Reklama

Reklama

Projekt LAZAR

  • Česko Projekt Vzkříšení (více)
Trailer

Muž, kterého čeká rozsudek smrti se náhle probudí s druhou šancí na život. Netrvá dlouho a ukáže se, že jeho nový život je možná děsivější, než ten předchozí.  Ben má podmínku téměř za sebou, a je nesmírně vděčný za vše, co mu život dal: krásnou ženu, roztomilou dcerku a stabilní plat. Jeho život vypadá idylicky ... Jenže pak Ben nečekaně přijde o práci a bláhově se vrátí zpět ke zločinu. Společně se svým bratrem se pustí do krádeže, která bude mít fatální následky. Ben najednou stojí před smrtící injekcí, musí se rozloučit se svou rodinou a připravit se na nejhorší. Nakonec je vše ještě trochu jinak. Ben se probere k vědomí na děsivém psychiatrickém oddělení, kde mu sdělí, že byl najat jako čistič podlahy. Ben nic nechápe a jediné čím si je jistý je jeho láska k manželce a dceři. Musí však přijít na kloub tomu, jestli skutečně unikl smrti z lopaty anebo se stal součástí něčeho mnohem hrozivějšího. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Docela snesitelný snímek, který sice tak úplně nenudí, ale ani zvlášť nepobaví, zato děr v logice a slepých uliček obsahuje opravdu požehnaně. Děj se dá dost často snadno předvídat (taky jste čekali, kdy už Ben konečně narazí na ten talíř, co hodil na větev?) a tak si u mne třetí * kromě Walkerova sympatického projevu vysloužila hlavně neodolatelná Piper. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak to jsem vůbec nečekal, že by se mi to až tak líbilo. Prvních 20 minut je pěkně nudných, ale hnedka potom už se to rozjede a od té chvíle jsem byl už celý film v napětí. Je to i neskutečně atmosférické, má to zajímavé postavy a hlavní postavě prostě člověk fandí. Navíc ten film až do konce udržuje v nejistotě - co se s ním vůbec stalo? Kde vůbec je? Co to tam je za lidi? A hlavně to celé skvěle drží pohromadě. Nakonec nemůžu jinak, než dát 5* ()

Reklama

altaica 

všechny recenze uživatele

PRO MUŽE:Druhá šance může být i očistcem, nebo samotným peklem. Další psychothriller se slušnou dávkou atmosféry, kdy pravda a lež jsou permanentně na houpačce až je to k zbl*tí. Moc často nahoru, dolů, ode zdi ke zdi až do finálního pádu hlavou rovnou na logiku. Bum. Pomalý až šouravý děj, kdy není problém při sledování usnout, střídaný tempem závodního koně, kdy je pro změnu honička držet krok s dějovými kotrmelci. Koukatelné? Ano. Více jak jedenkrát? Probůh jen to ne!!!         PRO ŽENY A *CITLIVÉ* MUŽE:Chlápek odsouzený na smrt dostal druhou šanci a hledá sám sebe. Sám sebe v místech, kde by se nikdo neměl ztratit. Nic není jak se zdá a co se zdá je reálnější než smrt. Nebo taky ne. Proto si myslím, madame, že je to film pro vás jak dělaný.          HLÁŠKA:Jakou nejúžašnější věc jsi viděla? Myslím, že ji teprve uvidím. ()

PDcz 

všechny recenze uživatele

3*** body Tenhle film měl jedinečnou příležitost. Nebyli jsme nikterak připraveni ani obeznámeni o čem to je, žádný trailer, žádný text, žádný komentář. Čistý nepopsaný papír. Doporučujeme, je to zajímavé, sedíte a čekáte co bude a ono nic nebylo :-D [X] Minus 1* bod Tak nějak mi to nesedlo. Dějově, ale ani hlavní postava. Takovej nemastnej, neslanej. Jako herec měl výhodu, nemusel se učit mnoho textů, vždyť skoro pořád mlčel. Ani nemusel používat obličejové svaly, jeden pohled na všechny situace. [X] Minus 1* bod Myšlenka filmu nic moc teda jako. A proč viděl stín ďémona, když byl vlastně zcela zdráv? A celá zápletka s rukou a tak nějak.. prostě slabší odvar. Happyend byl taky divnej, neseděl tam. [X] A co říci závěrem? Vážení přátelé, ANO.. a nebo raději NE. Mám hlad, jdu jíst... ()

HEED 

všechny recenze uživatele

Nic zajímavého pod sluncem se neděje, je to vlastně prokletý ostrov od Scorsseseho. Spíš záleží jak se na film člověk dívá. Aspoň jde vidět že Walker umí zahrát i vážnější roli. Jakož-to průměrného diváka mě to vůbec nepřekvapilo a spíše naopak, hned mi došlo, že to bude celé ušité míru. Spíš jsem si myslel že se dozvím, co je ve skutečnosti teda ten projekt Lazarus, to mi ten film odhalit opravdu nepomohl. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Heaven Project. (R´Hell)

Reklama

Reklama