Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (43)

  • V scéne, keď skupina hračiek prechádza cez ulicu, bolo cieľom tvorcov vytvoriť extrémne zvukové kontrasty medzi pohybom a zastavením. Jedným zo spôsobov bolo stopnutie a opätovné spustenie hudby podľa pohybu hračiek a ich zastavenia. (Biopler)
  • Poslednýkrát čo Jim Varney v sérii nadaboval psa Slinkyho. Ako silný fajčiar totiž 10. februára 2000 prehral svoj boj s rakovinou pľúc a to iba v 50tich rokoch. Už v ďalšom diele Toy Story 3: Príbeh hračiek ho nahradil jeho dobrý priateľ Blake Clark. (LuiCJ)
  • Počas oslavy hrá "surf-rocková" klasika "Wipe Out". (LuiCJ)

Reklama

Reklama