Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

Caelos 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazená parodie na Texaský masakr motorovou pilou, aneb jak to dopadne, když při natáčení všichni sežrali prášky co našli někde na zemi. Renée Zellweger ve své životní roli! Ale vážně, jako horor to může brát jen magor, evidentně je to evidentní komedie. Leatherface byl tady nejlepší ze všech jeho filmů! ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Dal jsem tomu šanci a nechtěl jsem věřit, že by to byl až takovej shit, no a ono je to fakt katastrofa :-) Naprosto debilní scénář, k tomu nulový napětí, nulová akce, žádná krev a Leatherface je tlustej uječenec. Jediní kdo se snažili byli Renée a Matthew, taky se jako jediný vyhrabali z týhle filmový žumpy do první ligy. Tohle prostě není ani horor ani komedie ani drámo, nic co by stálo za to. Je to jen vyprahlá ujetost, která jen nudí. ()

Reklama

Knowho 

všechny recenze uživatele

Česky Masakr v Texasu aka Texas chainsaw massacre: Next Generation. Kupodivu, je tenhle díl (Který měl být začátek nové série, ale nevydělal dostatek peněz, proto nevzniklo nikdy přímé pokračování.), castingově asi nejlepší. Moc nemusím Reneé Zellweger, ale tady jsem si ji i docela užil. No a Matthew McConaughey byl prostě boží! Bohužel, příběhově je to hodně slabý odvar série, a chvílemi působí víc jako komedie než horor, což v případě pokud nejste TCHM2 nefunguje... 4,5/10 ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Dámy, pánové a dřevorubci jejihž motorové pily by po shlédnutí tohoto "hororu" vypustily svou mechanickou duši. Neviděl jsem původní texaský masakr, ale tohle. Jediná silnější stránka co jsem zaregistroval byly kulisy domu těch patrně asi šílenců. Vizuálně se mi líbily i scény, pronásledování nevinných obětí skrz to spropadeně temné sídlo, ale to je všechno. Ale málem bych zapoměl, taky titulky byly fajn, protože ukončily mé zděšení. ()

Aurus odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bylo něco. Tohle je NEJHORŠÍ Texaský masakr motorovou pilou. Příběh totálně debilní, stupidní a divný! Postavy totálně nezajímavý,hudba ujde a Leatherface ten se nepovedl, nechápu proč se převlíkl za holku a proč vždy když někoho zabije nebo nahání tak buď začne řvát nebo brečet. Film je debilní, stupidní, divný a sakra špatný! 0%. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Jim Siedow byl osloven, aby si zopakoval roli Cooka, ale nebyl k dispozici. (Spidey3)
  • Film bol zakázaný na Islande a vo Švédsku. (Paldiny)
  • Barryho (Tyler Shea Cone) auto je Cadillac Sedan DeVille z roku 1981. (ČSFD)

Reklama

Reklama