Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (více)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Zajímavosti (109)

The Punisher (2017) (seriál)

  • Tvůrci Daredevila (od r. 2015) byli nadšeni tím, jak Jon Bernthal ztvárnil roli Punishera. Uvažovalo se i o tom, že se úplně vyškrtne seriál Iron Fist (od r. 2017) a místo něho vznikne seriál The Punisher. Z této myšlenky nakonec sešlo a vznikly oba seriály. (Zek)

The Punisher (2017) (seriál)

  • Postava Punishera byla původně součástí seriálu Daredevil (od r. 2015), pro Punisherovu oblíbenost se však tvůrci nakonec rozhodli vytvořit pro něj vlastní seriál. (comicsJan)

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál)

  • Ve 14. díle 3. řady "Watchdogs" si můžeme všimnout že, kdyý Watchdogs předávají svoji zprávu, tak proběhne titulek: „V Hell's Kitchen zuří válka gangů." To je odkaz na 2. sérii seriálu Daredevil (od r. 2015). (řánys250)

Jessica Jones (2015) (seriál)

  • Jak už tomu bývá zvykem, i v tomto seriálu se objevil Stan Lee, a to ve stejné podobě jako v seriálu Daredevil (od r. 2015). Lze ho vidět na obrázku pověšeném na zdi policejní stanice. (NiaWolf)

Charlie Cox

  • Jakožto rodák z Londýna se nevyhnul lásce k fotbalu, konkrétně je vášnivým fanouškem Arsenalu FC, navzdory tomu, že vyrůstal blíže ke stadionu Chelsea FC. V jednom z rozhovorů dokonce zavtipkoval, že pokud by postava DareDevila (ze stejnojmenného seriálu) neměla červený oblek, tak by ji nikdy nehrál – červená je totiž barvou právě Arsenalu. (ArsenalEagle)

Deadpool (2016)

  • Deadpool (Ryan Reynolds) ve filmu říká, že si vybral červenou barvu svého obleku, protože jeho nepřátelé tak nevidí, když krvácí. To lze považovat za odkaz na seriál Daredevil (od r. 2015), kde říká to samé malý Matt (Skylar Gaertner) svému otci (John Patrick Hayden), který má červené oblečení. (Krub)

Jurský svět (2015)

Hawkeye - Ronin (2021) (epizoda) (E05)

  • Spoiler: Jedná se o oficiálně první účast jakékoliv postavy z Marvel/Netflix seriálů v Marvel Cinematic Universe. Jde o Kingpina (Vincent D'Onofrio), kterého si Vincent zahrál už v seriálu Daredevil (od r. 2015). (NiWi)

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Reklama

Reklama