Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Bathoryčka 

všechny recenze uživatele

Bezvadný film, napínavý od začátku až do konce, přičemž až do posledních 5 minut nikdo necí, kdo že to tam vlastně vraždí a už jen to člověka přinutí u filmu vydržet až do konce. Navíc vodítka jsou FBI posílána velice zajímavým způsobem, přičemž se skoro celý film zdá, že jsou zaměřená proti detektivovi, který vraždy vyšetřuje..... Prostě, tenhle film stojí za podívání a ne jen jedno ;-) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tento trápny pokus o serial killer ma riadne rozčuľoval (už tie neustále čmáranice!). Hlúpučká kravinka o „všetko vidiacom“ sériovom vrahovi (nezáživný Ben Kingsley), ktorý vraždí nevinných a popritom stíha "ísť" po policajtovi (mdlý Aaron Eckhart). Prečo Kingsley vôbec prijíma takéto úlohy a v takýchto filmoch? O čo lepší a "hereckejší" bol v DOME Z PIESKU A HLINY, než v tejto pseudo diabolskej/démonickej roličke "Absolútneho Zla"? ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Ach... můj... Bože... vážně, ale vážně bych rád viděl toho idiota co dělal na překladu tohoto filmu. Jak se možné, že hňup s angličtinou úrovně George W Bushe jako já je schopen najít kopance v překladu někoho kdo za to dostává i peníze... tak zaprvé: Suspect Zero NENÍ podezření nula ALE podezřelý nula (celkem zásadní a to nejen k vyznění celé myšlenky filmu) a za další: You are welcome Thomas NEZNAMENÁ buď vítán Thomasi ALE není zač, Thomasi. Díky zhovadilostem jako je toto se snad ani nedá věřit slovům co tady píšou renomovaní komentátoři "...měl jsem nulové podezření". Nebo že by mi unikla nějaká satira? Sem se zase rozčílil. Ale k věci. Cca první 1/2 hodinu moc informací "se chytit" nedostanete = pokud to někomu na filmech vadí, hned hvězdičku sundat. Po té co informace přijdou a divák zapojí víc než jednu mozkovou buňku musí být každému jasné co je postava Bena Kingsleyho zač (hlavní hrdina na to přijde asi tak o půlhodinu později). Pokud něco podobného opět neradi vidíte, klidně si další hvězdičku uberte. Závěrečná půlhodina je věnována vysvětlení všeho na co jsme se hodinu dívali stylem co pochopí i mentálně retardovaný (nepovídá se o tom, ale běží instruktážní video) a velké finále (které sice opět divák s více než jednou mozkovou buňkou tuší), na kterém je vidět, že to mají scénáristé hezky nalajnované. Když se nadnesu na debilitu překladatele a film si vychutnám bez emocí (a se zapojením více než jedné mozkové buňky), nevidím jediný důvod proč se tvářit, že to nebyl nadstandardní zážitek. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad, povedený scénář, výborné obsazení i bezchybné zvládnutí svých rolí (Kingsley, Eckhart, Mossová)... přesto to na mě tak nějak nezafungovalo. Za vinu to dávám režisérovi, kterému se zkrátka nepodařilo dostat do filmu tolik potřebné napětí a tu správnou atmosféru! Btw: Proč tak vynikající herec - jakým Ben Kingsley bezpochyby je, hraje převážně v samých sračkách (Suspect Zero je naštěstí světlou výjimkou)?! ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Název filmu je trefný...aby dacan zlikvidoval cca 1000-2000 lidí a nikdo na něj neměl spadeno tak to detektivové opravdu musí mít nulové podezření. Jinak Beník Kingsley tu hraje vlastně staršího Dextera jelikož také likviduje jen sériovky avšak pan " Zabil jsem tisíc a víc" mu uniká i když pokreslí celej bloček obrázkama ze života masáka. Takže aby ušetřil za papír a tužku tak se trochen spřáhne s houževnatým agentem v roli Aarona který mu nakonec helfne. Jak to dopadne to už zjistěte samotní ale krimi je to povedené a když uvidíte pozemek našeho masáka tak Vám proběhne hlavou že vrah musí být na 100% Krteček. Nakonec nebyl ale až zmíněná scéna poběží určitě pochopíte. Finále bylo trošku slabší a Mosová to zabila (doslova) úplně ale i tak solidní řemeslo rejžo. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)

Reklama

Reklama