Reklama

Reklama

Velma

(seriál)
  • USA Velma
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Animovaný seriál pro dospělé sleduje Velmu Dinkley, nedoceněnou vědátorku a členku zábavné Scoobyho party. Originální a vtipný příběh odhaluje komplikovanou minulost jedné z nejoblíbenějších amerických hrdinek slavné série o řešení strašidelných záhad. (HBO Max)

Diskuze

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Zkusil jsem to a nejenom, že to je zoufale nevtipné, ale přijde mi až okatě stereotypně rasistické ze strany menšin vůči bělochům.

Také kdo sledovali seriál Můj přítel Monk zpozorní, protože jestli bude v krabici pro Velmu vodítko ke zmizení její matky, je seriál akorát ubohým patosem bez originality.

Jugamaru

Jugamaru (hodnocení, recenze)

https://i.redd.it/ovas70dr5xba1.jpg ahahahaha tohle je nejlepší humor jaký jsem kdy zažil a hlavně nejlepší spisovatelka Mindy Kaling která by měla raději utírat zadky "whites" a vysrat se na to co dělá a to je hlavně psaní scénáře jak moc jsou "whites" zlý.  Tyhle lidi by se zábavnímu médiu neměli vůbec přibližovat jsou to jen aktivisti bez talentu.

na příspěvěk reagoval stitch123

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Ale jo, tak trochu slabší Harley a je pravda že občas to trochu moc tlačí na pilu, přesto na zabití pár minut to bohatě stačí. Ve výsledku na celém tomhle projektu je ale nejzábavnější sledovat ty hysterické reakce některých :D

Thomar11

Thomar11 (hodnocení, recenze)

Oni si nedají pokoj. Proč mrví dobré postavy, které už tu jsou dlouho? Když tak hrozně chtějí mít černé postavy, tak ať vymyslí něco nového. 🤦🏻‍♂️

na příspěvěk reagoval Anglicankaaa

Reklama

Reklama