Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Recenze uživatele g.i.orge k tomuto seriálu (4)

Season 2 (2023) (S02) 

Lehkost, přímočarost a nadhled první série tu chybí. Místy je to překombinované, natahované a až hloupé. Kdyby to měl na starosti nějaký režisér a mělo to jen pět dílů, mohlo to být svěžejší. Takhle už ke konci zjistili, že jim toho moc nezbývá a je to rozbředlé. Škoda. ()

Pohřeb (2023) (S02E05) 

Jako vážně? Je proti nám přesila chlapů s automatama. Co budeme dělat? Schováme se do kufru neprůtřelnýho auta z půjčovny. A pak z něho vyskočíme, jako čertík z krabičky. A my jsme dva děsný zabijáci s odstřelvacíma puškama a strašný profesionálové. Co kdybychom je vzali do křížový palby, aby neměli kam zdrhnout. Né, to je blbost. Postavíme se vedle sebe na dva metry. Bububu. Když mi neřekneš, kdo tě najal, tak ti naplácám. Ano prosím. Tak si tam jako dojdi pro zbytek peněz, ale mi tě budeme sledovat. Ty ty ty. OK. A není blbý si jít pro peníze za to, že jsme vás měli zabít, ale nezvládli jsme to? Ach jo... ()

Policajt z New Yorku (2024) (S02E06) 

Začíná to být celkem nuda. Přestřelky trapný. Auta neprůstřelný. Záporáci směšní. Ten hlavní (T1000) je strašně slabý. Jde to pěkně do kopru. ()

Letec (2024) (S02E08) 

Lepší než dva předchozí. Ale úplně by stačilo jen prvních dvacet minut. Kdyby to skončilo v tý kavárně a pak scéna na autobusáku, tak by to bylo epický. Jeden by odpustil i béčkový prostředky a milion onelinerů, kdyby se to pak nesnažilo člověka unudit. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama