Reklama

Reklama

LEGO Ninjago: Dračí povstání

(seriál)
  • Kanada Ninjago: Dragons Rising (více)

Série(2) / Epizody(30)

Recenze (3)

Scanerior 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ninjago: Dragons Rising přináší do světa Ninjago nový svěží vítr! Hned na začátku seriálu se dočkáme velkolepé události, která extrémně změní celý Ninjago svět a navíc nám je představeno několik nových důležitých postav, které jsou nutno říci představeny opravdu dobře. Nová éra Ninjago zároveň poskytuje výborný začátek pro nové fanoušky, avšak těm stálým poskytuje řadu skvělých odkazů a potěší i návraty některých dobře známých frakcí, jelikož příběh se naštěstí nerestartoval. Jsem také velice rád, že se přešlo zpět na 22 minutový formát epizod, jelikož 11 minutové epizody Ninjagu moc nesvědčily. Nová animace je též pěkná, hudba přináší svěží změnu a skvěle tu funguje i humor. Také se mi líbí, že se nebojí roztáhnout některé příběhové linky do více sezón a jet si svým tempem. Recenze k první sezóně: První sezóna Ninjago: Dragons Rising neskutečně zvládá úvod do série a představení nových hlavních i vedlejších postav z řad hrdinů a různých frakcí, avšak záporáky se tu moc nedaří prodat. Hlavní záporačka má "jednoduchý" motiv a její postava není pořádně prokreslena. Lord Ras naopak zapůsobí vždy, když se objeví a zvláště pak ve skvělé první bojové scéně, když dopadne se svým kladivem (to beru jako možná nejpůsobivější scénu ze sezóny, společně s bojem proti vřešťanům). Ze záporáků je tu vlastně nejvíce představen občas otravný, ale občas neotřele originální Rapton. V první sezóně se výborně podaří uvést zápletku a cestování po různých říších je jakési zadosti učinění pro dlouhodobé fanoušky seriálu a tyto epizody jsou fantastické. Epizody odehrávající se v Impériu jsou však bohužel často zdlouhavé a odvypráví minimum příběhu, což znovu podkopává důležitost Impéria jako záporácké strany. Kolem a kolem je ale vidět na sezóne obrovská práce, nové nápady a je neskutečně super, že se tu znovu více dostáváme k charakterům jednotlivých postav, aspoň co se hrdinů týče. Vlastně jsem s touto řadou celkově spokojený a těším se na pokračování. ()

Kikinn_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

part 1:Dragon Rising part 1 se zdá být velmi revoluční season a mně se to zamlouvá. Velmi hezký nový animace, Sora a Arin jsou boží a Lloyd jako učitel je velmi OP a to je dobře. Moje oblíbená postava z záporáků je určite Ras ale myslím že by měl ještě větší potenciál a jako bojovník co do fightu chodí až je to fakt na těsno působí jako velmi silná postava. Aspoň první episodu , potom už je nerflí a jeho potenciál se ztratí. Nevadí snad udělá comeback v druhém pártu. Druhá blbá věc je že některé věci jsou hrozně uspěchaný a úplně chápu proč ,ale pak to ztrácí to publikum co si potrpí na delším dialogu. Jinak docela slušné zatím. 8/10 part 2: druhá polovina Dragon Rising akorát potvrdila že tato season se zařadí mezi ty lepší sezony. První polovina mě tak moc nebavila ale od 17 episody to jde jenom nahoru. Což mě přivádi k tomu že episoda 17 se mi hodně líbila že by se mohla dostat mezi mé oblíbené. poté jsou tam další super episody které ukončí sezonu otevřeným koncem pochopitelně. Dále bych chtěl zmínit že se mi z prvu nelíbila wildfire v part2 ,ale poslední episody mě jí posunuli k více oblíbený. Taky Jay cameo bylo super a jsem rád že se hned nevrátil. Jeho role v the administration bude ještě hodně zajímavá. Vlastně celý koncept the administration je hrozně super a prostě potřebuju vědět víc o tý storyline. 8/10 znova ()

ondravzi 

všechny recenze uživatele

Odjakživa jsem se díval na Ninjago, pokaždé připravili dobrou sezónu a tohle není výjimkou, těším se až vyjdou další díly, zatím to je spíše o trénování dvou nových postav a shledávání se s ostatními ninžy, samozřejmě by to nebylo Ninjago, pokud by tam nebyli draci. Jsem zvědavý, jak se to vyvine dál. ()

Reklama

Reklama