Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Recenze uživatele Lenny514 k tomuto seriálu (2)

Policajt z New Yorku (2024) (S02E06) 

Nejslabší díl druhé série. Total fatal joke pokračuje a režisér i scénárista se rozhodli zřejmě natočit rychlovku za každou cenu a z diváků dělat pouze konzumenty. Ale tohle je i tak moc a přitom začátek byl slibný.  Spojler: I když každý člen jednotky likviduje bez zábran několik nepřátel, najednou si netroufnou tři na čtyři a potřebují celý tým jinde? Poldu tak nechávají na ochranu holky osamělého a divák přesně tuší co se stane. A má pravdu. Na poldu už zabijáci čekají. Ale aby to pochopil, hned na něj rozsvítí dálková světla. Honička, kdy mu do cesty vjede náklaďák, aby potřeboval sjet do slepé uličky je trapas. Ale polda dutá hlava neváhá, stoupne si vždy za své boční okénko (jeho okénkem přeci kulka neprojde) a vystřílí na nepřátele dva zásobníky, aniž by viděl na koho střílí, protože ti jsou schovaní za svým autem. Proto se rozhodne jít proti nim středem a jako ukázkový terč. Ti jsou však taky féroví a chtějí umřít první. Místo aby se dál kryli a hňupa sundali, sami si rychle stoupají ať se může taky trefit, ne? A tak polda z NY páchá trapné harikiri, přestože stačilo pár vteřin počkat než dojede pomoc. Ale scénárista si nechává projímadlo až na konec. Poslední zabiják se totiž z ničeho nic ocitá o 50m vzadu (rozuměj teleport funguje) a protože převzal stupiditu od poldy, zcela ignoruje zvuk vytočeného motoru těžkého dieselu i pneumatik, co se k němu řítí a nechá se přejet. A to přesně na metr i vteřinu ve chvíli, kdy místo aby střílel, pronáší výhružnou větu? Tohle je teda propad dolů...škoda. ()

Letec (2024) (S02E08) 

Pokud máte rádi Batmana, Spidermana, Kung-Fu pandu a podobné sci-fi žánry, tak myslím, že budou hodnocení vysoká. Závěrečný díl seriálu je opravdu těmto postavám věrný. Scénárista pokračuje v módu "klišé" v kombinací se sci-fi. Nepřátelé opět stupidní a neschopní, je jedno jak moc členy týmu bodnou, střelí, praští...ti s humorem pokračují dál v jejich likvidaci. Na deset zabijáků se zbraněmi obklopí svázaného Reachera ale on je složí jednoho po druhém. A scéna ve vrtulníku...to bych musel dát další hvězdu dolů. Bonus: Padající tělo z výšky min 100m (neřeknu čí) spadne na kámen a je celé :) V deseti bych to asi ocenil. A možná to tak je, že pro tuhle věkovou kategorii ji zpracovali, jako akční komedii. Kamera, hudba jinak skvělá, je škoda že to tak zabil scénář. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama