Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jim David (Christian Bale), ex-mariňák se po letech v akci vrací na ředitelství losangeleské policie, kde mu nabízejí práci související s infiltrací podsvětí. Bohužel se jím však nechá pohltit a musí sebrat veškeré své síly k návratu ze šikmé plochy. Drsný časy jsou výletem do špinavých losangeleských ulic, království drog, děvek a lidské havěti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (535)

Arx 

všechny recenze uživatele

To teda byla jízda. Christian Bale v roli psychicky narušeného mariňáka odvádí na plátně naprosto dokonalý herecký projev. Za zmínku určitě stojí i Freddy Rodriquez, který je Balovou dvojkou ve filmu. To co film zvedá z průměru je jeho skvělý scénář a režie s kterou se David Ayer dokonale vypořádal. Do poloviny filmu jde spíše o lehce nadprůměrnou jízdu ale konec filmu je naprosto nepředvídatelný a nezapadá do škatulky mainstreamových filmů, což velmi oceňuji. Eva Longoria dostala ve filmu velmi málo prostoru ale i tak svojí zvládla velmi dobře. 90% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Dva kámoši. Flákaj se, chtějí práci, seženou ji, někdo zemře, někdo ne..... . Nedokážu pochopit, proč se po 60 ti minutách dozvím jak zatajit trávu v moči a přečůrat detektor lži. A že je to parchant, ale schopnej. Pořád jsem čekal, že to chytne ten správnej směr, ale ono to pro jistotu skončilo. Nemusím rozumět všemu. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Christian Bale patří podle mě v jednu z největších hvězd budoucnosti. Bohudík nebo bohužel si vybírá hodně projektů, prakticky se nezastavuje a neustále něco natáčí. Harsh Times jsou filmem jednoho muže, kterého se snaží scénárista, co nejlíp vystihnout, popsat jeho charakter a divákovi ukázat všechny jeho stránky. Ostatní postavy jsou jednoduché a skoro až ploché. Krásná Eva Longoria potěší, ale nic víc. Bale na sebe strhne všechny pohledy a většinu času si budete říkat, že je to muž dvou tváří, ale čím méně času bude chybět do konce bude vám stále více docházet jeho pravé já. Nemohu dát víc než 3* za to, jak pohrdám hlavní postavou, která je vytvořena velmi hezky, ale vymkla se autorům z rukou. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kvalit Training Day to sice nedosahuje, ale jedná se o nadprůměrnou podívanou. Christian Bale je neskutečnej herec!!! a každým filmem jen potvrzuje svou extratřídu. Kam to až může tenhle chlapík dotáhnout? Hlavní hrdinové jsou opravdu skvěle sehraná dvojka. Děkuju za tenhle film. Postrádá to množství vyhrocených scén (Training Day) a není to tolik akční (Street Kings), ale rozhodně jsou Drsné časy výbornou záležitostí. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Americké psycho jsem sice neviděl, mám ale takový pocit, že už ani nemusím. Tohle je tak americké, jak jen to jde, Bale tu taky má hlavní roli a co se toho "psycha" týče, toho tu je taktéž habaděj. Ayer je znát, ale tenhle jeho první režijní kousek mi sedl zatím ze všech nejmíň, škoda. Palec nahoru za Evu Longoriu (a věřte, že bych nahoru poslal i něco jiného, mít ji tak doma.. ale to už odbočuji, nic nic, mám se fajn). 3* ()

Galerie (27)

Zajímavosti (26)

  • Christian Bale při přípravě na roli strávil tři týdny se členy různých gangů, s policisty, bývalými vojáky a vládními agenty. Dokonce si chtěl udělat rangerský kurz, který trvá osm týdnů a je pouhá třicetiprocentní pravděpodobnost úspěchu. Nakonec to kvůli začátku natáčení nestíhal, tak absolvoval jen rychlý týdenní kurz. (Othello)
  • Slovo "fuck" a jeho variace zazní ve filmu 296krát, což je v průměru 2,47 fucku za minutu. (Satan)

Související novinky

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (více)

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

07.02.2012

Účast špičkových filmových tvůrců v televizních projektech už dnes není ničím výjimečným. Z těch posledních jmenujme třeba drama HBO Luck, na kterém Michael Mann spolupracuje s Dustinem Hoffmanem.… (více)

Bennett opět vypustí trochu páry

Bennett opět vypustí trochu páry

18.06.2011

Než se na plátna vrátí sám velký Arnold (pokud k tomu vůbec někdy dojde), zřejmě se dočkáme několika remaků jeho slavných kousků. Předělaný Barbar Conan je za rohem, natáčení nového Total Recallu… (více)

Zmodernizované Komando?

Zmodernizované Komando?

20.08.2010

Jeden remake, téměř doslovný, už existuje – ruský Den D. Několik nepřímých bychom také našli – mezi filmy s více či méně podobnými zápletkami by nechyběly 96 hodin či Expendables. O oficiální… (více)

Reklama

Reklama