Reklama

Reklama

Nevinné lži

(seriál)
  • angličtina Innocent Lies
Trailer 2
Česko, (2013–2014), 16 h 21 min (Minutáž: 70–82 min)

Hrají:

Aňa Geislerová, Tomáš Pavelka, Roman Luknár, Daniela Kolářová, Vojtěch Dyk, Tatiana Dyková, Jitka Čvančarová, Matěj Ruppert, Boris Hybner, Jiří Langmajer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

„Každý má někdy důvod neříct pravdu"
I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností SALON VRABEL, bude uveden pod společným názvem Nevinné lži. (Česká televize)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (270)

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Docela se mi líbila chemie mezi Vilhelmovou a Dykem v epizodě Lež má rozbité auto a podnikatelská ojebávačka s Honzou Plouharem v Čisté práci. Zbytek se veze na vlně průměru a takový Chromozom nebo Byl lásky čas už nestojí ani za uplivnutí. Ale jako autorský projekt ČT to hodnotím kladně, ocením prostor věnovaný původní tvorbě, jen by to chtělo více scenáristické invence a ne jen ledabyle klouzat po povrchu. ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Hodnotit tento seriál jako celek je docela složité. Každý díl je jiný žánr, má jiný příběh, jiného režiséra a i herce. Proto musím díly hodnotit jednotlivě a pak vše vyhodnotit jako celkový průměr. Jednotlivé díly hodnotím takto: Pod hladinou ( ★★★★ ), Lež má rozbité auto ( ★★★ ), Druhý dech ( ★★★★★ ), Hvězdička ( ★★), Chromozom ( ★★★ ), Byl lásky čas ( ★★ ) ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem díl s Langošem jak přijde o práci - díl Druhý dech. Hypotéka jako dělo, obr haus, děti soukromá škola, členství v golf klubu - prostě pohoda... Ale jen do doby než přijdete o místo a solidní příjem, který umožňoval takovéhle žití... V tu chvíli se roztočí spirála neuhrazených pohledávek, exekuce, dno... Až potud byl film velmi uvěřitelný a šel z něj až děs - vyjma některých nepochopitelných kroků Langmajera. Ale co, blbci mezi námi jsou což a to i na manažerských postech, tak proč ne. Být to v reálu skončí to asi těžkým nárazem pro celou rodinu, přehodnocením hodnot i nezbytností nutných k životu. Bohužel v polovině, tedy v tom nejhorším se film změní v pohádku o odpuštění a novém začátku a marmeládě... Za tenhle díl je to za tři jablka a opravdu nevím, zda ještě budu mít potřebu v neděli večer koukat zrovna na tuto sérii. * * * ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Odvážné, současné, a konečně do černého. 1. Na tenhle díl se nepodívám.... 2. Lež má rozbité auto - Pane Kotek klobouk dolů, tohle je svěží a milé, casting je výborně vyšpičkovaný a ze snímků dýchá ta pohodová atmosféra z natáčení. Těch pár nedostatků? Čert to vem. 75% 3. 4. Příjemně odlehčující epizodka. Leč banální a příběhem čitelná. 60% 5. Klukovina je zatím nejslabší. Herecké obsazení mladých šplhounů i jejich výkony jsou ale obdivuhodný 60% 6. Děcka jsou v pohodě, ale dospělý jsou v prdeli. Paráda, netřeba hodnotit, třeba vidět.... konečně 100% 7. Prušinovský opět dokázal, jakým je univerzálem a příběh Čistá práce je atmosférou a vývojem tak naléhavá a uvěřitelná, že je mi niterně ouzko. 90% ()

Riley 

všechny recenze uživatele

1. díl - 90% - Naprosto super. Výborné herecké výkony, skvělá zápletka a pro mě logické přešlapy vedle. 2. díl - 40% - Táňa s Vojtou si tu ve zkratce sehráli svůj osobní příběh, což stejně jako zápletka vyznělo tak absurdně, že jsem jen kroutila hlavou. Jejich jednání a pocity jsem nechápala a postavy tak ve mě nevyvolaly nic jiného než nezájem. Oba dva považuju za dobré herce a tohle byl zbytečný přešlap vedle. ()

Galerie (331)

Zajímavosti (19)

  • Natáčelo se na Základní škole Dědina na Praze 6. (Billie777)

Reklama

Reklama