Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (241)

major.warren 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů a to mi stačí. TV NOVA nedá pokoj. Všechno začalo debilní Ulicí, pokračuje ve své době ještě celkem sledovatelné Ordinace v růžové zahradě a poté tohle. První tři díly celkem ušly. Potom už doslova odpad! Nebýt celkem dobrého výkonu Václava Postráneckého a Martina Písaříka dám odpad! Na nově jsou jediné dobré seriály Comeback a Okresní přebor. Tohle jim nesahá ani po kotníky. Jedna hvězda s odřenýma ušima:-(. ()

wafc odpad!

všechny recenze uživatele

Uršule bych narval citron do prdele a poslal jí do Treblinky, protože to, co tady předvádí je regulérně zločin proti lidskosti. Jinak je to celý samozřejmě špatnej vtip. Troškovskej l'humour, infantilní novácká hudba a prase Postránecký v hlavní roli je jedna z těch nejhorších kombinací, co kdo stvořil. Causa bibendi zcela očividná, protože jsem si na uklidnění musel dát vodku na exkrát. A zajímalo by mě, jak probíhaly castings nebo prostě jak se jim povedlo sehnat tak otřesnou skupinu (ne)herců. ()

Reklama

czema 

všechny recenze uživatele

Ohrané doktorské téma s českým důvtipem a nadsázkou. Kovář je hned ze začátku protivnej asi jako dr.house.(kterýho mimochodem precizně namluvil.) Martina Písaříka by měli rovnou zavřít do včelína :D. Na český poměry kdy s málo penězi se dá natočit i tohle je to dobrý. 3*** za to že se na to dá koukat víc než na ordinaci ()

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Protože na to koukaj ty moje dvě sluníčka, tak i JÁ občas sluchem zaznamenám děj. Je to samozřejmně hroznej brak, ale co mě zaráží asi nejvíc je opětovná vata nesmyslnosti, která provází jakýkoliv takový nekonečný seriál. Tuny problémů, které nezaznamená ani milion lidí za celý život, tady musí řešit asi tak 8 postav. Dalším problémem je samotný název. Doktor je tu jen jeden ( po tom co to rychle ukončil Postránecký ) a to ještě ne v každém díle. 99% děje se točí kolem nudných občanů zapadákova, kam ani Lyšky nechodí dávat dobrou noc, a to se tady vyskytují takové dramatické okolnosti jako je vydírání, únos, krádeže, falešní podnikatelé, politikaření, rakoviny, adoptování dětí, " klokánek " , cizojazyčné gangy a dalších 392 různých situací, na které je i velkoměsto jako Praha krátké. Od té doby co se v ději vyskytla velryba Pawlowská, je to už jen odpad, který nemá kam níž spadnout. Katastrofa jménem doktoři z počátků, je dalším příkladem vymývání mozků normálním lidem. Kdy tahle zhovadilost zkončí neví v podstatě nikdo, protože takto nudně a podle vzoru " tak jde čas " kdy se děj každé episody odehrává v reálném čase ( hodina je tam prostě hodina normálního dne ) může seriál okupovat naše obrazovky i 30 let. A ptám li se proboha proč ( ?????? ) tak si musím i sám odpovědět, protože nikdo soudný nedokáže zastavit partu imbecilů, kteří za tyhle škváry berou takový prachy, které JÁ nevydělám ani za rok ( Ježišmarjá po obryni Pawlowské-Kločurákové, se do toho připletla ještě " humorná " Pogodová. Tak to už opradvdu níže spadnout nemá kam. ) ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Jedná se o spin-off Ordinace v růžové zahradě, které jsem viděl jen pár dílu a to mi stačilo. Tohle je možná o trošku lepší, ale stejně po dvou dílech končím. Martin Písařík má být jako nový Otík nebo co to znamená??? Dost mě udivilo, kolik známých herců tam hraje, jen škoda, že vetšina jsou B-čkový a některý dokonce i C-čkový a u některých jsem myslel, že už s hraním sekli, ale bohužel ne. ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • V 9. dílu "Je to tvoje věc" ve scéně, kdy Ota Kovář (Martin Stránský) opilý upustí stránku s vytišteným mailem, je na něm - kromě žádosti, aby zvedl telefon a mluvil - možno číst: "Uhodneš o koho jde," a dále místo samotnýho mailu následuje text Julia Zeyera ze "Tří legend o krucifixu", konkrétne "Inultus", legendy pražské. (hermiona)
  • Natáčelo se v hostivařských ateliérech a v obci Pyšely. Interiérové a exteriérové scény jsou vyrovnané a oproti Ordinaci v růžové zahradě (od r. 2005) se točí více venku. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama