Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Porno už neletí, ale takhle nějaká vraždička, po tom je sháňka... Klasická dvojka, která ovšem předchází jedničku, a tak je dopředu jasné, jak by měl příběh dopadnout. Pokud se těšíte na pár honiček a místy napětí, pak ok, pokud čekáte důmyslné mučeníčko a úchylné vraždičky, pak snad raději Hostel, než Motel. Obsadit film jen nesympatickými postavami byl zřejmě záměr, a tak jsem jen čekal, až všechny zařvou. Ovšem ta blond terminátorka mi lezla krkem až do konce....jasně, všem chlapům to nandá.... Co se slasherem, kde chybí gore? Ale úplně jsem se nenudil a film rychle utekl, takže průměr. Jen toho podříznutí se divák nedočká. ()

kelto44 

všechny recenze uživatele

Motel smrti 2 mohlo byť dobré pokračovanie, nebyť nového režiséra a hercov, ktorých veľmi v obľúbe nemám. Prvú časť mám veľmi rád, ale toto mi to trochu skazilo. Niektoré scény sú veľmi dobré a vcelku to je veľmi podobné jedničke, hlavne čo sa obsahu týka. Zo začiatku to je dobrá atmosféra, potom sa to zmení na totálnu hovadinu, aj keď niektoré scény tam sú dobre zpracované. Trochu sa mi páčila aj úvodná scéna, ktorá je ale podľa mňa zbytočná, radšej by som ju z filmu odstránil.. /55%/ ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Ak sa vám páčila jednotka tak u dvojky nebudete sklamaný. Je to skoro to isté s pár zmenami. Som sa až čudoval, že ako ma môže baviť pozerať skoro na to isté.. ale.. má to solídnu atmosféru, napätie tiež, vraždy boli tak isto. Nič viac do Video filmu neočakávam a Vacancy 2 ma skôr prekvapil než by ma mal skalmať. Kedy som mal byt trochu kritický tak, tvorcovia by sa mohli s dejom aj trochu pohrat.. škoda, že ked je to prequel tak sa hned držia dopredu jasnej dejovej línie. Ale ako som už napísal nesklamalo, potešilo 55% ()

castor 

všechny recenze uživatele

No, jednička kdysi s „hvězdným“ obsazením hodně bavila. Dvojka je rovněž v rámci možností příjemným překvapením (dějově se vrací před svého staršího hororového brášku), u kterého nebudete ani zdaleka nadávat a křičet do obrazovky věty typu „ty krávo, kam to jdeš?“ nebo „proč neuděláš tohle a pak neutečete tamtudy..“. Dvojka je prostě béčko bez větších ambicí, které potěší nejen dvacetileté publikum. Dva vidláci provozující motel přežívají i díky prodávání kopií amatérského porna, které bez vědomí hlavních účastníků pořizují přímo na pokojích motelu pomocí několika kamer. Až příliš rychle (!) ale kývnou na novou, mnohem brutálnější živnost. A to už se k motelu uprostřed lesů, blíží zamilovaný páreček s jedním černochem na krku. Jednají překvapivě logicky, tvůrci zase přidávají velmi slušnou atmosféru a divák si v duchu tu a tam říká, že by klidně snesl i třetí díl!! ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být mnohem horší. Celkem sledovatelný prequel, který je o něco málo slabší než jednička.A navíc se mi zdálo, že hlavní hrdinové vzali občas rozum do hrsti, ale žádná sláva to nebyla. Upřímně jsem ale byl překvapený, že zrovna motel smrti nezůstane jen u původní jedničky.. A třeba to nakonec bude trilogie. Kdo ví ?.... ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama