Reklama

Reklama

MasterChef Česko - Série 1

(série)
Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2015 (Alternativní 19x60 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejznámější a největší soutěž amatérských kuchařů začíná. Po prvních castingových kolech bude několik desítek odvážlivců poprvé vařit pro přísnou porotu Miroslava Kalinu, Marka Fichtnera a Marka Raditsche. (TV Nova)

Recenze (67)

amyth 

všechny recenze uživatele

Je to neuveřitelné, ale Nova se poučila ...... už to samo o sobě by stačilo na film a ukápla by u něj jistě nejedna slza. Vymazali naprosto debilní a vyžilou Peštovou, zbavili se otravného multikulti v podobě slováků a jako porotu vybrali umírněnější a kolegiálněji působící trojku. Tím se dostali alespoň na průměrnou show o vaření. Bohužel to v době, kdy v ČR vládne všem (nejenom gastro) reality show Pohlreich, není žádná velká sláva ...... ()

playboy_05 

všechny recenze uživatele

Prvni dily svezi a koukatelne, bohuzel v dalsich kolech tomu tradicne dochazi dech a je to velmi nevyvazene...z trojice porotcu bohuzel nikdo nema moc charisma a pred kamerou pusobi nemastne neslane a neumi gestikulovat, ale na druhou stranu velmi chvalim jejich profesionalitu...s tou sebrankou zmrdu z prvni serie je to nesrovnatelne...ukoly pro soutezici jsou casto zajimave, ale jindy dost na pest...stejne tak finalni hodnoceni a vyrazovani...zcela evidentne se nekde nadrzuje:) ()

Reklama

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

"Okurkovou polévku jsem nikdy nedělal, ale teď budu vařit polévku... A jakou? No, okurkovou." Jedna z mnoha perel tohoto pořadu. Ale v pohodě, jde tam o jídlo, ne o řeči. Asi teda. Jako inspirace k tomu, co uvařit ve středu večer dobrý. Takže jdu si vzít červenou nebo modrou zástěru (samozřejmě vypranou v Arielu), suroviny z Billy a hurá na to. ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Začal jsem někde v půli letošní sezóny a docela mě to chytlo. Poctivě jsem koukal na další a další díly a udivoval se nad výtvory jednotlivých soutěžících (pozitivně i negativně). Ani nevím, kdy se dostavil ten zlom, ale nějakých posledních pět dílů jsem se bil do čela. Je to reality show, připomínal jsem si. Nacpali to emocemi, rozhovory, rozpory, šarvátkami a finále byla jedna velká telenovelní sra*ka. Škoda, mohlo si to udržet svou vážnější a profesionálnější notu. Moderátoři se mi líbili, byli všichni sympatičtí, ale někde se to prostě podělalo a to se stává. Asi nelze očekávat nějakou total sekačka kvalitu, musíte si uvědomit na jaké publikum tento pořad cílí a podle toho se taky chová. Každopádně ty prvotní pocity, kdy jsem na to s tchyní koukal někdy v jednu ráno, zůstanou navždy v mém srdci s úsměvem :-) ()

Lewisssek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S čím srovnávat, s americkým originálem či s českým megaprůserem z roku 2012? V prvním případě je to na dvě a v druhém na čtyři hvězdy. Porota je veskrze sympatická, možná až moc umírněná. Kalina vládne, Fichtner je přísný a Raditsch je tam zatím tak trochu omylem. Bohužel je až moc vidět, jak malým rozpočtem show disponuje, papundeklové kulisy pravděpodobně podědili po superstar a něco možná ještě z Hip Hap Hop a nad vším ční Ariel. Uvidíme, jak dál, ale zatím to svůj účel splňuje. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Vítězem první řady se stal Roman Kotlář. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno