Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 1

VOD (1)

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (381)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak toto jsem teda rozhodně moc nečekal, že se to povede až tolik. To, že postavu Georgea Chamberse hrál zde Michael Jai White zas tak netrápilo. Sice jeho předchůdce Ving Rhames mě bavil trochu lépe (hláškama), ale zase Michael Jai White je v lepší kondici a ovládá dost dobře bojové umění. Co se týče příběhu, ten je jednoduchý, ale zase dobrý a není na něm nic špatného. Vězeňské prostředí je zajímavé, Michael Jai White dostane pořádně zabrat. Jsem rád, že v tomto díle je ve filmu dost soubojů v ringu. Scott Adkins jako Boyka je naprosto skvělý. Má zde dost soubojů v ringu, kde opět dokazuje, jak skvěle ovládá své bojové umění. Adkinsova postava je skvěle promyšlená, i vzhelodvě. Michael Jai White se také umí prát, má zde dost soubojů i mimo ring. Hudba dobrá. Herecké obsazení je na tom dost dobře - nemám žádný problém, naopak. Herec Eli Danker mě zaujal, jeho postava byla zajímavá, skvěle spolupracoval s Whitem. Finální boj Adkins vs White je skvělý. Mohl být tedy delší a měl to mít White těžší, ale nevadí. S filmem jsem naprosto spokojený. Nějaká chyba by se tu našla, třeba, jak už jsem se zmínil, finální boj měl být dramatičtější, delší a těžší pro Whita. Nějaké menší chyby by se ještě našli, ale to není třeba řešit. S průměrnou jedničkou se to rozhodně nedá srovnávat. Toto je jeden z nejlepších arénových filmů. Moje celkové hodnocení je 92% = ***** ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Základní struktura filmu. Kolikrát jsme něco podobného jen viděli?? Mockrát. Ovšem zde je spousta drobností, které Neporazitelného 2 od ostatních přeci jenom odlišují. Zaprvé: Forma. Stejně jako souboje totiž ve filmu upoutávají vztahy a vývoj hlavního hrdiny. Zadruhé: Souboje. I když jsou očividně zaměřené na efekt, jsou mistrně zvládnuté. Choreografie si může podat ruku s filmem Ong-Bak, či Tom Yum Goong. Vše se odvíjí samozřejmě od fyzické připravenosti bojovníků. Všichni fighteři, které ve filmu uvidíte, jsou (co se vzhledu týče) lepší než 99% všech kulturistů, místo trapézů a zad mají Krkonoše a místo břicha valchy. Zároveň jsou však hbití, ohební a jejich sportovní průprava jim umožňuje používat techniky z kategorie Tony Jaa (Scott Adkins předvádí opravdu neskutečné věci a působí jako totální šrotovací mašina). Zatřetí: Melancholie, city. Působivé zakomponování asi tří dojemných scén (oblékání bezvládného Chamberse visícího u sloupu nemá chybu). Začtvrté: hudba. Parádní soundtrack, po kterém se sháním už teď. Nathaniel Dawkins a jeho titulková Bring It On je třešničkou na lahodném dortu. Prozatím nejlepší arénový akční film 21. století! ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Úžasná vězeňská rubačka, která oživuje ringové klasiky 80. let. Oba hlavní představitelé, jak Michael Jay, tak Scott Adkins podávají neuvěřitelné výkony v oblasti svých fyzických schopností a dovedností. Většinou je zde na csfd vyzdvihován Adkins, ale Michael Jai je také excelentní. Podává bojový výkon dle scénáře - boxerskou hvězdu, narozdíl od Adkinse, který hraje absolutně všestranného bojového "ďábla". Michael Jai je navíc sympaťák a ve filmu vyloženě vystupuje z pozadí průměrných herců jako jasná hvězda s neuvěřitelným charismatem. Strašně rád bych dal filmu plný počet hvězdiček, ale nemohu ze dvou důvodů. Jednak má opravdu příšerný scénář a děj filmu, který jen slepuje jednotlivé akce mezi sebou je skutečně pitomý. Ale to by se dalo v pohodě zkousnout, kdyby film obsahoval více ringových soubojů. Těch je zde skutečně málo a tak spíše divák stále sleduje týrání nezlomného Michale Jaie dozorci. Ale tohle si mohli tvůrci odpustit (alespoň v takové míře a přidat raději soubojů), od toho tu máme jiné filmy, ať už klasické vězeňské drama se Slyem "Lock Up" nebo Van Dammovo "In Hell". Každopádně, souboje jsou absolutní špička a opravdu se vyrovnají i vrcholu, který předvádí v poslední době Tony Jaa. Něco takového se skutečně nevidí, v tomhle film dalekosáhle přesahuje zatím vše viděné a zastavuje se až u základních kultů jimiž jsou bojové scény ve filmech Bruce Leeho a aktuálních dovedností Tonyho Jaa... ()

petero 

všechny recenze uživatele

Tak takto nejak som si predstavoval, že mala vyzerať už jednotka. Bohužiaľ. Nijak zvlášť avizované pokračovanie je na prekvapenie okrem zvučnejšieho hereckého ansámblu vo všetkom lepšia. Bojová choreografia, dej, herci v hlavných úlohách predvádzajú ozaj peknú kondičku. Zábery sa spomaľujú, zrýchľujú a nič nepokazí ani finále kde sa bývalí boxerský šampión musí prispôsobiť pravidlám väzenského boja, ktorý oficiálne pravidlá boxu ignoruje a naviac miestny šampión je vlastne obratný kickboxer. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Keďže som sa k Undisputed III dostal skôr než druhej časti, prišla mi táto o niečo chudobnejšia. Menej bojovníkov, menej adrenalínu, ale.. stále je tam to ale. Pretože Scott Adkins vždy bol a vždy bude sakra cool. Ako inak by ste odôvodnili to, že počas celého filmu fandíte viac zápornej postave (Boykovi) než tej kladnej (Chambers)? Ten chlap jednoducho umí! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Televízna moderátorka Maria Alonso, ktorá sa na pár sekúnd objavuje na začiatku filmu, keď informuje o zadržaní protagonistu, je v skutočnosti známa bulharská speváčka a skladateľka Maria Ilieva. (Real Tom Hardy)
  • Scott Adkins (Boyka) musel nabrať značné množstvo svalovej hmoty, aby oproti Michaelovi Jai Whiteovi (George Chambers) nepôsobil príliš vychudnuto. Jeho hmotnosť počas natáčania bola 90 kg, pričom bežne váži cca 82 kg. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama