Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické 1* Scary Movie se drží v kvalitně vyjetých kolejích amerických parodií a naštěstí moc nesklouzává k extremním úchylnostem a trapnostem, kterých se v tomto žánru objevuje čím dál víc. Tím mám na mysli minimálně druhý díl, který jsem taky viděl a tím mi jasné znamení, že na další díly se dívat nemusím. Možná je to i tím, že filmy, které paroduje jsem víceméně znal, což u dalšího už tolik neplatilo, protože jsem horory přestal sledovat. Přesto jedničku docela doporučuji a jednou se k ní určitě zase vrátím. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Film od odpadu zachraňuje pouze scéna vymítání a Anna Faris. První díl byl omnoho zábavnější než tenhle. Spousta vtípků je podáno takovým způsobem, že to vypadá, jakoby autoři chtěli diváka k zasmání donutit. James Woods svou roli zahrál perfektně, ale proč zde musí hrát i Tim Curry je mi záhadou. Jeho hraní není vůbec zábavné. O hereckém výkonu Tori Spellingové se raději ani zmiňovat nebudu. Prostě a jednoduše nezábavná parodie. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Úvod parodujúci Vymítače ďábla vzbudzoval dojem, že tvorcovia presne vedia, ako zopakovať úspech jednotky. Bohužiaľ následne, spolu s Tori Spelling, pôvodná partička blbov rozjela nevydarenú sériu vtipov na nie moc vydarené filmy. Ústredný motív tvorí Zámek hrůzy, čo v porovnaní s Vřískotem je samozrejme úplne iný level potenciálu zaujímavosti. Jediné čo možno pochváliť (ak nerátam spomínaný skvelý úvod), tak je chromý sluha a jeho ruka šmátralka. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Parodie teda fakt nemusím, tohle jsem viděl celé tehdy když jsem chodil ještě do školy. Puštěno ve třídě. A já jsem se divil jak se tohle může někomi líbit. Nikomu to neberu. Je to parodie, žánr, který fakt nemusím. Ale zde jsem nenašel nic co by mě zaujalo. A co měl znamenta příšerný začátek filmu ? Jak tam na sebe blily ? To bylo fakt odporný ! :D Fakt typický důkaz demence. Ale co, at se to ostatním líbím, za mě hodnotím na 0% = odpad! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Dvojka si bere na paškál kousky o strašidelných domech, nadpřirozených silách a všemožných posedlostech. Takže v případě Vymítače ďábla, Hannibala, Poltergeist, Osvícení, Pod povrchem nebo Muže bez stínu (plus nějaké akční jednohubky typu Charlieho andílci) nezůstane kámen na kameni. Zatímco jednička si místy ještě pomáhala „skutečným“ vtipem, dvojka je plná pšoukání, močení a zvracení. Většina momentů se tak naneštěstí bortí pod rukama. Vědátor Tim Curry nažene bandu mladých otrapů do strašidelného domu, kde si všichni hrají na nějaký děj. A divák se možná párkrát ušklíbne. Ale vesměs je to křeč. A to tehdy málokdo věděl, že nás tahle série bude otravovat ještě hodně dlouho. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (31)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 71,3 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 141,2 mil. (NIRO)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 55. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama