Reklama

Reklama

Milionář Steven Price otevřel nový zábavní park s domem hrůzy a zorganizoval speciální narozeninový večírek pro svou ženu o které ví, že ho podvádí. Je však dost překvapen, když z pětice hostů není ani jeden z těch, kterým nabídl milion dolarů, když přijdou. Kromě jeho manželky se ve strašidelném zámku objevili - záhadný doktor Blackburn, sekretářka Sára, novinářka Melissa, motocyklový kurýr Eddie a podivínský pan Watson, syn bývalého majitele domu. Když se za hosty zavřou ocelové mříže a uzavřou se všechny východy, Price tuší, že něco není v pořádku, protože to není to, co sám připravil. Je možné, že dům žije vlastním životem? Šest lidí se stalo jeho vězni a čeká je noc hrůzy. Když první z nich přijde o život, ostatní si uvědomí, že tento strašidelný dům, který měl sloužit k zábavě, je domem skutečného zla. Kdo z nich přežije tuto noc? (Intersonic)

(více)

Recenze (118)

pavont 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa povedat ze na horore tohto typu sa neda nic pokazit. Zvlast ked sa jedna o remake a v hlavnych ulohach sa nam predstavuju Geoffrey Rush a Famke Janssen. Bohuzial stalo sa a po slubnom zaciatku sa dej zbrzdi a je v podstate o nicom az do konca. Jedine co moze vystrasit je pohlad cez kameru a vypustenie koncentrovaneho ocistca na konci mohlo tiez vyzerat inac. Takto sa jedna len o priemer a film na jedno pozretie. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Podobný jako LOĎ DUCHŮ a 13 DUCHŮ, oproti tomu prvnímu je to mírně strašidelnější, ke "třináctce" mu ale chybí lepší triky. Je to jen další laciná slepenina s nějakým domem, kde se něco stalo, někdo tam umřel a teď tam dost možná někdo umře zase. Alespoň, že tam byl Geoffrey a Famke, ačkoliv ani jeden z nich si něco tak hroznýho nezasloužil. No, co čekat od filmu, kde je za děsivej moment považováná scéna, kdy se sfetovaná sestřička ptá zafáčovanýho doktora: "A co na to vy, doktore Vannacutte?" Načež doktor Vannacutt na znamení nesouhlasu vehementně zakroutí hlavou a řekne: "Blblblblblbl!" ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Jakmile jde o prachy, tak se najde spousta lidí co pujde do nebezpečí a dělají si z toho legraci. Jenže když přijde na lámání chleba, tak ty prachy každej vrací a chce za každou cenu pryč. Říkám si proč vlastně?! Stejným způsobem si může každý z pětice náhodně vybraných lidí vydělat milion od milionáře Price, který si s nimi chce zahrát bláznivou hru... Jenže nic není na první pohled čím se zdá... 40% ()

provitamin 

všechny recenze uživatele

Klasická vyvražďovačka, presne ako to máme radi. Osem ľudí, z toho 4 pozvaní hostia, manželský pár ako hostitelia, plus majiteľ domu a ešte chlapík ktorý na celý priebeh oslavy tajne dohliada. A aby som nezabudol, je tu ešte DOM, teda skôr zlo, ktoré v ňom drieme. Kedysi dávnejšie som už videl tento film a páčilo sa mi to, ale až po druhej projekcii dávam plné hodnotenie. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vraj sa tento film objavuje v rebríčkoch najhorších hororov histórie. No videl som už rad horších, ale toto fakt nie je horor, to je normálne film od 3 rokov, môžu to dávať do Filmárika a Filmušky. Vlastne len takmer. Niečo tam pre deti predsa len nie je. Keď tam tú ženskú kope elektrina a ona sa tam natriasa a skučí, nuž to skôr vyzeralo ako keby sa jej v šuške zasekol vibrátor. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (17)

  • Postava Geoffrey Rushe má příjmení Price, což je odkaz na Vincenta Price, který hrál v původním House on Haunted Hill z roku 1959. (Chatterer)

Reklama

Reklama