Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer 2
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (199)

Chermy 

všechny recenze uživatele

Předlohu jsem nečetl, ale budu věřit všem, kteří zde píší, že adaptace je to přesná! Protože takhle perfektně napsané a zábavné postavy jsem už dlouho neviděl (a knižní předlohy se tímto většinou chlubit mohou). Nebudu se pouštět do hodnocení hereckého potenciálu (nejspíš omezeného) hlavního hrdiny, protože do této role byl obsazený naprosto přesně a obecně casting je bezchybný! Když srovnám se seriálovým Jackem Ryanem (ano nabízí se to až moc okatě) - mají oba seriály minimálně jedno společné - vedlejší postavy, které to vše posouvají na daleko vyšší úroveň. Nelze je nemilovat a bavit se nad dokonalými a zábavnými dialogy. Rozdíl oproti Ryanovi vidím v tom, že Reacher je za mě daleko zábavnější postava a tak to celé hodnotím o řád lépe. Závěr naznačuje, že pokud přijde nová série budou i nové vedlejší postavy (Reacher se dlouho na jednom místě nezdrží), což mě trochu mrzí. Ale i tak natěšenost na pokračování veliká! ()

LizianShaw 

všechny recenze uživatele

Trvalo jim jen čtyři epizody, než se spolu vyspali. Nečekané... Reacher na mě působí všemi dojmy. Jde vidět, že se jedná o vysoko-rozpočtový seriál, kde bylo investováno mnoho peněz do r-kové akce. Ale nějak moc jsem tu Reacherovo super-inteligenci vůbec nekoupil. Prostě na mě nemá charisma, i přesto, že v Titans byl dost super. Je tu pár slušných zvratů, smutných záležitostí, ale v podstatě se hlavním postavám nic závažného nestane. Taky mě štvalo, že kdykoliv je potřeba nějak vyvrcholit scénu, scénárista se chopil jediné věci, a to tak, že postava X dá někomu přes držku. Takže situace, které by šlo vyřešit mírumilovně jsou místo toho překonány bezmyšlenkovitým fackováním. Reacher na sebe nechce upozorňovat, a i přesto se v nějakém bistru popere s pěti namakanými burany. Takových ''řešení'' je tu spoustu. Takže jo, akce super, ale to ostatní, nic moc. Herecké obsazení je ale dost dobré, a jsem rád, že Malcolm Goodwin si po iZombie našel další byznys. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reacher mě hodně bavil. Ústřední trojka je správně různorodá a chemie mezi nimi funguje skvěle. Ritchson je i přes svojí figuru nečekanej sympaťák a s padesátikilovou Fitzgeraldkou jim to dobře jiskří. Akce je skutečně slušná, místy je seriál i dost vtipný a příběh je sice složitý a jeho rozplétání dokáže zamotat nejednu hlavu, ale dá se už velmi brzy odhadnout, jak to vlastně ve skutečnosti je. Kdybych neznal Bernthalova Punishera, asi bych šel s hodnocením do plných, ale po první sérii jsem i tak opravdu spokojen a Reacher osciluje přesně na hranici 4 a 5, přičemž potenciál k pěti tam rozhodně je a já se těším, co přinesou další série. ()

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to stejně stupidní a bezmyšlenkovitě zábavné jako předloha... takže vlastně dobrá adaptace. A jak jsou zbytečně dlouhé i ty knihy, tak stejným neduhem trpí i tohle - pořád bezbolestně stravitelná jednohubka, ale větší nahuštěnost by tomu jen prospěla. Cruise každopádně dokázal dostat Reachera ve svém filmu do o dost větších výšin, i když je to trpaslík, a vůbec mnohem víc normální člověk než Reacher tady - který je tak dokonalý že nejspíš dokáže i chodit po vodě a léčit rakovinu dotekem. Ne že by lidi léčil, on je místo toho zvesela fraguje a to takovým stylem že to místy připomíná až Coenovky, což je hezké. A tenhle Reacher má zas jako sidekicka Guillerma z What We Do in the Shadows a roztomilou a evidentně velmi nadrženou policajtku, takže taky dobrý. 7/10 //// Série 2: Nuda. Tohle byl evidentně one-hit-wonder s první sérií, kterou vedle Hulk-smash Reachera táhly hlavně hrozně fajn vedlejší postavy a přímočarý komorní příběh. Škoda že v téhle sérii z nich zůstal už jen ten Hulk. 5/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A PROČ NEPOTŘEBUJETE PRÁVNÍKA?“…“PROTOŽE JSEM NIKOHO NEZABIL. ALESPOŇ NE V POSLEDNÍ DOBĚ. A NE V TOMHLE MĚSTĚ“…   Neskutečně pohodová detektivka s překvapivejma momentama, jednoduchejma postavama a hláškujícím, drsňáckým křížencem nosorožce a Sherlocka Holmese, kterej si musí na vychutnání vyhlášenýho Margravskýho broskvovýho koláče počkat tejden a půl.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihu „Jatka“, kterou v roce 1997 napsal Lee Child, neznám. 2.) Vždycky jsem chtěl umět poskládat chlapa jako tetris.  ///  Thx za titule „Ivana Ragusa a Lucie Musílková“.               PŘÍBĚH  *****  HUMOR  **  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (111)

Zajímavosti (25)

  • Oscar Finlay (Malcolm Goodwin) řekne o Reacherovi, že měří 6' 4" (193 cm). Reacher ho razantně opraví a uvede 6' 5" (196 cm). Alan Ritchson ve skutečnosti měří 6' 2" (188 cm). (Rominator)
  • Ve scéně, kdy Saropian (Joris Jarsky) telefonicky informuje Langstona (Robert Patrick), že se Neagley a Reacher ubytovali v hotelu pod falešnými jmény jako Sarah Connor a Starlin Castro, řekně Langston, že Starlin Castro hrál za New York Yankees asi před šesti nebo sedmi lety, ale na Saropianovu otázku, kdo je Sarah Connor, Langston odpoví ve volném překladu, že ho to nezajímá. A právě představitel Langstona, Robert Patrick, hrál ve filmu Terminátor 2: Den zúčtování (1991) záporného terminátora T-1000, který měl za úkol Sarah Connor a jejího syna Johna zabít. (Koldyn)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama