize hlavního hrdiny, který psychicky neunesl události prvního dílu a pomalu se začíná hroutit. Detektivka pro náročné, která se musí pečlivě sledovat od první do poslední minuty. ()

Dont 

všechny recenze uživatele

V první půlce jsem si říkal, jestli tohle pokračování bylo opravdu nezbytné, ale pak se to náhle zlomilo, události do sebe zapadly a závěr byl opět skvělý. Stejně je ale pro mě Volavka 3 především potvrzením toho, jak mistrovským dílem byla jednička. V každém případě je skutečně nutností vidět minimálně první díl, jinak třetí díl nebude moc dávat smysl. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama