Reklama

Reklama

Jack Reacher

(seriál)
  • USA Reacher
Trailer
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Nick Santora

Předloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrají:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer

Recenze (199)

cross 

všechny recenze uživatele

WTF? To mělo být jako co? Stupidní seriál se spoustou nelogičností a chyb, umělým (ale suprově nabušeným) hrdinou a velmi televizním zpracováním. U posledního dílu jsem reálně uvažoval o jedné hvězdičce a opravdu by mě zajímalo, proč má tahle blbina tak vysoké hodnocení.... a to jsem fanouškem akčního stylu 80. a 90. let... Velké zklamání! ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Asi nejvěrnější adaptace knihy, jakou jsem kdy viděl. Když k tomu člověk přistupuje s tím, že Reacher je král béčkové zábavy, takže to je prostě trochu pitomoučký, tak tomu nemám moc co vytknout. Snad jen závěr ve skladu vypadal až příliš televizně (+moc ruční kamery) a hlavní představitel je až příliš toporný, že mu člověk nevěří ty logické dedukce. Chybí mu trochu oldschoolového eastwoodovského charizmatu a šarmu, vypadá spíš jako nějaký MMA model, ale oproti Cruisovi je to posun o tisíc mil k lepšímu. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Devadesátkově nekomplikovaný děj a moderními trendy ovlivněná akce doplněná o silné a zajímavé postavy. Stejně jako hlavní hrdina, i seriál klame tělem. Příběh kombinuje vztahovku, politický thriller a klasickou kriminálku, ale dává mu zvláštní odlehčený nádech, takže i když se v seriálu odehrávaly téměř brutální scény, působily téměř poklidně. U jiných věcí bych to bral jako nevýhodu, jenže tady to byl z nějakého důvodu klad. Jestli tohle nedostane druhou sérii, tak v Amazonu někdo nepřemýšlí. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Amazon boduje se seriálovým překvapením hned z kraje roku. Reacher se jevil docela nenápadně, ale je to Hit i povšimnutihodná záležitost pro fanoušky drsných příběhů. Jack Reacher s Cruisem mi přišel jen OK, ale tohle je už jiné kafe. Alan Ritchson je sice jen béčkový herec, ale nutno uznat, že se svou rolí popral poctivě, má charisma, je nabušené hovado, ze kterého jde respekt, má skvělé hlášky a nemá téměř žádné slabiny, takže mu divák bezproblémů odpustí i herecký netalent. Seriál mi asi nejvíce připomínal Banshee a možná i tím si mě tak získal. Malé městečko, jedna policejní stanice s novou posilou, vraždy a dobře vystavěný příběh, který ani chvíli nenudí a je okořeněn výbornou akcí. Za mne první díl zůstal sice nepřekonaný ( fight na toaletě jsem řval, až mi praskaly zdi v obýváku, holt scény z vězení jsou vždy ty nejlepší) a v průběhu série už došlo asi jen na 2-3 slušné fighty a pár přestřelek, takže ve výsledku seriál až tak akční není, ale fungují nepříjemné vraždy, které mají nádech Se7en ( ukřižovaný chlap s koulema v puse!), skvělé ústřední sympatické trio a slušný záporák z toho dělá fajn záležitost, kde se nejde o mrtvoly ani o slušnéj zvrat daleko. Za mne slušná věc, kor po těch Krimi/Drama seriálech je tohle vyloženě něco pro mě. Příběh 4/5, Akce 4/5, Humor 3/5, Násilí 4/5, Zábavnost 4/5 Hudba 3/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 4/5, Napětí 4/5, Emoce 3/5, Herci 3/5. 8.5/10. ()

Chermy 

všechny recenze uživatele

Předlohu jsem nečetl, ale budu věřit všem, kteří zde píší, že adaptace je to přesná! Protože takhle perfektně napsané a zábavné postavy jsem už dlouho neviděl (a knižní předlohy se tímto většinou chlubit mohou). Nebudu se pouštět do hodnocení hereckého potenciálu (nejspíš omezeného) hlavního hrdiny, protože do této role byl obsazený naprosto přesně a obecně casting je bezchybný! Když srovnám se seriálovým Jackem Ryanem (ano nabízí se to až moc okatě) - mají oba seriály minimálně jedno společné - vedlejší postavy, které to vše posouvají na daleko vyšší úroveň. Nelze je nemilovat a bavit se nad dokonalými a zábavnými dialogy. Rozdíl oproti Ryanovi vidím v tom, že Reacher je za mě daleko zábavnější postava a tak to celé hodnotím o řád lépe. Závěr naznačuje, že pokud přijde nová série budou i nové vedlejší postavy (Reacher se dlouho na jednom místě nezdrží), což mě trochu mrzí. Ale i tak natěšenost na pokračování veliká! ()

Galerie (111)

Zajímavosti (26)

  • Na pohřbu je zmíněno 11. září. V ten den se odehrál teroristický útok, při kterém se zřítily věže Světového obchodního centra v New Yorku. (Duoscop)
  • Na konci epizody hraje píseň „Super Bon Bon“ od Soul Coughing. (Duoscop)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama