Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 3

VOD (1)

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (381)

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Poctivá akční podívaná s jednoduchým příběhem "kterak Saruman naučil amerického boxera pokoře, aby porazil svého šampiona a udělal z něj lepšího člověka." :) V tomto klišé je navíc jen ten Saruman, což je ale jen důsledek vizáže představitele vedlejší role. Nicméně, co se týče zápasů, jejich jedinou chybou bylo, že jich zkrátka bylo málo. Jinak velmi dobrý kompromis mezi pouliční rvačkou, kickboxem a capoeirou. Srdce mi nad tím plesalo. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

zatímco trojka je čistokrevné, upřímné a na nic si nehrající béčko, druhý díl se místy snaží působit zbytečně důležitě (rozhovory se staříkem), což mu při tom béčkovém námětu rozhodně nesvědčí.. dvojka rovněž nenabídne zdaleka takovou porci soubojů jako následující díl.. namísto toho je v ní příliš mnoho vaty a prázdného kecání, díky čemuž film působí i při tak krátké stopáži trochu nudným a zdlouhavým dojmem.. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Znáte to, rákoska neví na co koukat a tak se zeptá na nápady a je jí doporučeno tohle. A já si říkala - U všech budhů, pár tupejch hovad se bude rvát ve vězení no to bude vááážně super. Ale tak co...jsem líná vymýšlet něco jinýho tak si to pustím a pak dotyčnému řeknu, že to stálo za hovno....Jenže...KURVA BYLO TO SUPER !!! Od pohledu na Juryho Bójku na začátku filmu jsem zbystřila a dumala odkud toho maníka znám. Pak mi došlo, že to je ten dacan co nakopal prdel JCVD v US 4 a já si říkala, copak předvede. No o chvilku později jsem zjistila co předvede. Scott Adkins alias Bójka je zasranej čaroděj, protože takhle lítat vzduchem a nakopávat lidem každou část těla, že nevíte jestli zasáhne prdel nebo držku, to sem ještě nežrala. Ostatní proti němu vypadají jako poloviční invalidové a já zjistila že mi při pohledu na jeho vysekanou bednu stojej bradavky a hystericky řvu ať ty zmrdy zabije. Jenže Bójka je padouch, takže se musel objevit klaďas. Mno a v roli klaďasa tu máme týpka, co pro změnu nakopával JCVD prdel v US 2 a ten tu hraje boxera co vypadá jako Tyson na steroidech stříknutej čertem. I u něj je vidět, že bude šikula a tak jsem si užívala když si s Bójkou ne jednou ale hned 2x dávali ve filmě přes hubu a různé zápasy si pouštěla stále dokola. Takže sosám trojku a čekám že se u toho udělám ééé budu bavit min stejně jako zde. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Slušné béčko, které stojí hlavně na vynikajících bojových scénách. Jsou výborně a přehledně natočené a Scott Adkins je nejlepší mlátička poslední doby. To už tomu potom člověk odpustí i tu ohranou zápletku a místy nudné dialogy a pasáže, ve kterých se Michael Jai White (taky docela dobrá mlátička) snaží hrát, což mu moc nejde. Jako akční oddechovka to ale mile potěší. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Niekedy percentá (momentálne 73%) na CSFD nechápem a toto je jeden z tých prípadov. Táto boxerská väzeňská dvoječka tu má omnoho viac percent, ako jej o čosi kvalitnejší predchodca. Na drsnejšie urobené súboje vo väzení, kde sa ide v štýle ultimate fighting sú plné záberov robených na lacný prvý dojem a celý film nejde o nič iné, len ako si Bojka s Georgeom si v zapšklom ruskom väzení pomerajú, kto má dlhší pipík... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Do úlohy Boyku nemal byť obsadený Scott Adkins. Štúdio Nu Image pôvodne požadovalo vyššieho a ťažšieho herca, než je Scott. (m.a.t.o.)
  • Herec Scott Adkins během natáčení akrobatických scén nepoužíval jistíci provazy. (karloskiller)

Reklama

Reklama