Reklama

Reklama

Hrdina kuchyně

(pořad)
Publicistický
Česko, 2017, 26 min

Režie:

Pavel Bohoněk

Účinkují:

Marie Doležalová (moderátor), Martin Škoda (moderátor)
(další profese)

Obsahy(1)

Kdo je skutečným hrdinou kuchyně? Přece kvalitní surovina! A jako správný „hrdina" má i ona svůj příběh! S herečkou Marií Doležalovou a kuchařem Martinem Škodou budeme proto nejen vařit, ale vypravíme se i za farmáři! Zjistíme, co obnáší chovat krůty, králíky, ovce... Jak vyrobit kozí sýr nebo třeba vypěstovat dýni. Nenechejte si ujít nový lifestylový magazín plný nejen skvělých receptů! Radost z jídla může být totiž o to větší, když víme, z čeho vaříme. (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

crackonosh 

všechny recenze uživatele

Martin Škoda neúnavně mistruje Marii Doležalovou, a naplňuje tak nejhorší noční můry levicových intelektuálek, které při každém podobném mansplainingu dostávají zákeřnou vyrážku. Otázka zní: dá se v jednadvacátém století natočit pořad o vaření tak, aby dáma dostala větší úlohu než býti okrasou muži, chodit pro hrnce a zavářet vodu? Scénář nula, pořad je sestříhaný jako z pomocné školy a recepty mají úroveň přinejlepším všelijakou. Rád bych věřil, že má Škoda na víc, než špatně recyklovat videa Gordona Ramsayho, ve kterých se připravují míchaná vejce se zakysanou smetanou a rajčaty. Bída. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Již pátým rokem usiluji o řád Zlaté vařečky. Letos jsem skončil v kulinářské soutěži jen těsně na posledním místě. Velmi troufale se na prvním místě umístil Škoda s Doležalovou. Touha po kulinářském zázraku z mé kuchyně neustále roste. Už nyní pilně trénuji na další ročník. Jsem u ohřívání vody, za dva měsíce už v té vodě budou plavat párky. Snad to zvládnu. Nejsložitější je ale bezesporu udělat vejce natvrdo. Do Vánoc mám tedy před sebou boj, který chci důstojně zakončit třemi vejci do betonu. 0/10 ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama