Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám rád Annu Faris, ale tohle pitvoření mě prostě nebaví. Nevím, jestli už jsem takový suchar, ale podle mě tohle není humor, který... Podle mě tohle není humor. To, že je to místy urážlivé, to by mi bylo celkem jedno, spíš jde o to, že je to hloupé a bez nápadu. Tohle prostě vymyslí každý, ale fungující parodii, tu očividně už skoro nikdo nedává. Kdybyste měli nějaký tip na novou a dobrou parodii, dejte vědět. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pár (doslova) zdařilých buranských gagů zde je a vzhledem ke krátkosti stopáže to překvapivě je celkem k vydržení... Místy. A to je také jediný důvod proč tak vysoké hodnocení, jelikož ač tvůrci evidentně v žánru mají nakoukáno, tak postrádají smysl pro humor. Zda to je či není u parodie podstatné si přeberte již sami... ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Podle mě ne zase tak špatné pokračování Scary movie, které má IMHO tak nízké hodnocení proto, že ač úroveň vtipů je víceméně stejná jako ve třech ostatních (tedy hodně docela slušných vtipů, pár naprosto skvělých, a hodně trapných), Scary Movie 2 je jasně nejnechutnější. Postava Hansona byla tak nechutná, až mi to připadalo směšný (chyťte se mé silnější ruky!), ale ostatním asi ne. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nebylo zas tak špatné pokračování. I když velmi přibylo nechutných scén, přesto to bylo koukatelné a bylo tam i několik velmi vtipných scén, které mě dokázaly nahlas rozesmát. Takže pokud budu hodnotit z pohledu mě jako diváka, tak to byla průměrná parodie, která má silné i slabé chvilky, ale na kterou rozhodně stojí za to kouknout. Herci mají mnohdy velmi vtipné výrazy, a i to pomáhá ke rozesmívání (viz skupina černochů a jejich výrazy, že umřou). Prostě ač je tento film mnohými odsuzovaný, já ho považuji za zdařilý a uděluji tři hvězdičky, protože jsem se opravdu místy i bavil. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (31)

  • Jedná se o nejkratší díl z celé série. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo od 13. února roku 2001 do května v Kalifornii a Kanadě. (Stocki)
  • Když vejde kněz (James Woods) do místnosti, lze vidět kadibudku, která následně v další scéně zmizí. (KajusaK)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama