Reklama

Reklama

KAMU ve Vietnamu

(pořad)
Česko, 2015, 6x26 min

Režie:

Radek Karko

Kamera:

Mike Straka

Účinkují:

Kamila Rundusová
(další profese)

Obsahy(1)

V originální cestovatelské cooking show uznávané kuchařky a food blogerky Kamily Rundusové alias Kamu diváci procestují centrální Vietnam, poznají místní kulturu a zákulisí restaurací, trhů, pouličních stánků, farem a dalších rozmanitých forem vietnamského stravování. V každém dílu představí Kamu místní zvyky, tradice, chutě a charakter Vietnamců a přiblíží divákům vietnamskou kulturu v Česku, kdy navštíví místní rodiny, restaurace a trhy a uvaří v našich podmínkách tradiční vietnamské pokrmy. (Česká televize)

(více)

Recenze (26)

gonga

všechny recenze uživatele

Kamu osobně je fajn , má super kérky a její zbližování se s rodilými Vietnamci nepůsobí jako parodie. Komentář v pozadí je bohužel horší a už mi chybí jen Vydra s Bouškovou. Kamu se sice snaží jednotlivá jídla a jejich chuť trochu rozebrat, ale pro mě je to málo. Rád bych se dozvěděl více. I přesto chválím za sympatickou a docela charismatickou hlavní protagonistku, skutečný Vietnam a Vietnamce a konstatuji , že v současné době tento pořad naprosto převyšuje veškerou českou produkci na toto téma. Ať už je to ukňíkaná Rybová s Winterovou nebo porno pro pány Kucí v akci nebo vařící DIta s hlasem cirkulárky. Těším se na další díly a hodnocení. Zatím nehodnotím, uvidíme na konci. ()

Heero 

všechny recenze uživatele

Hodně lidí si tu stěžuje na komentář. Je pravda, že ten nebyl jeden z nejpovedenějších, ale mně osobně to všechno vynahrazovala samotná Kamu, která se nechovala jako nějaká profesionální cestovatelka, moderátorka atp., ale naopak se chová lidsky a úplně normálně, což mně prostě vyhovuje. Co se týče jídla, vyhovuje mi víc, když mi někdo řekne, že něco chutná jako česká sekaná, než když to okecává na tisíc způsobů. ()

Reklama

Matamoroz 

všechny recenze uživatele

Mám celkem rád Vietnamce. Jsou to sice masochisté, stejně jako ostatní asiati, kteří dokáží trávit v práci 16 hodin denně, ale tím pádem neparazitují na systému, ani neterorizují okolí, jako dementní čmoudi z Arábie se svým hnusným alláhem. Celkově jsme na nich jako imigrantech neprodělali :-). A mají dobrý čaj za pětinu ceny jako vydřiduši v Oxalisu. No, k dokumentu. Je takovy napůl amatérský. Trošku jako video z dovolené. Ale Kamu je sympatická, i když neprofesionální a k vidění je toho dost... ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

No ten komentář to zabil. Je to velká škoda, protože samotná protagonistka je ok. Gastronomická turistka, která se nesnaží předstírat, že zenově splynula s prostředím a objevila svou duši, ale prostě si užívá výlet - což je fajn. Ale ten chlápek, co artikuluje afektovaněji a úlisněji než... nevím, ani nevím přirovnání, sledování značně znepříjemňuje. Taky asi škoda, že chybí pevnější koncept, epizodám jako by chyběla struktura a téma, takže se zbytečně brouzdá po povrchu. oproti Ditě p. ale pořad, kde má jídlo kontext a podstatu, což je plus. ()

cuchillo 

všechny recenze uživatele

Nudne, mdle. Tahle "cooking show" neumi zprostredkovat tu pestrou a skvelou vietnamskou kuchyni. Koukam na to a sliny se mi nezbihaji. Od kucharskeho poradu ocekavam, ze po zhlednuti bezim druhy den do kramu, koupim tam vsechny potrebne ingredience a nemuzu se dockat, az si to taky uvarim. To se bohuzel nestalo. Kamu me neinspirovala. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama