Reklama

Reklama

Air Bud - Fotbalista

  • Česko Air Bud: Ať žije fotbal (více)

Obsahy(1)

Pes Buddy je sportovec každým coulem. Umí hrát fotbal i basketbal. Buddy sbírá úspěchy nejen na hřišti, ale boduje i mimo něj - zamiluje se... a má pět štěňátek. Rodinná pohoda je však narušena, když jsou štěňátka ukradena nemotorným zlodějíčkem. Teď přestává všechna legrace. Je na Buddym, aby zachránil svá štěňátka... (oficiální text distributora)

Recenze (19)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám rád fotbal i psy, kteří mne při prvním setkání nepokoušou, ale těch není mnoho. Věřím tomu, že Buddy by do mne své tesáky nezatnul a proto jsem mu ochoten fandit i v jeho směšném dresu. Kromě čutání jsem však dostal přesně tu dětskou zábavu, kterou jsem čekal, ale když i mé potomstvo ocenilo pouze sportovní výkony skákajícího čtyřnožce, tak nemohu jít přes dvě hvězdy. ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

V poradí týchto buddyovských fimov už strácam prehľad, ale to nič nemení na fakte, že to tvorci poriadne preháňajú. Nepochybujem, že film má v televíznej prípadne video rovine slušný úspech a zisk je takmer istý. Nie som už dieťa a preto mi tento film nedokáže nič povedať, nepobaví ma, nič ma nenaučí a celkovo je o ničom. Hviezdička za zameranie výlučne pre detského diváka. ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

I můj sedmiletý bratránek by po skončení Air Buda požadoval odškodnění za výplach mozku, který momentálně utrpěl. Tak proč mi to vůbec nevadí?? Věděla jsem do čeho jdu.. Chtěla jsem vidět krásného psího hrdinu, kterého, chudáka, navléknou do dresu a štulpen a který to umí s míčem lépe než polovina našeho reprezentačního týmu, kteří za to dostávají nehorázné sumy :o) No a jeho románek, z kterého vznikne to nejkrásnější herecké obsazení, stačí bláznivé Viktorce na krásné usínání :o) P.S. Závidím, že Buddy ani jednou ten míč neoslintal.. Já mám doma asi slintajícího boxera :-D ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama