Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 2

Obsahy(1)

Když rozhádaným manželům (v podání Kate Beckinsale a Lukea Wilsona) dojde benzín rozhodnou se přespat v nedalekém motelu. Brzy však zjistí, že se ocitli ve své nejhorší noční můře. Zdejší majitelé je sledují na každém kroku pomocí skrytých kamer a začne jim jít o život, když zjistí že se stali jen loutkami ve vražedném pornu… (Reiniš)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (388)

k212 

všechny recenze uživatele

Tehle film si na nic nehraje, je to čistokrevná vyvražďovačka. Zní to divně - to jistě, v dnešní době konzument takových filmů čeká origininálně natočené, notně krvavé a supra úchylné orgie. Těch se sice ve Vacancy poskrovnu dočkáme, nicméně jsou podávány s takovou realistickou samozřejmostí, že v tom žádné vizuálně-umělecké ambice nejsou. Tím však nechci říci, že film po stránce vizuální nějak strádá. Ba naopak, režisér a kameraman přinášejí opravdu velmi zajímavé záběry a kompozice, které často staví na odrazech ve skleněných tabulích a zrcadlech. Když se k tomu přidá úžasně natočená honička v podzemních chodbách a efektivně použité záběry z amatérské šmírácké kamery, má tehle film opravdu atmosféru, která dokáže nahnat husí kůži. Ale nečekejte nějaké digitální vychytávky, toto dílko je natočeno snad až staromilsky, tradičními způsoby. Vacancy rovněž není žádné psychodrama, nýbrž hodně dynamická honička, takže 80 minut uběhne jako voda, v ději absentuje jakýkoliv oddychový čas, takže tu skvěle funguje gradace atmosféry, od pozvolného začátku až do opravdu brutálního konce. Autentičtější prožitek je vylepšen také díky civilním a lehce uvěřitelným hercům, a ač z úst vypouštějí banalitky na třetí, není to věru tak zlé, jak by mohlo. V rámci žánru 80%, v globále 60%. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

K tomuhle dílku jsem přistupoval spíše s úškebkem na tváři, který ale rychle zmizel, a po skončení jsem jen polkl a pokýval hlavou. Na Beckinsale i Wilsona se dobře dívá, chovají se racionalně v boji o přežití, což je naprosto nezbytné k důvěryhodnosti filmů tohoto typu. V kombinaci se slušnou stopáží jsou to pěkné 4*. Jako jednorázovku mohu doporučit. ()

Reklama

paascha 

všechny recenze uživatele

1 hvězda pro Kate Beckinsale, jinak tato stupidita pro debily po lobotomii, kteří nikdy nic neviděli / nebo si to nepamatují / nestojí za nic. I když i ta Kate hekala a vzývala Boha, který ji očividně nechtěl pomoc, přesně v tu nesprávnou chvíli. Jak říkám, na hysterické scénky je vždycky času dot a podlehnout panice se dá i ve vhodnější chvíli, než když ti jde po krku magor, co tě chce umlátit k smrti:-) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Som zvedavý dokedy to tak bude, ale na mňa táto šablóna stále funguje. Vlastne obyčajnejšie to už ani nemohlo byť a predsa všetko fungovalo tak ako keby som niečo podobné videl prvý krát. Stačí dobrá kamera, rýchle tempo, sympatický párik, vynovené ľakacie scény, premyslené priestorové zabezpečenie a spokojnosť sa dostavila hneď. Určite mi nebude film rezonovať v hlave dlho, ale účel bol pri sledovaní splnený a to sa ráta. 80%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Motel smrti" hodne smrdí... neoriginalitou, nudou a slabými hereckými výkonmi. To všetko sú dôvody na to, aby som to už druhý krát nepozeral a tiež pre pridelenie skromných dvoch hviezdičiek. Viacej tomu nedám ani náhodou. Je to jeden z najnudnejších vyvražďovací horrorov, ktoré som v poslednom čase videl. Slasher je pravdepodobne mojim najobľúbenejším horrorovým subžánrom. V tejto kategórii mám toho fakt hodne napozeraného. Snímok "Motel smrti" bol pre mňa bohužiaľ sklamaním. ** ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Temporary Arrangement" (Přechodné ustanovení). (HappySmile)
  • Ráno po napadení manžela sléza Amy (Kate Beckinsale) dolů, načež následuje záběr na nohy Davida (Luke Wilson), které leží na koberci. V dalším záběru, kdy Amy výjde ven, leží celé tělo za prahem venku přede dveřmi. (Danny F.)
  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama