Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Cruise září jako Jerry Maguire, sportovní agent, který zažívá životní krizi. Když se vší parádou přichází o práci i o přítelkyni (Kelly Preston), jeho osobní i profesionální kariéra se rázem ocitá na úplném dnu. Pak do jeho života i do jeho srdce vstupuje svobodná matka (Renée Zellweger) a Jerry si uvědomuje, že ho čeká to nejtěžší vyjednávání v životě... V sázce je totiž srdce ženy, kterou doopravdy miluje. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (243)

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Musím rozdělit film na 2 části a to na práci Jerryho jako agenta a na tu rodinnou pasáž. Prostředí dojednávání smluv, trhání velkých ryb na velkou návnadu, přičemž to Tom dostával pěkně sežrat. To mi moc nesedlo stylem jakým nám to Crowe naservíroval, ale rodinná část...skoro bych řekl WOW. Tom a Renée byly rozhodně na vrcholu, jak fyzicky, tak herecky (Tom určitě). Nechápu to, ale tak prostá a tak krásná (asi mi na ni názor podělal Deník..) a Tom klasicky playboy. Jejich herecké výkony včetně prďoly to vytáhly na 3,5* a opravdu musím uznat, že zahrát agenta na nominace je kumšt. Ten netradiční vztah zahráli opravdu skvěle, což se nedá říct o C.G. Jr., který mi místy lezl na nervy. Radši dám 4, protože 3 je pro minimálně výkony a sympatie málo :) ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Jerry Maguire stojí na hereckých výkonech (proto oprávněně ty nominace a jedna proměněná soška). Cuba Gooding a Reneé Zelweger jsou úžasní a hlavně první jmenovaný tu předvedl ze sebe to nejlepší. Potom jsou fajn dialogy a humor. Děj občas do diváka šije ukrutným tempem a s podivným českým dabingem jsou některé pasáže těžko stravitelné. Ale i tak je to hodně příjemné pokoukání ze sportovního prostředí. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Bohužial som sa k tomuto kúsku dostal len so (starým nekvalitným) dabingom, a strata originálnych emotívnych chvení v hlasoch nadpriemerne ubrala na prvom dojmu. Takto som dostal len priemerný film, ktorý si už asi znova nepustím. Škoda. Ps: Nebyť toho tipického chlapčeka z filmov 70-80tich rokov, bolo by to za 4 aj napriek strašnému dabingu... ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Cameron Crowe vyjjma příšernosti Elizabethtown fakticky nikdy nezklamal, přičemž Jerry Maguire není vyjímkou. Na druhou stranu čekal jsem skutečně mnohem procítěnější příběh, v němž bude chemie skoro až hmatatelná, což se tedy nepovedlo. Není to vina Renée ani Toma, protože ti sami o sobě odvádějí skvělou práci (o Cubovi není nutno vůbec mluvit - excelentní). Někde cestou se vytratila ta atmosférická jiskra, jež dělá z filmů kalifornského rodáka ty nezapomenutelné a láskyplné životní eposy. Současně mi během zlomových scén bolestivě chyběl hudební podkres. Ano, můj milovaný Bruce Springsteen dvakrát zabrnká v tu pravou chvíli, ale jindy si to žádalo přidat. Trošku zklamaných 7/10! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Zvláštny film, ktorý mixuje viac žánrov. Takmer každá postava tu má nejakú "vyhecovanú" scénu, no presvedčivo tieto kreácie podáva len Cuba Gooding Jr.. Cruise je pri svojich výlevoch viac smiešny, no v pokoji je pozerateľný. Renée je skvelá stále až na jeden jej výbuch, ktorý nezvládla. Inak príjemný filmík, trochu dráma, trochu komédia, prijateľná aj keď trochu klišovitá romantika... ()

Galerie (78)

Zajímavosti (38)

  • Scéna, ve které spolu mluví Jerry a Ray v obýváku poprvé, byla celá improvizace. Režisér Crowe záměrně nenapsal žádný dialog, aby vypadala scéna co nejpřirozeněji. (don corleone)
  • Dlouhovlasý herec v CopyMat je bývalý kytarista z Alice In Chains Jerry Cantrell. (don corleone)

Související novinky

Zemřela herečka Kelly Preston

Zemřela herečka Kelly Preston

13.07.2020

Herečka Kelly Preston zemřela ve věku 57 let po dvouletém boji s rakovinou prsu. Zprávu přinesl její muž herec John Travolta. Preston započala svoji kariéru v soap opeře Capitol, k jejím nejznámějším… (více)

Reklama

Reklama