Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Recenze uživatele CaladanChmur k tomuto seriálu (2)

Jack Reacher (2022) 

Jak mě těžce sralo filmové zpracování T.Cruisem, který se na 99% nehodil do hlavních rolí tak tady jsem byl spokojený...i když podle knihy by měl být Reacher zjizvený a v 80% spíše ošuntělý a zarostlý..ale jako celek to hodnotím na 93%...těžce poctivá záležitost...příběh jsem znal a nikde jsem neviděl nějaký úlet od děje. Moc si přeju ať takto dají do oběhu i další Lee Childovo knihy. A těm kdo je nečetl a zajímá je Reacher je doporučuji všemi deseti...aspoň pochopíte moji averzi k T.Cruisovi.. ()

Letec (2024) (S02E08) 

Měl jsem chuť, to zkrouhnout na 4 hvězdy za  to "nemocniční lůžko držené jednou rukou za letu ( nebudu spoilovat, kdo to viděl tak asi chápe), ale nakonec to netrvalo tak dlouho a dalo se to zkousnout. Finále stejně tak, jako první série v posledním díle " přizpůsobené". Ale celkově..nemám s tímhle dílkem žádný rozpor a už se těším na třetí řadu. V téhle sérii, ženské nic moc, ale chlapi to potahali ( jako v životě :-D). Za mě díl 75%, ale celá série 90%. Dokáže to pobavit. Oceňuji, že i druhá L. Childova kniha se drží tak z 85% věrně předlohy. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama